iyavuzoz
Üye
Windows Phone diye bir program var. Onu MS'in sitesinden indirip, telefonunla bilgisayar arasında müzik+resim+video alış verişi eşitlemesi yapabilirsin. Unlocked olayı sistemin kırılamaması olayı yani eski telefonunda yaptığın gibi dışarıdan oyun program kuramıyorsun telefona. Her şeyi marketten indireceksin. Bence mutlaka evine bir wifi modemi al. Gerçekten çok işe yarıyor.
Şarj konusunda bayağı bir fark eder bunları yaparsan.
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullan kardeşWindows Phone diye bir program var. Onu MS'in sitesinden indirip, telefonunla bilgisayar arasında müzik+resim+video alış verişi eşitlemesi yapabilirsin. Unlocked olayı sistemin kırılamaması olayı yani eski telefonunda yaptığın gibi dışarıdan oyun program kuramıyorsun telefona. Her şeyi marketten indireceksin. Bence mutlaka evine bir wifi modemi al. Gerçekten çok işe yarıyor.
Bunların dışında telefon rehberin başlangıçta kurduğun MS hesabıdır. Telefon hafızasına bir kayıt söz konusu değil sonradan şaşırma diye söyledim. Ayarlara girip eğer sürekli kullanmıyorsan wifi+bluetooth+konum+nfc+internet paylaşımı kapat. Ekran parlaklığını otomatik yapma bence orta olarak bırak. Arka planda çok uygulama çalışmasına izin verme hatta benim gibi hepsini kapatŞarj konusunda bayağı bir fark eder bunları yaparsan.
Bu yazdıklarıma istinaden henüz MS izin vermediği için dosya yöneticisi kavramı yok unut onu![]()

biraz kafam karıştı 
Hayırlı olsun yaviz![]()

Öncelikle mağazadan uygulama alışverişleri için bir Microsoft hesabı tanımlaman gerekli. Uygulamaları bu hesabınla sadece mağazadan yükleyebiliyorsun, NokiaSuite yerine win7 ve win8'de çalışan Windows Phone App uygulamasını indir ve senkronize işlemlerini bu uygulama aracılığı ile yap. Kişiler ve mesaj yedeklerin Microsoft hesabına yedeklenir.
Biraz bekle çıkar wifi açık olsun ama![]()

modem yok vınn kullanıyorum
- - - Eklendi - - -
mobil veri açık kalmış 3 TL gitti şimdi net paketi de yapamıyorum en uygunu 250 mb
sizce yeter mi
- - - Eklendi - - -
500 mb yaptım fakat SD KART seçeneğini hala göremiyorum yardım edin nolur![]()

Geçiş bilgisi mi paylaşıyoruz?![]()