Sayaç Sıfırlama ! (Odin Mode)

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Sayaç Sıfırlama ! (Odin Mode)
ODIN MODE
PRODUCT NAME: GT-I9300
CUSTOM BINARY DOWNLOAD: Yes (8 counts)
CURRENT BINARY: CUSTOM
SYSTEM STATUS: CUSTOM

bu sayacı nasıl sıfırlayabilirim ?

TheMadness

TheMadness

Üye
Siyahkernel kurup xdadan triangle away indir. Reset binary countera bas çıkan uyarıya evet de sıfırlanır. Custom kalan current binary olacaktır o da stock rom yükleyip wipe data yapınca geçer

• Beğen
Tepkiler: avcitalip ve ~N.A.W.Y~
navti

navti

Üye
peki diger modeller

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Siyahkernel kurup xdadan triangle away indir. Reset binary countera bas çıkan uyarıya evet de sıfırlanır. Custom kalan current binary olacaktır o da stock rom yükleyip wipe data yapınca geçer

siyah kernel var bende :evet: triangle away'ı indiriyorum hemen :eller:

- - - Eklendi - - -

siyah kerneli tekrar yüklesem yinede official kalır mı ?

- - - Eklendi - - -

belki yararlı olur ben başarıyla sıfırladım :

Google Play Link :

Blackmart'ta bedava :ehe

- - - Eklendi - - -

Çok Sağol Sayacı Başarıyla Sıfırladım :tşk:

TheMadness

TheMadness

Üye
cwm veya mobile odinden yüklersen sayaç artmaz ama download moduna alıp atarsan sayaç artar.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
cwm veya mobile odinden yüklersen sayaç artmaz ama download moduna alıp atarsan sayaç artar.

:hmmm :tşk: kardeşim birde sana şunu sormak istiyorum Ice Cream Sandwich'te böyle birşey dememişti telefonum ama Jelly Bean'da şöyle bir uyarı veriyor :

bunu nasıl normalleştirebilirim Siyah kerneli kaldırmadan ?

TheMadness

TheMadness

Üye

:hmmm :tşk: kardeşim birde sana şunu sormak istiyorum Ice Cream Sandwich'te böyle birşey dememişti telefonum ama Jelly Bean'da şöyle bir uyarı veriyor :

bunu nasıl normalleştirebilirim Siyah kerneli kaldırmadan ?

Wipe data yap çözülür büyük ihtimal. Kernel değiştiğinde güncellemeyebiliyor uyumsuz diye.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

Wipe data yap çözülür büyük ihtimal. Kernel değiştiğinde güncellemeyebiliyor uyumsuz diye.

tamam ozaman kardeşim :tşk: Türkiye romu gelince yaparım olmazsa şimdi arayüzü falan okadar kişiselleştirdim bütün ayarlarım gidecek yinede :tşk:

nazmi28

nazmi28

Üye
GEOGLEPLAY DA triangle away TELEFONUNUZLA UYUMLU DEGIL DIYOR ..telefonum s advance 9070p başka bir yolu var mı odinle olabılecek benım suan 9 gosterıyor

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
GEOGLEPLAY DA triangle away TELEFONUNUZLA UYUMLU DEGIL DIYOR ..telefonum s advance 9070p başka bir yolu var mı odinle olabılecek benım suan 9 gosterıyor

:hmmm: apkyi bulmaya çalış :evet: apkyi bulursan yükleyebilirsin büyük ihtimalle ama çalışırmı bilemem :oke:

scatman808

Üye
triangle away'ı da yükledim root istiyor telefonumu zaten rootlayamıyorum ki yardım eder misiniz bu sayacı nasıl sıfırlarım nasıl root yaparım galaxy s duos telefonum 4.0.4 android

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
triangle away'ı da yükledim root istiyor telefonumu zaten rootlayamıyorum ki yardım eder misiniz bu sayacı nasıl sıfırlarım nasıl root yaparım galaxy s duos telefonum 4.0.4 android

root gerektirir,telefonu rootlayın rootluyken sıfırlayın ve odinden stock romu flashlayın sayaç sıfırlanır stock romda sayaç artmaz ayrıca bilginize :oke:

nazmi28

nazmi28

Üye
Buldum ve çalıştı...

president04

Üye
Bu Tringle Away Root GerektiriyorMu?

wolf_34

Üye
siyah kernel link verebilir misin

Üst Alt