-- Son Çıkan Gt-9500 Türkiye Için Odin Romlar -- [11-11-2013]

Sponsorlu Bağlantılar

By_Ogus

Üye

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Model: GT-I9500Country: Turkey
Version: Android 4.2.2
Changelist:768420
Code: TUR
PDA: I9500XXUBMEA
CSC: I9500OJVBMEA
MODEM: I9500XXUBMEA

indirdim

Peki kurduktan sonra recovery moda alip wipe yapmadiniz degilmi?
Tabi bu sirada odin kurulumunuzu dogru ve sorunsuz bittimi ?

By_Ogus

Üye
onu nasıl yapıcam . sorunsuz kurdum herşeyi video izledim öle kurdum

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
onu nasıl yapıcam . sorunsuz kurdum herşeyi video izledim öle kurdum

Telefonu kapatin ses acma+menu+power basili tutarak aciniz.en alt sirada kucuk yaziyla iki adet wipe islemi var onlari yapiniz ve telefonu bastan baslatiniz.yanliz tum bilgileriniz silinir hard reset konusuna resim ekledigimi hatirliyorum.

By_Ogus

Üye
wipe ilkine girdim tek yes tıkladım silinıyordu sonra komut yok dedi
wipe ikinciye tıkladım siliniyor yazıyordu hata dedi ve açılmaya başladı telefon

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
wipe ilkine girdim tek yes tıkladım silinıyordu sonra komut yok dedi
wipe ikinciye tıkladım siliniyor yazıyordu hata dedi ve açılmaya başladı telefon

Siz bence ikinci romu odin ile tekrardan kurunuz sonra güncelleme yapınız

serkan2855

serkan2855

Üye
serkan2855

serkan2855

Üye
güncelleme çıkarken uygulama ve oyunlar sd karta taşınacak dediler ama sadece apk ları taşıyor zaten onlarda pek bir yer kaplamıyor
data lar yine tel hafızasında kalıyor mesela 10 mb apk dosyasının 2gb lık data dosyası yine telde kalıyor anlıcanız hiç bir işe yararı yok güncellemenin ayrıca benim kamera önceki rom neyse yeni rom dada bir farkını göremedim :(

yakupb03

yakupb03

Üye
Hcm bndede s 4 war ama imeil philips cikio dogu mali buna rom atsam sikinti olur mu

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hcm bndede s 4 war ama imeil philips cikio dogu mali buna rom atsam sikinti olur mu

Evet sıkıntı yasayanlar oldu sebebi stabil çalışan kernel olmamasi ayrıca s4 gibi gözüken bircok yan üretim olması eger sizinde pilin arkasinda 9500-9505 modelini farkli görüyorsanız mutlaka modele yapilan romda belirtilir. Ben android info uygulaması ile kontrol etme taraftarıyım

yakupb03

yakupb03

Üye
Şimdi ne yapayım hocam sana güvenerek ten şu işi çözelim alayım mi arti neyi yukleme li yim

yakupb03

yakupb03

Üye

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Kesinlikle 9500 rom yukleme 9505 rom yuklemen gerekir root yaparkende dikkatli olun bazi root dosyaları da farkli.9505 stock rom icin den bakabilirsiniz

yakupb03

yakupb03

Üye

Kesinlikle 9500 rom yukleme 9505 rom yuklemen gerekir root yaparkende dikkatli olun bazi root dosyaları da farkli.9505 stock rom icin den bakabilirsiniz
Hocam tamam da telefon klon rom yüklerim ama imeil giderse yada şebeke gider mibunlar dan korkuyorum

deadhmachine

deadhmachine

Üye
Galaxy mini2 icin yokmuuuu

yuteks

Üye

ile güncelledim telefonda ısınma var normalmi ??

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

ile güncelledim telefonda ısınma var normalmi ??

Telefonunuzda bulunan dosyalarınızın yedeğini alın eğer herhangi bir işlem olmadığı halde çok ısınma varsa konudaki son romu yükleyip fabrika ayarlarına getirin cihazı komple sıfırlayınız.

Üst Alt