Siyahkernel kurup xdadan triangle away indir. Reset binary countera bas çıkan uyarıya evet de sıfırlanır. Custom kalan current binary olacaktır o da stock rom yükleyip wipe data yapınca geçer
triangle away'ı indiriyorum hemen 
Siyahkernel kurup xdadan triangle away indir. Reset binary countera bas çıkan uyarıya evet de sıfırlanır. Custom kalan current binary olacaktır o da stock rom yükleyip wipe data yapınca geçer

cwm veya mobile odinden yüklersen sayaç artmaz ama download moduna alıp atarsan sayaç artar.
kardeşim birde sana şunu sormak istiyorum Ice Cream Sandwich'te böyle birşey dememişti telefonum ama Jelly Bean'da şöyle bir uyarı veriyor :
![]()
kardeşim birde sana şunu sormak istiyorum Ice Cream Sandwich'te böyle birşey dememişti telefonum ama Jelly Bean'da şöyle bir uyarı veriyor :
bunu nasıl normalleştirebilirim Siyah kerneli kaldırmadan ?
Wipe data yap çözülür büyük ihtimal. Kernel değiştiğinde güncellemeyebiliyor uyumsuz diye.
Türkiye romu gelince yaparım olmazsa şimdi arayüzü falan okadar kişiselleştirdim bütün ayarlarım gidecek yinede 
GEOGLEPLAY DA triangle away TELEFONUNUZLA UYUMLU DEGIL DIYOR ..telefonum s advance 9070p başka bir yolu var mı odinle olabılecek benım suan 9 gosterıyor
: apkyi bulmaya çalış
apkyi bulursan yükleyebilirsin büyük ihtimalle ama çalışırmı bilemem 
triangle away'ı da yükledim root istiyor telefonumu zaten rootlayamıyorum ki yardım eder misiniz bu sayacı nasıl sıfırlarım nasıl root yaparım galaxy s duos telefonum 4.0.4 android

Bu Tringle Away Root GerektiriyorMu?
rootlayın sayaç artsın önemli değil sıfırlayın sonra stock rom atın stock rom atınca sayaç artmaz