Note II'den sıkıldım..

Sponsorlu Bağlantılar

Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
Note II'den sıkıldım..
Yaklaşık 5 aydır kullandığım Note II'den artık sıkılma noktasına geldim nasil tekrar bu telefonu büyük bir hevesle kullanabilirim sizin önerilerinizi bekliyorum.

Benim düşüncem rootlayıp rom yüklemek fakat androiddeki ilk telefonum note 2 ve daha önce hiç deneyimim yok o yüzden yardım etmek isteyen olursa çok memnun kalırım her türlü bağlantı (teamwiever gibi) sağlayabilirim.

Romlar hakkında da fazla bilgim yok CM, omega, aosp biliyorum. Benim rom'dan beklentim fazla özellik stock rom'la fazla fark etmeyen şarj süresi
( gözle görülür azalmasın yani )
,stabillik , hız ve en önemlisi görselliği.

Rom atmaktan başka önerisi olan varsa onları da bekliyorum yorumlarınız benim için çok değerli arkadaşlar çok teşekkür ederim şimdiden.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Valla bu genel bişey kardeş bende 4-5 ayda s3 ten sıkıldım sonuçta doğamızda var bu hep aynı şey sıkar yenilikler her zaman olmalıdır. Bende sıkılıp custom romlar denedim ama dönüp dolaşıp stock roma döndüm illaki hoşuna gitmeyen birkaç şey olabiliyor.

Ya paran olacak 6 ayda bir farklı telefon alacan yada bu şekilde çözümler arayacan :D ama emin ol çok kısa bir süredede o custom romlardan sıkılacan bu kısır döngünün sonu yok :D

Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
Param olsa ne 6 ayı , 1 ayda değiştiririm :D
Az öncede forumda dolaşırken bi arkadaş HTC One telefonunu brick etmiş baya gözüm korktu ama bakalım böylede devam etmez ki :D

foreverthe

foreverthe

Üye
Oyunlara filan yönel, birde kız arkadaş yap mesajlaşırsın filan can sıkıntın geçer :ehe

Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
Oyunlara filan yönel, birde kız arkadaş yap mesajlaşırsın filan can sıkıntın geçer :ehe

Oyunlar bayıyor,ikinci fikir cok iyi de su siralar kısmetim kapali zamaninda krediyi fazlasiyla kullandim sanirim :D

-Emre

-Emre

Üye
Androidi en çok zorlayacak oyunları dene :) nawy burada olsa iyi öneriler verebilirdi :(

Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
Oyun cok var ama arasinda oynadigim 2-3 tanedir öyle diyeyim :)

Sahi Alican niye 3 ay ban yedi ?..

OğuzcanAbi

Üye
Biraz kullanma özlersin :D yada ecveki biriyle degis biraz

Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
Biraz kullanma özlersin :D yada ecveki biriyle degis biraz

İkiside imkansiz ihtimal :(

Kaskolu, 32 gb hafiza kartli note 2'mi 16 gb 4S ile takas etmeyi bile düşündüm o derece yani ama allahtan erken vazgeçtim..

LimePie

LimePie

Üye
evde başka bir telefon varsa onu kullan note 2 yi bir yere kaldır bir kaç hafta sonra note 2 yi istersin :D

reaurora

reaurora

Üye
multiplayer oyunlara takil. modern combat, order & chaos vb. dev ekranda iyi gider. romla rootla ugrasmak istemezsin. :)

Türe

Türe

Üye

Bu siteden beğendiğin arayüzleri uygula. Biraz daha azalır sıkıntın eminim.

Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
Kerim.

Kerim.

Üye
Nawy nerde banladi mi kendini o

Türe

Türe

Üye
Evet

furkann20

furkann20

Üye
bencede kız arkadaş yap :D

Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
Yarama tuz bastınız :hih:

messevim

messevim

Üye
Adam note 2 den bıkmış. Biz symbian cılar ne yapalım Öyleyse Arkadaş

Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
Adam note 2 den bıkmış. Biz symbian cılar ne yapalım Öyleyse Arkadaş

Hocam benim eski tel c6 01, 1.5 sene kullandım artık yüzüne bile bakmaya mecalim kalmadı o derece allah sabır versin..

aleranol

aleranol

Üye
Kardesim sen omega rom kur. Ustune de perseus kernel+twrp recovery kur. Sıkılamazsin. Zaten anlatimlar var. Once recovery sonra romu kuracakskn. Bunu bitirknce de kernel atarsin ooh mis gibi. Recovery kurmana teamviewerden yardim ederim. Gerisini de anlatirim cunku direk cihazdan yapiliyor ve oldukca basit.
Ilk dedigim 3 olayi yaparsan stweak kurarsin oradan da biraz kurcalarsin. Bayagi zaman seni oyalar. Sahsen ben 3.gun rootlayip 6.gun rom attim. Aldigimin 2.gunu romlara aroma ozelligi geldiydi cunku oturmasini beklediydim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt