Haber Galaxy S9, Snapdragon 845'in İlk Partisinin Tamamını Kullanacak

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy S9, Snapdragon 845'in İlk Partisinin Tamamını Kullanacak
Samsung'un 2018 amiral gemisi Galaxy S9'un, Snapdragon 845 yonga setinin ilk parti üretiminin tamamını kullanacağı belirtiliyor.


Ağustos ayında, Samsung'un Galaxy S9 ve S9 + ikilisi için hemen hemen tüm mevcut Snapdragon 845 yonga setlerini Qualcomm'dan satın aldığına dair bazı söylentiler ortaya çıkmıştı. Bugün ortaya çıkan yeni bir haber, temelde Snapdragon 845 yonga setinin ilk üretim grubunun tamamının Galaxy S9 ikilisi için Samsung'a satılacağı bilgisini doğruluyor.

Qualcomm Snapdragon 845 yonga setine sahip Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modelleri doğal olarak ABD pazarında satışa sunulacak. Diğer akıllı telefon üreticileri ise Samsung ile karşılaştırıldığında, Samsung yine önemli bir pazarda rakiplerine göre daha avantajlı olarak piyasaya çıkacak.

Temelde, burada aslında burada oluşacak durum Samsung'un Galaxy S8 ikilisinde de olmuştu. Samsung, Snapdragon 835 yonga setinin tamamını kendisi için satın alırken, en büyük rakiplerinden biri olan LG, amiral gemisi G6'da daha eski bir işlemciye sahip olan Snapdragon 821 yonga setini kullanmak zorunda kalmıştı. Diğer önemli üreticiler ise Snapdragon 835 yonga seti kullanmak için akıllı telefon lansmanlarını bir kaç ay ertelemeyi tercih ettiler.

Aynı kaynak, Galaxy S9 ikilisinin geçtiğimiz yıla göre bir ay önce piyasaya çıkacağını iddia ediyor. Bu da Galaxy S9 ikilisinin Mart ayının ortalarında mağazalarda olmasını bekleyebileceğimiz anlamına geliyor. Eğer bu iddialar doğruysa, Şubat ayının sonunda düzenlenecek olan MWC 2018 etkinliğinde yeni Galaxy S9 akıllı telefonların tanıtımını görebiliriz.
Galaxy S9, Snapdragon 845'in İlk Partisinin Tamamını Kullanacak
 
  • Beğen
Tepkiler: ___kaptan___ ve Cadillac34


Cadillac34

Üye
Durmak yok üretime devam. İphone ile yarış halindeler. :kop:
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra ve ___kaptan___
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Telefon üreticileri ne yapacaklarını şaşırdılar artık bence durmadan yeni telefon telefon nereye kadar zaten bizim ülkemizde telefon fiyatları çok fazla bir de daha yeni s8 çıktı bu ne hız Samsung
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Resmen "İdrar" yarışına döndü.
Kimse kullanıcı memnuniyetini sormuyor
Herkes en iyisi bende diyebilmenin peşinde!
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra ve Cadillac34
ibrother

ibrother

Üye
Bak söylüyorum bu gidişle bu firmalar batar hep yeni hep yeni derken kaybolup gidecekler, çünkü ; yeni olanın hızına yetişmek pahasına tasarım olsun yazılım donanım uyumu olsun bunlar yok sayılıyor, hep birbirinin aynısı modeller çıkıyor. Galaxy s9 da büyük ihtimalle sıfır çerçeve olarak çıkacak ve s8 in aynı tasarımını alacaktır.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Yıllardır söylemekten dilimizde tüy bitti ama donanım yarışında ilgili oldukları kadar keşke yazılım tarafında da ilgili olsalar :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Cadillac34, ibrother ve ibrahimbüyükdemir


Üst Alt