Note II'den sıkıldım..

Sponsorlu Bağlantılar

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Al bir Windows Phone 8 li telefon bak keyfine.

canko13

canko13

Üye
Nokia 3210 takas yaparmisin?? Senin içinde değişiklik olur biraz .

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Film Ve Müzik Dinle Televizyon İzle İnan Canın Sıkılmaz

• Beğen
Tepkiler: Artles
Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim sen omega rom kur. Ustune de perseus kernel+twrp recovery kur. Sıkılamazsin. Zaten anlatimlar var. Once recovery sonra romu kuracakskn. Bunu bitirknce de kernel atarsin ooh mis gibi. Recovery kurmana teamviewerden yardim ederim. Gerisini de anlatirim cunku direk cihazdan yapiliyor ve oldukca basit.
Ilk dedigim 3 olayi yaparsan stweak kurarsin oradan da biraz kurcalarsin. Bayagi zaman seni oyalar. Sahsen ben 3.gun rootlayip 6.gun rom attim. Aldigimin 2.gunu romlara aroma ozelligi geldiydi cunku oturmasini beklediydim.

Sahi aroma özelliği ne oluyor xda da hep okuyorum merak ettim :D Bu arada telefonla ilgili 1-2 sıkıntım var mesaj attım sana onları bi halledebilrsek dediklerini senin uygun bi zamanında yaparız recovery kernel falan pek anlamadım ama olsun performans ve görsellik katıcaksa eyvallah :D

Diğer öneri veren arkadaşlara da teşekkürler..

Türe

Türe

Üye
Aroma = installer , yani yükleyeceğin şeyleri sen seçiyorsun. Romu kendi dogrultularin isiginda yukluyorsun. Biraz tecrubelilerin kullanmasi gereken bir ozellik. :)

codblackops2

codblackops2

Üye
o telefonu almak isteyipte alamayanları düşün :hmmm

Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
Aroma = installer , yani yükleyeceğin şeyleri sen seçiyorsun. Romu kendi dogrultularin isiginda yukluyorsun. Biraz tecrubelilerin kullanmasi gereken bir ozellik. :)

Anladım :good:

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Yaklaşık 5 aydır kullandığım Note II'den artık sıkılma noktasına geldim nasil tekrar bu telefonu büyük bir hevesle kullanabilirim sizin önerilerinizi bekliyorum.

Benim düşüncem rootlayıp rom yüklemek fakat androiddeki ilk telefonum note 2 ve daha önce hiç deneyimim yok o yüzden yardım etmek isteyen olursa çok memnun kalırım her türlü bağlantı (teamwiever gibi) sağlayabilirim.

Romlar hakkında da fazla bilgim yok CM, omega, aosp biliyorum. Benim rom'dan beklentim fazla özellik stock rom'la fazla fark etmeyen şarj süresi
( gözle görülür azalmasın yani )
,stabillik , hız ve en önemlisi görselliği.

Rom atmaktan başka önerisi olan varsa onları da bekliyorum yorumlarınız benim için çok değerli arkadaşlar çok teşekkür ederim şimdiden.

Benim senin icin bi cozumum var sana 1 haftaligina Turkcell T20'mi veriyim bak biraz kasilsin nasil alirsin o Note II'ni :D:D

fk555897

fk555897

Üye
Ben Note II kullanıyorum. Telefondan çok memnunum. Eğer turkcell kullanıyorsan 4 GB'lık sınırsız paket var. O paketi alıp telefona yeniden sarıldım. S-Pen'i biraz daha aktif kullanırsan seveceğine eminim. Note II'yi bir bilgisayar gibi kullanabilirsin.

- - - Eklendi - - -

Ben Note II kullanıyorum. Telefondan çok memnunum. Eğer turkcell kullanıyorsan 4 GB'lık sınırsız paket var. O paketi alıp telefona yeniden sarıldım. S-Pen'i biraz daha aktif kullanırsan seveceğine eminim. Note II'yi bir bilgisayar gibi kullanabilirsin.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Sen yine iyisin ben 1 ayda sıkıldım S3'ten. C6-01 hakkında birşey söylemeyeceğim nasıl kullanmışım o telefonu 2 sene

ozakin70

ozakin70

Üye
Yeni launcherlar yukle:thumbup:

kurd-0

Üye
sen birde wpcileri düşün :D

Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

1 GB Avea internet onun haricindede evde wi-fi var daha hiç internet sıkıntısı çekmedim :)

Aynen o c6-01 tam bir facia birde eski kız arkadaşıma uzun uzun mesajlar atıyodum şimdi iki kelimeyi yan yana getiripte yazmaya üşeniyorum o telefonda .. :D

Lumia kullanan arkadaslarima sıkıldım diyemiyorum zaten linç tehlikesi var :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt