LG'den dünyanın ilk 3GB RAM'e sahip akıllı telefonu mu geliyor?

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
LG'den dünyanın ilk 3GB RAM'e sahip akıllı telefonu mu geliyor?

LG
'den yeni bir Optimus G üyesi bekleniyor. LG'nin 7 Ağustos'ta düzenleyeceği etkinlikten ve bu etkinlikte büyük ihtimalle Optimus G2'nin resmen gösterilebileceğinden bahsedilmişti. Şimdi ise, yeni telefon modeli hakkında yeni söylentiler var.

Yeni söylentiler, LG'nin yaklaşmakta olan önemli telefon modeli Optimus G2'nin dünyanın ilk 3GB RAM değerine sahip telefonu olacağını iddia ediyor. Bu sayede cihazın multitasking özellikleri daha işlevsel olacağından, mesala FullHD video izliyor olsanız bile aynı anda başka işlemlerle de ilgilenebileceksiniz.
Baktığımızda, LG'nin sektörde "ilklere" yabancı bir firma olmadığını söyleyebiliriz. Daha önce dünyanın ilk çift çekirdekli akıllı telefonu olan Optimus 2X ve dünyanın ilk 3D akıllı telefonu Optimus 3D de LG'den gelmişti. Bu sebeple yeni "ilkler" de bekleyebiliriz.

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
3gb süper olur

HAM ZA

HAM ZA

Üye
yok artık :d: batarya dayanmaz ona :D

OğuzcanAbi

Üye
kasma kasma kasmadan olur işte :D

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Pc Yi Geçecek Telefonlar Galiba :d:

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
benim pc den çok :D

OğuzcanAbi

Üye
note 3de 3 gb ram ile gelebilirmiş :hmmm

enterneoll

enterneoll

Üye
lg mi bana uzak nokia'ya yakın olsun telefon konusunda iğrenç cihazlar üretiyor ve arkasındada durmuyor utanmasa lg nexus 4'e destek vermez :D

Invoke

Invoke

Üye
Bilgisayardaki 1gb ramle telefondaki 1gb ram aynı değil bunu bir söyleyim önce.

Bir de tasarımını beğenmesem de donanım ve ekran olarak güzel telefonlar üretiyorlar, destekte ne derece iyi ya da ne derece kötü bilmiyorum ama ekranları da iyiydi G Pro'nun ekranına bakın derim. Zerogaptouch teknolojisi de hoştu sanırım(?) bu da bir ilkti.

Note3'e de öyle diyorlar ve bence büyük ihtimalle öyle olur. Altta kalmazlar.

- - - Eklendi - - -

lg mi bana uzak nokia'ya yakın olsun telefon konusunda iğrenç cihazlar üretiyor ve arkasındada durmuyor utanmasa lg nexus 4'e destek vermez :D

Nexus4'ün arkasında Google var :pro:

• Beğen
Tepkiler: enterneoll
Türe

Türe

Üye
Key Lime Pie (5.0) vaad edildiği gibi 512 mb'lık cihazlara BİLE gelecek ise bu aşamadan sonra 3 GB ram saçmalığın daniskası olur.

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@
Kerim.

Kerim.

Üye
Abarttilar artik

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Lg hep ilkleri yapıyor da satışlar da nasıl hep sona kalıyor anlamadım :ehe

MaxipmaN

Üye
Lg hiçbir cihazda ilk tercihlerimden olmaz

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Lg ekran da çok basarili . Bundan eminim .:)

marist

marist

Üye
Onca telefon yapıyorlar bir tane dört dörtlük , problemsiz telefon yapamadılar. Bunada şarj dayanmaz :D

LimePie

LimePie

Üye
yok artık :) 3 gb baya iyi ya bu güzel dostum :)

Invoke

Invoke

Üye
Lg hiçbir cihazda ilk tercihlerimden olmaz

Televizyonda düşün derim :)

- - - Eklendi - - -

Lg ekran da çok basarili . Bundan eminim .:)

Aynen. :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

Key Lime Pie (5.0) vaad edildiği gibi 512 mb'lık cihazlara BİLE gelecek ise bu aşamadan sonra 3 GB ram saçmalığın daniskası olur.

512mblık cihazlara dahi uyumlu olur belki, ama firmaların vereceğini hiç sanmam. Şahsen Sony'nin elimdeki Xperia Ray'e bu saatten sonra güncelleme vereceğini hiç düşünmüyorum.

- - - Eklendi - - -

Bu arada dediğiniz gibi abarttılar, ihtiyaç olan bir şey değil, göz boyamak maksat...
Vatandaş gidecek bunda 3gb ram var, oha diyecek, bunu alacak :D

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
LG Göz boyama çabaları vol.3 kısaca

Üst Alt