General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Bunu üreten marka hangisiymiş?

SheFy

SheFy

Üye
Tasarim s3 ten de iyi arkadas, lesinlikle alacagim

maskedboy

maskedboy

Üye
arkadaaşlar forumlarda 2 tane hattı aynı anda kullanırken sorun oluyormuş tek hatla sorun olmuyormuş galiba isterseniz bu videoyu inceleyin

EmReRoĞlU

Üye
Arkadaşlar neden bu kadar ucuz birtürlü kafam almıyor

maskedboy

maskedboy

Üye
çünkü telefon uluslararası fiyat dahilinde satılıyormuş yani sen bu telefonu yurtdışından getirsen bile 600 tl ye denk geliyor normal şartlarda türkiyeye gelse 1000-1100 tl vivarı satılırdı

atillaahmetalp

Üye
Özetleyecek olursak sonuçta 600TL para veriyoruz.Yani ürünü kimse bize bedavaya sunmuyor,Evet özellikleri çok ama zaten Çin üretiminin farklı isimlerle ülkelerde satılan bir ürünü olduğunu anlayınca,Bu özelliklerin bile az olduğuna karar verdim girin Aliexprese bunun gibi tonla ürün var ve inanılmaz özellikleri olan,
Yani demek istediğim ucuz olsada para veriyorsak ve bu özellikleri bu paraya alabilirsin demişlerse ben tüm özellikleri kullanmak istiyorum, helede kullanılmayacak özellik 3G ise zaten akıllı telefonu almanın mantığı yok.
Birde son olarak şunu paylaşmak istiyorum Ülkemizde ne yazıkki hiç bir telefonun servisi düzgün hizmet vermemekte her marka tel alıp kullandım hepsindede ufak tefek sorunlar olabiliyor ve servislerde paranla aldığın garantide rezillikler yaşıyorsun bu dediğimi servise telini verenlerin büyük çoğunlığu yaşamıştır.
Saygılarımla,

Buğra

Buğra

Admin
arkadaşlar 3g sorunu sadece çift hat kullanırsanız oluyor

HAM ZA

HAM ZA

Üye
arkadaşlar benim anlamadığım konu şu. Bu telefon arızalanırsa kime götürecez?

maskedboy

maskedboy

Üye
telpa garanti yazıyor ama arızalanırsa nereye götüreceğiz ve benim bildiğim çoğu telefonların %70 den fazası çinde üretiliyor samsung ve iphone da dahil galiba yani pek emin değilim şirketler tayvan amerika güney kore olabilir fakat ucuz olsun diye tüm şirketler çinde üretiyorlar :D

freeze_king

freeze_king

Üye
.
yelpa garanti yazıyor ama arızalanırna nereye götüreceğiz ve benim bildiğim çoğu telefonların %70 den fazası çinde üretiliyor samsung ve iphone da dahil galiba yani pek emin değilim şirketler tayvan amerika güney kore olabilir fakat ucuz olsun diye tüm şirketler çinde üretiyorlar :D

evet öyle bu arada yelpa değil telpa diyicektin sanırım....günümüzdeki bütün büyük telefon şirketleri telefonlarını çinde üretilir nedeni ise maliyetler ucuzdur bir işçiyi günlük 2 dolara çalıştırabilirsiniz..

06kubilay06

06kubilay06

Üye
telefonun general mobile ile hiç bi alakası yok sadece ismi var telefonun gerçek adı blu life play diğer adı gionee elife e3 bizim ülkemizde ise adı general mobile discovery telefon tek hat olarak kullandığında hiç bir sıkıntısı yok sorun sadece çift hatta oluyormus testlere bakılırsa ayrıca çift hat sizi üzüyorsa gidin samsung galaxy win alın 900 tl ama ekranı berbat onuda söyleyeyim

Invoke

Invoke

Üye
Türkiye de fiyat ucuz olunca insan şüpheleniyor de mi? :D

maskedboy

maskedboy

Üye
evet biraz öyle oluyor general mobile aslında güncelleme vermeyi kesinleştirse bu cihaz kapış kapış gider

HAM ZA

HAM ZA

Üye
eyvah telefon bozulursa yandık :|

juba71

juba71

Üye
Arkadaşlar ben bi kaç telefoncu ile görüştüm. Sipariş verdiklerini söylediler cuma günü almayı planlıyorum bende.
Bi önceki sattıkları cift hatlıymış. ama şuanda gelcek olanların tek hatlı olduğu söylediler. Üretimleride şuanda tek hatlıya dönmüşler.

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
Arkadaşlar ben bi kaç telefoncu ile görüştüm. Sipariş verdiklerini söylediler cuma günü almayı planlıyorum bende.
Bi önceki sattıkları cift hatlıymış. ama şuanda gelcek olanların tek hatlı olduğu söylediler. Üretimleride şuanda tek hatlıya dönmüşler.
ben hiçbir yerde böyle bir bilgi görmedim cihaz çift hatlı olarak üretiliyor

• Beğen
Tepkiler: 06kubilay06
maskedboy

maskedboy

Üye
herhalde 2 hat ile kullanırken sıkıntı ve şikayet aldıkları için biraz değiştirip 2. part üretime geçmiş olabilir mantıklı aslında

LimePie

LimePie

Üye
herhalde 2 hat ile kullanırken sıkıntı ve şikayet aldıkları için biraz değiştirip 2. part üretime geçmiş olabilir mantıklı aslında

doğru olabilir bu konuda şikayet bayağı fazla tek hatlısını üretebilirler.

maskedboy

maskedboy

Üye
eğer öyle bir şey olursa inşallah cihaz daha güncel ve daha az sorunsuz bir şekilde böyşece alınmaya çok daha uygun olur:yuru

Üst Alt