General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

LimePie

LimePie

Üye
Arkadaşlar Zaten Artık Satılan Discovery' ler tek hatlı olcakmışşşş....
Ben yarın alcam telefoncudan telpa yetkilileri benim telefon alcam yere öyle söylemiş.
Bilgilerinizeeeee....

Arkadaşım eminmisin tek hatlı olarak satılacağına çünkü almayı düşünüyorum şimdi bana çift hat veripte size tek hat verirseler gmyi başlarına yıkarım yani :D :ehe

• Beğen
Tepkiler: Dede

juba71

juba71

Üye
Arkadaşım eminmisin tek hatlı olarak satılacağına çünkü almayı düşünüyorum şimdi bana çift hat veripte size tek hat verirseler gmyi başlarına yıkarım yani :D :ehe

Emin değilim banada telefoncu böyle söyledi. Bende onun yalancısıyım :)

juba71

juba71

Üye
kardeş telefonu aldığında bizle düşüncelerini paylaşırsan seviniriz

Elbette kardeşim bugun uğrucam işten cıkınca telefoncu cuma günü gelcek demişti bakalım alırsam bilgilendircem sizleride inşlah

LimePie

LimePie

Üye
hadi bakalım hayırlısı :) beklemedeyiz...

atillaahmetalp

Üye
Kullanıcı deneyimi arıyorsanız bana mesaj atabilirsiniz.Ayrıca her ne kadar arayüzüyle çok oynanılmasa ve stock'a yakın bir arayüz olsada tam bir stock arayüz romu filan bir şey bulabilirsek performans daha da artacaktır.

2 hat aktif kullanıyormusunuz?
kullanıyorsanız 3G kopması sizdede olmaktamıdır?
Bilgi verirseniz faydalı olacaktır.
Saygılarımla,

• Beğen
Tepkiler: Dede ve 06kubilay06
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Kamera performansı sanıldığı gibi kötü değil

• Beğen
Tepkiler: CataFaLLoque ve hsynkckygcı@
LimePie

LimePie

Üye
çektiğin fotoğraf güzelmiş içimiz açıldı :D ama kameranın kalitesi gayet iyi yani.

71fatih

71fatih

Üye
Her eve lazim bi cihaz olmus. Zaten ciktiktan 2 ay sonra 500 lira veya alti bi fiyat olur. Fiyatini hak etmeyen bi cok 500-600 lira marka yapmis cihazlara para vermekten kurtuluruz.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
foto gayet yeterli.ayrıca loş ışıkta ve yakından çekilmiş:oke:

juba71

juba71

Üye
hadi bakalım hayırlısı :) beklemedeyiz...

kardeş telefonu aldığında bizle düşüncelerini paylaşırsan seviniriz
arkdaşlar telefon gelmiş ama almadım. Beyaz rengi kalmamış bende almaktan vazgectim telefoncu bana söz vermşti beyazı bana ayrcaktı ama ayırmamış karektersiz adam bende almadım sinirlendim.Kırıkkalede de sadece bu telefoncuda vardı.
Telefonu inceledim yine cift hatlı o konuda da yalan söylemiş :@
Bende o adama sinirlenince gittim teknosadan LG Optimus 4x HD aldım. 1000 tl ye
Yani anlıyacanz Discovery ' e elveda dedim :)
K.bakmayın sizide beklettim. ama tele baktım hoşuma gitti :)

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
:aha: s3 vs discovery karsilastirmasi cikmis:aha:

- - - Eklendi - - -

ya gm'nin nasi bi ekrani var oyle ya:oha::oha::oha:s3ten kat kat daha iyi ekrani cok sasirdim:oha:

• Beğen
Tepkiler: SeniGördüm ve Dede
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye

- - - Eklendi - - -

ya gm'nin nasi bi ekrani var oyle ya:oha::oha::oha:s3ten kat kat daha iyi ekrani cok sasirdim:oha:

:aha::alkis

Türe

Türe

Üye
Bu kadar amatörlere telefon inceletirlerse olacağı bu. :ah Adam daha amoled ekranin beyazi iyi vermedigini bilmiyo gm nin ekrani daha iyi diyo. :ah

• Beğen
Tepkiler: avcitalip ve Dede
Türe

Türe

Üye

- - - Eklendi - - -

Pentilenin dezavantajı. Ha birde beyazlarda amoledden perrformans beklemeyin. Beyazlari sariya yakin verir. İps lcd beyazda daha iyidir.

• Beğen
Tepkiler: avcitalip ve Dede
06kubilay06

06kubilay06

Üye
çok amotör olmuş ama genede emeğe saygı

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Adamlar tam bir inceme özürlüsu ; eleman orda 2 telefonun parlaklığı sonda diyor , sonra dediğini unutup barı aşağıya çekip s3 ün en dusukte olan parlaklığı nı biraz arttırıyor :ehe galeride fotoğraf açıyor 2 cihazda da kamera kalitelerini karşılaştırmak için ; sonrada discovery deki fotonunda s3 ile çekildiğini söylüyor :ehe son olarakta tarayıcı testi ; biri şunlara anlatsın bu tip testler 3.parti uygulamalarla yapılmaz ! Önce sen stok tarayıcı ile bir test yap , sonra dolphin ile mi yaparsın ; yoksa opera ilemi :hmmm videoyu buraya ekleyen kardeşim laflarım sana değil bilesin ....

• Beğen
Tepkiler: avcitalip ve Türe
Legendary.

Legendary.

Üye
1 ay içinde bu telefonu babama aldırtmam lazım :ehe

Ama önlelikle biri bana batarya pergormansı hakkında detaylı bilgi verebilir mi? Bu benim için çok önemli :(

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Adamlar tam bir inceme özürlüsu ; eleman orda 2 telefonun parlaklığı sonda diyor , sonra dediğini unutup barı aşağıya çekip s3 ün en dusukte olan parlaklığı nı biraz arttırıyor :ehe galeride fotoğraf açıyor 2 cihazda da kamera kalitelerini karşılaştırmak için ; sonrada discovery deki fotonunda s3 ile çekildiğini söylüyor :ehe son olarakta tarayıcı testi ; biri şunlara anlatsın bu tip testler 3.parti uygulamalarla yapılmaz ! Önce sen stok tarayıcı ile bir test yap , sonra dolphin ile mi yaparsın ; yoksa opera ilemi :hmmm videoyu buraya ekleyen kardeşim laflarım sana değil bilesin ....

Harbiden karşılaştıma değil de s3 karalama kampanyası olmuş:d:Olmamış keşke bu işi daha iyi yapan birileri yapsa şu karşılaştırmayıda herkesin aklındaki sorular cevaplansa

Üst Alt