LimePie
Üye
Kapatıp actım duzeldi.Sd card daki muzikleride acmiyodu oda duzeldi
kardeşim bir zahmet 1080p video kaydı çeksen formatını söylesende bilgimiz olsun.
Kapatıp actım duzeldi.Sd card daki muzikleride acmiyodu oda duzeldi
internetten video izlenebiliyormu? faceden falan?

Cihazın gerçek ismi nedir?

türkiyedeki ismi general mobile discovery
Discovery ?![]()
evet izleniyor **bir site** in incelemesinde gösteriliyorinternetten video izlenebiliyormu? faceden falan?
Arkadaşlar bugun bulundugum semttekı telpa bayılerıne bı tur attım cogu getırmıyoruz felan deıd kımısıde 50 tl yukselttı en son duzgun bı yer buldum pazartesi gel parasının yarısını getır sıparıs edelım salıda elıne geçer dedibeyler salı günü istediğinizi sorun
![]()
![]()
![]()
Bende Osmaniyeliyim yarın çıkıp tüm Telpa bayilerini dolaşacam 17 tane falan var

Arkadaşlar bugun bulundugum semttekı telpa bayılerıne bı tur attım cogu getırmıyoruz felan deıd kımısıde 50 tl yukselttı en son duzgun bı yer buldum pazartesi gel parasının yarısını getır sıparıs edelım salıda elıne geçer dedibeyler salı günü istediğinizi sorun
![]()
![]()
![]()
buraya hiç gelmemiş
Ankarada oturuyosun herhalde.Ben balgatta son bi tane buldum onu aldım
polaltıda oturuyorum 8 tane var 5 tanesıne baktım 3 ü getirmiceni söledi 4.sü getırırız 20-30 tl artar dedı(dolar arttı felan dıyo ınanmadım ) en son baktığım pazartesi gel sipariş edelim açılmamış kutusunda garantılı verelım dedı bende diğerlerine hiç bakamdım bile

yok artık gerçekten bu kadar sattımı bu telefon beAnkarada oturuyosun herhalde.Ben balgatta son bi tane buldum onu aldım

yok artık gerçekten bu kadar sattımı bu telefon be![]()

Cihazın gerçek ismi nedir?
Ankarada oturuyosun herhalde.Ben balgatta son bi tane buldum onu aldım

telpanın sitesine gir orda yakınındakı telpa dükkanlarını bul güven veren bırınden sıparıs etmesını ısteBalgatta nerde buldun bi gidip bakmak lazım![]()
Balgatta nerde buldun bi gidip bakmak lazım![]()