LG'den dünyanın ilk 3GB RAM'e sahip akıllı telefonu mu geliyor?

Sponsorlu Bağlantılar

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Bide şöyle bir şey var Lg 3gb ramli telefonu yapar biz burda 500 liraya 3 gb ramli telefon almaya başladığımızda anca türkiyeye gelir herhalde o telefon :kop::kop::kop:

fk555897

fk555897

Üye
Ekran boyutu fazla büyük olmazsa güzel olur.

technoshark

technoshark

Üye
3 GB ram mi :) Maşallah.. işlemcisi nasıl olacak acaba çok merak ettim :)

Seglopsi

Seglopsi

Üye
lg mi bana uzak nokia'ya yakın olsun telefon konusunda iğrenç cihazlar üretiyor ve arkasındada durmuyor utanmasa lg nexus 4'e destek vermez :D

optimus g ve nexus4 cihazları donanım olarak çok başarılı.

- - - Eklendi - - -

3 GB ram mi :) Maşallah.. işlemcisi nasıl olacak acaba çok merak ettim :)

lg qualcomm ile çalışıyor muhtemelen bu tip bir cihaza snapdragon 800 işlemci ve minimum adreno 330 gpu gelir.

lider63

lider63

Üye

optimus g ve nexus4 cihazları donanım olarak çok başarılı.

- - - Eklendi - - -

lg qualcomm ile çalışıyor muhtemelen bu tip bir cihaza snapdragon 800 işlemci ve minimum adreno 330 gpu gelir.

o yazıyı yazmak için, kaç saat uğraştın?

lider63

lider63

Üye
kardeş bi benim konuyada bakın galaxy mini 2 alcam :ehe

aleranol

aleranol

Üye
Bilgisayardaki 1gb ramle telefondaki 1gb ram aynı değil bunu bir söyleyim önce.

Bir de tasarımını beğenmesem de donanım ve ekran olarak güzel telefonlar üretiyorlar, destekte ne derece iyi ya da ne derece kötü bilmiyorum ama ekranları da iyiydi G Pro'nun ekranına bakın derim. Zerogaptouch teknolojisi de hoştu sanırım(?) bu da bir ilkti.

Note3'e de öyle diyorlar ve bence büyük ihtimalle öyle olur. Altta kalmazlar.

- - - Eklendi - - -

Nexus4'ün arkasında Google var :pro:
Galaxy s4 teki ram hakkında bilgin yok sanırım?

aleranol

aleranol

Üye
S4teki ramin pc ile ayni olmadigini kanitla bana.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Aslında hazır böyle güçlü telefonlar üretilmeye başlamışken şu laptop docak,tv dock vs onlarada yoğunlaşsalar hem bu yönden kullanıcı sadece bir telefon'u laptop'a yada masaüstü bilgisayara dönüştürmesi iyi yönde fayda olur tabi motorola bunu yaptı ama ne yeni modellerde kullandı nede diğer firmalar onunla uğraştı

CasuS_87

CasuS_87

Üye
benim pcde yok o kadar ram :D

ANIL

ANIL

Admin
Arkadaşlar Mobil RAM ile PC RAM farklıdır. Veri hızı, bant genişliği yönünden pc ramler daha iyidir doğal olarak. Bu haberleri normal karşılayın teknoloji böyle bir şey. Samsung zaten 4GB LPDDR3 bellek üretimini başlamıştı bunları yakın zamanda cihazlarda göreceğiz. S4'te de ilk olarak 2 GB LPDDR3 bellek kullanıldı. Mobil bellekler hakkında daha fazla bilgiye linkten ulaşabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Invoke

Üst Alt