General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Yunkaai

Yunkaai

Üye
3gp olarak kaydediyor

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA
HAM ZA

HAM ZA

Üye
internetten video izlenebiliyormu? faceden falan?

qwert1560

qwert1560

Üye
Cihazın gerçek ismi nedir?

merto0180

merto0180

Üye
Evet bende üretenin BLU Life Play olduğunu biliyorum. Ama bataryası dahil çoğu yerde GM'yi görüyoruz.

06kubilay06

06kubilay06

Üye
Arkadaşlar bugun bulundugum semttekı telpa bayılerıne bı tur attım cogu getırmıyoruz felan deıd kımısıde 50 tl yukselttı en son duzgun bı yer buldum pazartesi gel parasının yarısını getır sıparıs edelım salıda elıne geçer dedi :D beyler salı günü istediğinizi sorun :D :D :aha:

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA
merto0180

merto0180

Üye
Arkadaşlar bugun bulundugum semttekı telpa bayılerıne bı tur attım cogu getırmıyoruz felan deıd kımısıde 50 tl yukselttı en son duzgun bı yer buldum pazartesi gel parasının yarısını getır sıparıs edelım salıda elıne geçer dedi :D beyler salı günü istediğinizi sorun :D :D :aha:

Hadi bakalım bekliyoruz :D Bende Osmaniyeliyim yarın çıkıp tüm Telpa bayilerini dolaşacam 17 tane falan var :D :D

Yunkaai

Yunkaai

Üye

Ankarada oturuyosun herhalde.Ben balgatta son bi tane buldum onu aldım

06kubilay06

06kubilay06

Üye

Ankarada oturuyosun herhalde.Ben balgatta son bi tane buldum onu aldım
buraya hiç gelmemiş :D polaltıda oturuyorum 8 tane var 5 tanesıne baktım 3 ü getirmiceni söledi 4.sü getırırız 20-30 tl artar dedı(dolar arttı felan dıyo ınanmadım ) en son baktığım pazartesi gel sipariş edelim açılmamış kutusunda garantılı verelım dedı bende diğerlerine hiç bakamdım bile :D
ı love you telpa :D

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Benim de bir arkadaş Gold'dan aldı, biraz hoşuma gitti ama ben s4'ümden vazgeçmem.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
arkadaşlar ben birşey söylemek istiyorum. Bende almak istiyorum bu cihazı ama 2 tane sorum olacak. Birincisi telefonla karşılıklı konuşmada ahize sesi nasıl? Bir diğeri ise de üründe DTS sound kullanılıyor ben C6-01'imde hep dolby kullandım. Dts hiç kullanmadım yani bu DTS nasıl birşey pişman olur muyum ayrıca kulaklıkla çok müzik dinlerim ses kalitesi iyi mı? Mobil olduğum için araştırma yaparken biraz zorlanıyorum. Cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler :tebessüm:

Üst Alt