motorola ( google) bilgi..!

Sponsorlu Bağlantılar

inssurgent

inssurgent

Üye
    Konu Sahibi
motorola ( google) bilgi..!
Motorola Mobility 2 yıl önce Google tarafından satın alınmıştı ve bugüne kadar Google’ın etkisini Motorola üzerinde görememiştik ve artık beklenen an geldi, Motorola ABD’deki popüler gazetelerin yarınki baskılarına tam sayfa reklamını yapıştırdı.

Moto X’in reklamında kişilerin kendi telefonlarını tasarlayarak satın alabilecekleri ilk akıllı telefon olacağının üzerinde fazlasıyla duruluyor. Ayrıca Moto X’lerin uzakdoğuda değil, ABD’de üretileceği belirtiliyor. Reklamda Apple’ın pek çok ürününde yer alan “Designed by Apple in California Assembled in China” uyarısına gönderme yapılarak “Designed by you. Assembled in the USA”(Sen tasarladın, ABD’de hazırladık) yazısı da dikkat çekiyor.

Moto X’in ne gibi bir kişiselleştirme sunacağı hakkında herhangi bir bilgimiz yok ancak bu kişiselleştirmenin sadece telefon rengi olmayacağını da tahmin etmek için dahi olmaya gerek yok.

ney27

Üye
bir çok motorola kullanıcısı atrix veya birçok telefonuna güncelleme alamıyor.....ne garip ki abd kullanıcıları kendileri tasarlıyacakmış arayüzünü mü yoksa teknik donanımı ..bu biraz hayal üstü hadi benim için 5gb ram li ekranı 48 saat açık kaldıgında ..vs...sarjı bitmeyen yaptılar başkası 6 gb ramli başka özellikli bir şey isterse vs...
en fazla anket yaparlar en çok oyu alanlar uygulanır ancak birde bunların (yazılımın ve donanım) uyumlulugu var onu nasıl halledecekler tegra 2 işlemcili atrix için bir güncelleme yapamdılar donanım uyumsuzlugundan (bir zamanların bahanesi )

biz bunları boş verelim de krendi ülkemiz de ki güncelleme bulamadıgımız atrixe güncel bir rom bulalım

ayrıca bildilendirme için tesekürler

inssurgent

inssurgent

Üye
    Konu Sahibi
bir çok motorola kullanıcısı atrix veya birçok telefonuna güncelleme alamıyor.....ne garip ki abd kullanıcıları kendileri tasarlıyacakmış arayüzünü mü yoksa teknik donanımı ..bu biraz hayal üstü hadi benim için 5gb ram li ekranı 48 saat açık kaldıgında ..vs...sarjı bitmeyen yaptılar başkası 6 gb ramli başka özellikli bir şey isterse vs...
en fazla anket yaparlar en çok oyu alanlar uygulanır ancak birde bunların (yazılımın ve donanım) uyumlulugu var onu nasıl halledecekler tegra 2 işlemcili atrix için bir güncelleme yapamdılar donanım uyumsuzlugundan (bir zamanların bahanesi )

biz bunları boş verelim de krendi ülkemiz de ki güncelleme bulamadıgımız atrixe güncel bir rom bulalım

ayrıca bildilendirme için tesekürler

Rica ederim..

Evet dostum söylediklerin cok dogru aynen sana katiliyorum.
Abd de oldugu kadar tr de de moto kullanicisi var. Belki bir ihtimal bu
Haberde guncelleme geleceginin bir habercisi olabilir diye düsünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: ney27

ney27

Üye
Rica ederim..

Evet dostum söylediklerin cok dogru aynen sana katiliyorum.
Abd de oldugu kadar tr de de moto kullanicisi var. Belki bir ihtimal bu
Haberde guncelleme geleceginin bir habercisi olabilir diye düsünüyorum.

güncelleme gelir ama resmi birşekilde gelmez
belki ubundu kurabilirsek ancak onun üzerinden resmi bir güncelleme alır bu telefon

motorolanın sadece abd veya türkiye degil dünyanın birçok yerde kullanıcısı var ancak destek yok
rakip oldugu iphone 3gs ye olan destegini bu sene çekti (dünya genelinde ) motorolanın birçok ürünü dogdugunda dünya genelinde öksüz kaldı:ağlarım:

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Şöyle olabilir her parçadan bikaç tane olur mesela ram 3 tane olur yarım gb 1 gb ve 2 gb diye sen istediğini seçersin

ney27

Üye
Şöyle olabilir her parçadan bikaç tane olur mesela ram 3 tane olur yarım gb 1 gb ve 2 gb diye sen istediğini seçersin

Bu tur uretim saten yapiliyor
36-16 gb depolama alanina gore degisiyor fiyatlarida tabi samsungun telleriinin cok cesitli olmasinin sebebi de bu s3 mini s4 mini birde s4 diger versiyonları gibi fiyatlarida farkli tabiki

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Yok bunda her parçayı sana sunulan seçenekler arasından seçicen toplama bilgisayar gibi

Takipçi Satın Al

Üst Alt