Bu zamanda Nexus 4 almak mantıklı mı

Sponsorlu Bağlantılar

OPC

OPC

Üye
    Konu Sahibi
Bu zamanda Nexus 4 almak mantıklı mı
Merhaba maxicep ailesi ben cihazımı değiştirmeyi düşünüyorum bu aralar bazı yerlerde Nexus 4'ün fiyatı 1200 seviyelerinde telefondan beklentilerim çok fazla oyun oynarım internet önemli film izlerim başlıca olarak bunlar. Sizce bunlar için üstüne 500-600 TL daha fazla verip amiral gemisi bir cihaz almaya gerek var mı, yardımlarınızı bekliyorum :)

Berk E.

Üye
Nexus almanın zamanı yok bence her zaman alınır :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ben aldim 3 ay önce .
Her anlamiyla kusursuz bir cihaz .

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Her zaman alinir :) ben su an bile galaxy nexus kullanabilirim

OPC

OPC

Üye
    Konu Sahibi
Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum :) sizce benim aradıklarımı sorunsuzca verebilir mi bu cihaz bir de kullanıcıları varsa eğer şarj durumu sağlamlık malzeme kalitesi hakkındaki yorumlarını bekliyorum :)

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Saglamlik, malzeme kalitesi falan muazzam, iki kere gogus hizasindan dusurmus olmama ragmen en ufak bir cizik dahi olusmadi, zaten performans desen 29000 civarinda bir antutu puani aliyor daha bir sey dememe gerek yok :)

cliolar

Üye
Genral mobile discovery oneririm

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Nexus 4 su an performans olarak en iyi cihazlar arasinda ilk 3 arasinda mutlaka yer alir .

OPC

OPC

Üye
    Konu Sahibi
Aslında asıl soru şu yani bolca oyun oynamak bolca internet kullanmak ve stabilizasyon için amiral gemisi cihaz alıp aradaki farkı vermeye değer mi çünkü amiral gemisi cihazlar da bazen donanım olarak yetersiz kalıyor mesela 1080p ekranı zor çalıştırdıkları hakkında konuşmalar oldu

Kerim.

Kerim.

Üye
İzledigim videolarda nexus4 rr3te fps dusmeleri oluyordu.gercekte oluyormu bilmem.

OPC

OPC

Üye
    Konu Sahibi
İzledigim videolarda nexus4 rr3te fps dusmeleri oluyordu.gercekte oluyormu bilmem.

Gpu Adreno 320 değil mi? Oyun performansı konusunda nasıldır bu gpu işlemcisi xperia z ile aynı

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Hic bir yavaslama gormedim oyunlarda.

fk555897

fk555897

Üye
Bence almak mantıklı bir karar. Tamam S4 veya HTC One'ın donanımı iyi ama ekran çözünürlüğü de çok yüksek. Nexus 4 oyunları onlardan çok daha hızlı çalıştıracaktır. Ama Nexus 4'den iyi bir multimedya deneyimi bekleme.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Kerim.

Kerim.

Üye

Gpu Adreno 320 değil mi? Oyun performansı konusunda nasıldır bu gpu işlemcisi xperia z ile aynı

Xperia z de kotu oyun performansi.ama bununkini bilemem.rr3te fps dusmeleri vardi izledigim videolarda.

calypso16

calypso16

Üye
Bende de s2 var garantisi eylülde bitiyor bende satip nexus almayi düşünüyorum.maddi yönden tabiki kararsizim

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Nexus almanın mantıklı olmayacağı günü düşünemiyorum.

Invoke

Invoke

Üye
Çok mantıklı

- - - Eklendi - - -

Evet ama Z 1080p ekran kullanıyor, Nexus 720, yani Zde ki performansın düşük olması normal. =)

- - - Eklendi - - -

Bence almak mantıklı bir karar. Tamam S4 veya HTC One'ın donanımı iyi ama ekran çözünürlüğü de çok yüksek. Nexus 4 oyunları onlardan çok daha hızlı çalıştıracaktır. Ama Nexus 4'den iyi bir multimedya deneyimi bekleme.

++1

- - - Eklendi - - -

Genral mobile discovery oneririm

nexusla aynı yerde adının geçmesi bile yanlış :D

Üst Alt