-- Son Çıkan Gt-9500 Türkiye Için Odin Romlar -- [11-11-2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ya note 2 vesaire s3 romlari eskidi s4 daha modern arayuzu var nasil gecis yapicaz

Hangi cihazı kullanıyorsanız o cihaz için S4 görünümü portlanmış custom romlar bulabilirsiniz.

malmal44

Üye
Samsung galaxy note 2 n7000

- - - Eklendi - - -

Pardon n7100

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Samsung galaxy note 2 n7000

- - - Eklendi - - -

Pardon n7100

Cihazınız için dediğim gibi google'da custom rom aramalısınız.Daha henuz S4 güncellemeleri bitmediği içinde tam anlamıyla tüm özellikleri portlandığını görmedim.Ancak bazı özellikleri geliştiriciler arayüzlere eklediğini gördüm.

nofear445

Üye
Bu romu s3e kurabilirmiyim arkadaism

condo06

condo06

Üye
merhaba arkadaslar s4 i9500 kullanıcısıyım yeni bir güncelleme geldi ve kies üzerinden güncelleme yaparken sorun oluyor.
kies yazılımı indiriyor yüklemeye geçerken telefon download ekranına geliyor ondan sonra telefonun bilgisayar ile baglantısı kesiliyor windows yeni aygıt sürücünü güncelleyemedi diyor ve kies telefonu görmüyor. telefon ise download ekranında kalıyor.
Acaba sorun bilgisayarımda mı telefondamı yada yazılımı nasıl yükleyebilirim 2 pcde denedim ikisindede aynı sonuca ulaştım yardımlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

laz6116

laz6116

Üye
Cok tesekkurler link icin nextman.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
merhaba arkadaslar s4 i9500 kullanıcısıyım yeni bir güncelleme geldi ve kies üzerinden güncelleme yaparken sorun oluyor.
kies yazılımı indiriyor yüklemeye geçerken telefon download ekranına geliyor ondan sonra telefonun bilgisayar ile baglantısı kesiliyor windows yeni aygıt sürücünü güncelleyemedi diyor ve kies telefonu görmüyor. telefon ise download ekranında kalıyor.
Acaba sorun bilgisayarımda mı telefondamı yada yazılımı nasıl yükleyebilirim 2 pcde denedim ikisindede aynı sonuca ulaştım yardımlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
Hic bir şey yapmadan önce driverlari kurunuz.Kies ile update esnasında virus programında kapali hale getiriniz.
Cok tesekkurler link icin nextman.

Rica ederim kardeşim Güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: laz6116
RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
2 saatlik maratondan sonra indirdim :D

• Beğen

tugays77

Üye
Iyi gunler kolay gelsin oncelikle.

Birkaç sorum olacak bu romlari yuklersem garanti devre disi mi kalir. Bunlar orjinal rommu hangisi daha iyi artilari ve eksileri neler bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Iyi gunler kolay gelsin oncelikle.

Birkaç sorum olacak bu romlari yuklersem garanti devre disi mi kalir. Bunlar orjinal rommu hangisi daha iyi artilari ve eksileri neler bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Öncelikle bunlar stock yani orjinal yayınlanan romlar ve odin ile yüklenir anlatımı sitede mevcut.Orjinal yani stock kullanımının pek bir artısını göremedim bugüne kadar .Cihazlarımda mutlaka en kısa sürede root yapar custom yüklerim ki cihaz üzerindeki tüm hakimiyet elimde olsun .Tabiki garanti dışı kalıyor root ve custom rom ama zaten orjinal sürümü yüklediğimde telefon tekrar garantili duruma geliyor :oke:

tugays77

Üye

Öncelikle bunlar stock yani orjinal yayınlanan romlar ve odin ile yüklenir anlatımı sitede mevcut.Orjinal yani stock kullanımının pek bir artısını göremedim bugüne kadar .Cihazlarımda mutlaka en kısa sürede root yapar custom yüklerim ki cihaz üzerindeki tüm hakimiyet elimde olsun .Tabiki garanti dışı kalıyor root ve custom rom ama zaten orjinal sürümü yüklediğimde telefon tekrar garantili duruma geliyor :oke:

teşkkürler hocam bilgi için. son olarak şuan için custom rom varmı kullandıgınız güzel.

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
smh60

smh60

Üye
:tşk:

serkan2855

serkan2855

Üye
selamlar I9500XXUBMEA yükledim cihaz belleği toplan alan 8.90 gb gösteriyor sanırım 9 gb nin üzerinde göstermesi lazım
kurulumdan sonra wipe yapmak gereklimi
bir sorumda şöyle apk+data oyunları oynatamıyorum sd ye atıyorum datayı android/obb içine başka bir yol varmı bu oyunları çalıştırmak için mesela
Asphalt 7
şimdiden yardımlarınız için teşk

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
selamlar I9500XXUBMEA yükledim cihaz belleği toplan alan 8.90 gb gösteriyor sanırım 9 gb nin üzerinde göstermesi lazım
kurulumdan sonra wipe yapmak gereklimi
bir sorumda şöyle apk+data oyunları oynatamıyorum sd ye atıyorum datayı android/obb içine başka bir yol varmı bu oyunları çalıştırmak için mesela
Asphalt 7
şimdiden yardımlarınız için teşk

Wipe islemi yapmalisin.oyun ile igili nasil bir sorun oyunu aciyormu ?

By_Ogus

Üye
ben yükledim değişen bişey olmadı hocam uygulamalarım kaldı herşey kaldı kamera başarasız yazıyor halen

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Üst Alt