birinde ELMA var. o elmanın kendisi 1000TL, fark ordan kaynaklı sadeceLakin Lumia 920 1500TL. iPhone 5 2500TL. Bu fiyat farkı neden böyle?

amdroid mağaza trilyonlarca uygulama olsa benim için kuru gürültü kullanmadığım şeyin neden laf kalabalığını yapıp çenemi yorayım...
gerekirse reklamlarına tıklarım vs ama direk satın alacağımı zannetmiyorum. Şu an için symbian'da hangi uygulamayı ararsanız eğer cihazınız hackli ise indirip rahatça kullanabiliyorsunuz. Merak ettiğim şu, eğer ben bir Wp alırsam, uygulama konusunda bu kadar rahat olabilecekmiyim?Sistem kırılıncaya dek, parayı veren düdüğü çalıyor.Merak ettiğim şu, Symbian kullanıcısıyım ben ve acaba ben bu işletim sistemini kullanırken symbian kadar özgür olabilecekmiyim? Yani kendimi biliyorum mağaza'dan uygulama falan hayatta satın almamgerekirse reklamlarına tıklarım vs ama direk satın alacağımı zannetmiyorum. Şu an için symbian'da hangi uygulamayı ararsanız eğer cihazınız hackli ise indirip rahatça kullanabiliyorsunuz. Merak ettiğim şu, eğer ben bir Wp alırsam, uygulama konusunda bu kadar rahat olabilecekmiyim?

ama merak etmeyin yakın zamanda öyle biri çıkacak ki windows phone un altını üstüne getirip illegal yükleme işini halledecek ve bu hep böyle olmuştur...Sistem kırılıncaya dek, parayı veren düdüğü çalıyor.![]()

Aynen,geçen ay s3 aldım bazı yönleri çok iyi ama bazı yönlerden dolayı n8 i aradım.bende s3 ü eşime verdim n8 i kullanıyorum şimdide s3 ün o iyi yönlerini arar oldum durum aynen bu işte.her sistemin avantajları olduğu gibi dezavantajlarıda varbir kere sistemleri bir birleri ile kıyaslıyorlar ya ona deli oluyorum arkadaş elma ile armut kıyaslanırmı hiç...
android ile iosu yada ios ile windows phone kıyaslanıyor ne alaka ne maydanoz...
iki androidli cihazı yada windows phone lu cihazı kıyaslarsın ona sözüm yok...
sistemlerin temeli farklı çalışma mantığı farklı hızları farklı arayüzleri farklı....
yok efendim ios web tarayıcısını daha hızlı açmış,yok efendim android daha hızlı açlılıyormuş...
ister inanın ister inanmayın yaklaşık 6 aydır galaxy s3 kullanıyorum arada keşke symbian daki şu özellik olsaydı dediğim oluyor...
şunu asla unutmayın arkadaşlar zavkler ve renkler asla tartışılamaz ve kıyaslanamaz...
sizler için yada dünya için android vazgeçilmez olabilir...
windows mağazasında uygulama çok az olabilir....
benim galaxy s3 telefonumda sadece facebook ve twitter yüklüamdroid mağaza trilyonlarca uygulama olsa benim için kuru gürültü kullanmadığım şeyin neden laf kalabalığını yapıp çenemi yorayım...
işte kilit nokta bu insanlar bunu anlayamıyor...
siz siz olun başka fikirlere saygı duyun başkasının reklamınıda boşa yapmayın...
İnşallahen kısa zamanda o babayiğit çıkacaktır emin olun ve bu hep böyle olmuştur....inşallah ülkemizden biri çıkarda göğsümüz kabarır...![]()

ama Bi subway surfers yok mesela yani bazıları var bazıları yok oyunlarda ama olsun eminim hoşuna gidecek oyunlarda olacaktır
bence etrafında lumia 920 kullanan varsa yada 820 Bi eline al karıştır derim bu daha iyi olur senin için.Ama soyliyim bağımlılık yapabilir