3. nesil Motorola Moto G’nin fiyatı ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
3. nesil Motorola Moto G’nin fiyatı ortaya çıktı
Umarım ülkemize gelir lenovo p70 220-240$ aras yurt dışı fiyatı vardı ve 799 liradan gelmişti inşallah motorola bu modelini de uygun fiyattan getirir ülkemize.

Motorola’nın bir kaç gün sonra sunacağı yeni orta seviye modeli 3. nesil Moto G’nin fiyatı da detaylanıyor…


Bir kaç gün sonra Motorola, bir etkinlik düzenleyecek ve bazı yeni önemli akıllı telefon modellerini bu etkinlikte gün yüzüne çıkartacak. 28 Temmuz tarihinde düzenlenecek olan etkinlikte Motorola’nın iki yeni Moto X modeli yanı sıra orta seviyede de Moto G modelini resmi olarak duyurması bekleniyor.



Geçmişte kötü günler yaşayan Motorola, 2011’de Google tarafından satın alındıktan sonra, küçülmeye devam etmiş ve sonrasında da geçtiğimiz sene Lenovo tarafından satın alınmıştı. Firma özellikle Çin ve Asya olmak üzere farklı ülkelerde yeni cihazlarla yükselişini sürdürmeyi amaçlıyor.

Motorola’nın daha önce sunduğu Moto G modelleri oldukça ilgi görürken, 3. nesil cihazın da benzer şekilde teknoloji meraklılarının dikkatini çekecek gibi görünüyor.

Cihazın teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, 3. nesil Motorola Moto G akıllı telefon 5″ büyüklüğünde ve 1280×1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik IPS LCD ekran ile geliyor. Cihazın ekranı ayrıca Gorilla Glass 3 desteğine sahip olacak. Akıllı telefon gücünü ise 1.7Ghz saat hızında çalışan Cortex-A53 tabanlı Qualcomm Snapdragon 610 yonga setinden güç alacak

141.5mm x 70.7mm x 11mm ölçüleri ile gelecek olan ve 149gr ağırlığında gelen akıllı telefon 13MP arka kamera bulunurken ön yüzünde de 5MP ikinci bir kamera yer alıyor. Google tarafından geliştirilen Android 5.1 Lollipop mobil işletim sistemi üzerinde çalışan 3. nesil Moto G ayrıca 2.070mAh batarya ile geliyor.

Akıllı telefon 1GB sistem belleği ve 8GB dahili veri kapasitesi ile 2GB sistem belleği ve 16GB dahili veri kapasitesi olmak üzere iki farklı versiyon olarak gelecek.

Cihazın fiyatına dair de bilgiler geldi. ABD’de US Cellular üzerinden gelen bir listeye göre Motorola Moto G 2015 179.99$ fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Bu da geçtiğimiz sene sunulan Moto G 2014 ile neredeyse aynı fiyat etiketi ile sunulacağı anlamına geliyor. Moto G 2014, 179$ olarak sunulmuştu.

3. nesil Motorola Moto G’nin fiyatı ortaya çıktı - MaxiCep
 
  • Beğen
Tepkiler: RetaXter


OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
:tşk: umarım gelir
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
0MG90

0MG90

Üye
180 dolara göre iyi telefon, umarım buraya da gelir
 
0MG90

0MG90

Üye
Cihaz ve kutusu



 
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kutusu 2011 yıllındaki ilk Android telefonları hatırlattı.
 

Emre

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 


Üst Alt