Windows Phone 8'e Geçmek İstiyorum...Fikirleriniz Lütfen...!

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
lumia kullan pişman olmaz hiçbirşekilde

• Beğen
Tepkiler: osmanmert99

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
    Konu Sahibi
valla herkese tşk ederim fikirlerinden dolayı ama şunu unutmayın daha piyasada ne ios ne de android varken piyasa sadece nokia nın elindeydi ve symbian tekti nokia şundan kaybetti zamanında hem donanımı yükseltmedi hemde yazılımı hızlı geliştirmedi...
android çıktığında piyasada beta sürümü vardı ne çabuk unuttunuz...en azından windows phone beta değil harbi harbi sistem...
hali hazırda ios çıktığında millet ne olduğunu bile tam bilmiyordu...uzun lafın kısası kurt kocadı çakalların maskarası oldu meydan diğer sistemlere ve markalara kalınca nokia geride kaldı...
her ne olursa olsun microsoft gibi bir yazılım devinin geliştirdiği bir işletim sistemi milletin anlattığı gibi kötü olamaz...bu sadece kötüleme politikası...gösterin windows phone kadar güçlü,hızlı ve akıcı çalışan sistem...elimde galaxy s3 var o bile o kadar donanımla zaman zaman donuyor takılıyor tekliyor...allah yukarda doğruyu söyleyelim lütfen...sonu ne olursa olsun lumia 925 çıksın gözüm kapalı alırım....
bu arada google magaza mübarek çöplük gibi o yüzden her şey var çünki google uygulama ve oyunları denetlemiyor... kıytırık bir şey yapan hemen mağazaya yüklüyor...

messevim

messevim

Üye
eğer uygulama kısırlığı senin için sorun teşkil etmeyecekse bence geç. multi media yönünden güçlü cihazlar lumia lar. ve de yenilik istiyorsan tabii...

• Beğen
Tepkiler: Zafer Arslan
Esendağlı

Esendağlı

Üye
denemek isteyen mağazalarda hem lumia hemde android isterse iphone de karıştırsın.wp li lumialar hepsinden şık ve hızlı.hele 720 bi harika.bence 920 den daha akıcı.

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Bu ios'çular hep böyle zaten illa diğer sistemleri kötüleyecekler. Kendileri yedikleri kazığın farkında değiller. Nokia Lumia 920 ve iPhone 5 ikiside stabil cihazlar. Hatta Lumia 920 Multimedya yönünden daha gelişmiş bir cihaz. Lakin Lumia 920 1500TL. iPhone 5 2500TL. Bu fiyat farkı neden böyle?

• Beğen
Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
    Konu Sahibi
işte bunun farkında değiller millet 5" inc ekranan geçti iphone cular daha geçen yıla kadar 3,5" inc ekranlarla savaşıyordu fiyata baksan iki tane 5" inc telefon alırsın üstelik bluetooth bile yok sorsan marka kalite derler,yerim sizin kalitenizi...biliriz o kaliteyi...

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
    Konu Sahibi
bir kere sistemleri bir birleri ile kıyaslıyorlar ya ona deli oluyorum arkadaş elma ile armut kıyaslanırmı hiç...
android ile iosu yada ios ile windows phone kıyaslanıyor ne alaka ne maydanoz...
iki androidli cihazı yada windows phone lu cihazı kıyaslarsın ona sözüm yok...
sistemlerin temeli farklı çalışma mantığı farklı hızları farklı arayüzleri farklı....
yok efendim ios web tarayıcısını daha hızlı açmış,yok efendim android daha hızlı açlılıyormuş...
ister inanın ister inanmayın yaklaşık 6 aydır galaxy s3 kullanıyorum arada keşke symbian daki şu özellik olsaydı dediğim oluyor...
şunu asla unutmayın arkadaşlar zavkler ve renkler asla tartışılamaz ve kıyaslanamaz...
sizler için yada dünya için android vazgeçilmez olabilir...
windows mağazasında uygulama çok az olabilir....
benim galaxy s3 telefonumda sadece facebook ve twitter yüklü :) amdroid mağaza trilyonlarca uygulama olsa benim için kuru gürültü kullanmadığım şeyin neden laf kalabalığını yapıp çenemi yorayım...
işte kilit nokta bu insanlar bunu anlayamıyor...
siz siz olun başka fikirlere saygı duyun başkasının reklamınıda boşa yapmayın...

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
mert41994

mert41994

Üye
I Phone'u olan kendini farklı hissediyor. Cep telefonu kullanmayı ucundan dahi bilmeyen herkes parayı bastırıp apple yada samsung cihaz alıyor saçma sapan bir iş bu. Popüler kültüre giriyor bir yerde de tabi. Fiyatını şişiren davada bu zaten. Sattığı için nasıl olsa şişirdikçe şişirelim iyi para yiyelim mantığından apple 25 sülalesine yetecek parayı çoktan kazandı.

Benimde gözümde olan bir işletim sistemi Wp. Nokia almayı planlıyorum özellikle. Elimde de S^3 C6-01 var. Ne kadar eleştirilsede symbian, çıktığı zamanki piyasadaki en stabil sistem. Yazılım sayısı az, ama ortalama bir kullanıcı için gayet yeterli. Düşük donanımla bile bu stabilliği yakalıyorsa bu adamlar yazılım işinden anlıyordur abi. 2x2=4 kadar net birşey bu :D

Merak ettiğim şu, Symbian kullanıcısıyım ben ve acaba ben bu işletim sistemini kullanırken symbian kadar özgür olabilecekmiyim? Yani kendimi biliyorum mağaza'dan uygulama falan hayatta satın almam :D gerekirse reklamlarına tıklarım vs ama direk satın alacağımı zannetmiyorum. Şu an için symbian'da hangi uygulamayı ararsanız eğer cihazınız hackli ise indirip rahatça kullanabiliyorsunuz. Merak ettiğim şu, eğer ben bir Wp alırsam, uygulama konusunda bu kadar rahat olabilecekmiyim?

• Beğen
Tepkiler: Zafer Arslan ve OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Merak ettiğim şu, Symbian kullanıcısıyım ben ve acaba ben bu işletim sistemini kullanırken symbian kadar özgür olabilecekmiyim? Yani kendimi biliyorum mağaza'dan uygulama falan hayatta satın almam :D gerekirse reklamlarına tıklarım vs ama direk satın alacağımı zannetmiyorum. Şu an için symbian'da hangi uygulamayı ararsanız eğer cihazınız hackli ise indirip rahatça kullanabiliyorsunuz. Merak ettiğim şu, eğer ben bir Wp alırsam, uygulama konusunda bu kadar rahat olabilecekmiyim?
Sistem kırılıncaya dek, parayı veren düdüğü çalıyor. :no:

• Beğen
Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
    Konu Sahibi
Sistem kırılıncaya dek, parayı veren düdüğü çalıyor. :no:
ama merak etmeyin yakın zamanda öyle biri çıkacak ki windows phone un altını üstüne getirip illegal yükleme işini halledecek ve bu hep böyle olmuştur...
unutmayın sistemleri yazan şirketlerde kodlamacılar varsa dışarda da onları kıracak manyaklar var :)
iphone çıktığında kimse bu sistemi hackleyemez dediler sadece 4 saat sürdü kırılması :)
malum symbian nın her versiyonunda hack olayını kapattıklarını iddia ettiler onunda açılması sadece bir kaç ay sürdü...
andridi söylemiyorum bile root olayı kadar basit bir işlem yok...
bada lı cihazlara gelince bariz en kapalı sitem olarak görünüyor orda uygulamarın yada oyunların uzantısı bile yok ama adamlar spoof diye bir yöntem buldular sistemin anası ağladı...
merak etmeyin arkadaşlar bundan önceki windows phone yazılımları kırıldıysa buda yakın zamanda elbet kırılacaktır...
kırılmak zorunda da zaten...

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Esendağlı

Esendağlı

Üye
bir kere sistemleri bir birleri ile kıyaslıyorlar ya ona deli oluyorum arkadaş elma ile armut kıyaslanırmı hiç...
android ile iosu yada ios ile windows phone kıyaslanıyor ne alaka ne maydanoz...
iki androidli cihazı yada windows phone lu cihazı kıyaslarsın ona sözüm yok...
sistemlerin temeli farklı çalışma mantığı farklı hızları farklı arayüzleri farklı....
yok efendim ios web tarayıcısını daha hızlı açmış,yok efendim android daha hızlı açlılıyormuş...
ister inanın ister inanmayın yaklaşık 6 aydır galaxy s3 kullanıyorum arada keşke symbian daki şu özellik olsaydı dediğim oluyor...
şunu asla unutmayın arkadaşlar zavkler ve renkler asla tartışılamaz ve kıyaslanamaz...
sizler için yada dünya için android vazgeçilmez olabilir...
windows mağazasında uygulama çok az olabilir....
benim galaxy s3 telefonumda sadece facebook ve twitter yüklü :) amdroid mağaza trilyonlarca uygulama olsa benim için kuru gürültü kullanmadığım şeyin neden laf kalabalığını yapıp çenemi yorayım...
işte kilit nokta bu insanlar bunu anlayamıyor...
siz siz olun başka fikirlere saygı duyun başkasının reklamınıda boşa yapmayın...
Aynen,geçen ay s3 aldım bazı yönleri çok iyi ama bazı yönlerden dolayı n8 i aradım.bende s3 ü eşime verdim n8 i kullanıyorum şimdide s3 ün o iyi yönlerini arar oldum durum aynen bu işte.her sistemin avantajları olduğu gibi dezavantajlarıda var

• Beğen
Tepkiler: ÖEY ve Zafer Arslan
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
İşte bizde o babayiğidi bekliyoruz :D

• Beğen
Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
    Konu Sahibi
en kısa zamanda o babayiğit çıkacaktır emin olun ve bu hep böyle olmuştur....inşallah ülkemizden biri çıkarda göğsümüz kabarır... :)

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bende senin gibiyim oyun,uygulama pek önemli değil belli başlı uygulamar önemli benim için fqce,tweet,Flash,batarya vb.. Bunlarsa var zaten mağazada.Oyun bakımından kaliteli oyunlar var parana kıyarsan alırsın :) ama Bi subway surfers yok mesela yani bazıları var bazıları yok oyunlarda ama olsun eminim hoşuna gidecek oyunlarda olacaktır :) bence etrafında lumia 920 kullanan varsa yada 820 Bi eline al karıştır derim bu daha iyi olur senin için.Ama soyliyim bağımlılık yapabilir :)

• Beğen
Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
    Konu Sahibi
ben konuda da bahsettim sende tekrar dile getirmişsin kardeş haklısın benim öyle çok fazla uygulamada oyunda gözüm yok ben sistemden cihazdan memnunum ve benim için çekici bir olgu zaten her kullandığım cihazın genelde kamera müzik video gibi multimedia özellikleri oldu bu yüzden pek sanmıyorum mağaza yönünden hayal kırıklığına uğrayacağımın takiii badalı wave 2 cihazı neredeyse 1 yıl kullandım gayette memnun kaldım

yasinturan

Üye
Bence gelme bu sistemin o kadar kötü yanı varki 7 aydır kullanıyorum güncelleme bekliyoruz hep en popüler oyunlar bile gelmiyor foruma Bi bak şu gelecek bu gelecek bunlar sizde başından beri var

sekajmer

sekajmer

Üye
apple diyor zaten logosunda israf yarım elma ısırıp ısırıp atıyorlar :D

mahzunikaya

mahzunikaya

Üye
Bende kararsızım arkadaşlar Windows Phone 8 işletim sitemine geçeyim mi!

Üst Alt