Galaxsy s3 mü general mobile discovery mi _??

Sponsorlu Bağlantılar

KernelTeam

KernelTeam

Üye
arkadaşlar telefon almayı dşünoyorum fakat galaxsy s3 pahalı bir cihaz . discovery 600 tl. ve galaxy ile aynı özellikler. sizce bu cihazı alsam memnun kalırmıyım

birader saçmalama general mobile nerde s3 nerde S3 al tabikide general mobile da kim ? yok öyle bişey S3 al

maskedboy

maskedboy

Üye
birader saçmalama general mobile nerde s3 nerde S3 al tabikide general mobile da kim ? yok öyle bişey S3 al
çok yada aman aman diyecek kadar çok fark yok eğer bütçene yetiyorsa galaxy s3 almak daha mantıklı olabilir dün meda markttan baktım galaxy s3 1200 tl olmuştu karar senin

SheFy

SheFy

Üye
çok yada aman aman diyecek kadar çok fark yok eğer bütçene yetiyorsa galaxy s3 almak daha mantıklı olabilir dün meda markttan baktım galaxy s3 1200 tl olmuştu karar senin

ne demek fark yok tam.iki katı daha pahalı. Sadece o 600TL fazlayı isme veriyorsunuz. Halbükü içi aynı. Dışa para veriyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: CABBAR ve Buğra
maskedboy

maskedboy

Üye
fiyat olarak düşünürsen tabiki çok farklı yalnız discoverynin biraz yazılımsal destek lazım mesela most wanted ve mc4 oynatırken real racing 3 ve asphalt 7 gibi oyunlarda biraz kasıyor

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

ne demek fark yok tam.iki katı daha pahalı. Sadece o 600TL fazlayı isme veriyorsunuz. Halbükü içi aynı. Dışa para veriyorsunuz.

öncelikle belirteyim bende arkadaşın gm discovery alması taraftariyim . 600 tl fazla verip s3 almaya gerek yok ; amma velakin donanım olarak s3 ile bir tutman biraz garip olmuş. discovery mtk islemci , s3 exynos işlemci - discovery tek cekirdek powervr sgx 544 gpu , s3 4 cekirdekli mali 400mp gpu - discoverynin kamera sensörü ne , s3 ün sen nsor u ne. bu böyle devam eder gider. Bakın tekrar söylüyorum gm discovery kesinlikle alınası bir cihaz ki zaten siparisi verdim 10 temmuzdan sonra elimde inşallah ; ama s3 le bir tutmak (donanım açısından) komik olur...

Ayrı olarak 3gp video formatı içinde birseyler yazmışsın ; tekrar alıntı yapmak istemedim ; en yüksek 3gp formatı 240 p demişsin ; bak bende sana diyorumki elimde bulunan n8 in içindeki orjinal videolar 720 p ve 3gp formatında. discovery ninde 1080 p de 3gp cektiginden emin değilim zaten ki bir arkadaş avi formatında cekim yapıyor demis. Umarım anlatabilmisimdir kardeşim. ....

SheFy

SheFy

Üye
fiyat olarak düşünürsen tabiki çok farklı yalnız discoverynin biraz yazılımsal destek lazım mesela most wanted ve mc4 oynatırken real racing 3 ve asphalt 7 gibi oyunlarda biraz kasıyor

heryerde inceleneme gram yok diyorlar. Yanında çekilen videolarıds seyrettim bende kasılmays rastlamadım senin bu dediğin ilginç yazılım dedtegi bundan sonrs önemi yol stsbil çalışsın yeter. Son sürüm zaten kurulu geliyor

- - - Eklendi - - -

öncelikle belirteyim bende arkadaşın gm discovery alması taraftariyim . 600 tl fazla verip s3 almaya gerek yok ; amma velakin donanım olarak s3 ile bir tutman biraz garip olmuş. discovery mtk islemci , s3 exynos işlemci - discovery tek cekirdek powervr sgx 544 gpu , s3 4 cekirdekli mali 400mp gpu - discoverynin kamera sensörü ne , s3 ün sen nsor u ne. bu böyle devam eder gider. Bakın tekrar söylüyorum gm discovery kesinlikle alınası bir cihaz ki zaten siparisi verdim 10 temmuzdan sonra elimde inşallah ; ama s3 le bir tutmak (donanım açısından) komik olur...

Ayrı olarak 3gp video formatı içinde birseyler yazmışsın ; tekrar alıntı yapmak istemedim ; en yüksek 3gp formatı 240 p demişsin ; bak bende sana diyorumki elimde bulunan n8 in içindeki orjinal videolar 720 p ve 3gp formatında. discovery ninde 1080 p de 3gp cektiginden emin değilim zaten ki bir arkadaş avi formatında cekim yapıyor demis. Umarım anlatabilmisimdir kardeşim. ....
haklı olabilirsin ben hiç rastlsmadım çünlü.

- - - Eklendi - - -

s3 ve discovery gelirsek. Birbirini ezici çok büyük bi üstünlük yok. Arada 600 TL fiyatı katmadan söylersem gpu daha iyi işlemci de az da olsa biraz daha üstün. Kameralara gelince s3 ün kamerasını hiç beğenmiyorum yani övülecek bi kamerası yok. Kıyaslamalardan biliyoruz. O yüzden discoyla iyi kötü diye kıyaslama yapmam. Eminimki s3 o kamerasıyla üstünlük sağlayamaz.... Sonuçta telefon alacaksan sende karlı çıkmalısın. Bu yüzden disco diyorum. Ve sadece s3 karşıda değil yani one x gibi cigazlarda dahil. 600 TL lik dağ kadar donanım farkı yoksa , bu cihsz f/p kralıdır

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

heryerde inceleneme gram yok diyorlar. Yanında çekilen videolarıds seyrettim bende kasılmays rastlamadım senin bu dediğin ilginç yazılım dedtegi bundan sonrs önemi yol stsbil çalışsın yeter. Son sürüm zaten kurulu geliyor

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

s3 ve discovery gelirsek. Birbirini ezici çok büyük bi üstünlük yok. Arada 600 TL fiyatı katmadan söylersem gpu daha iyi işlemci de az da olsa biraz daha üstün. Kameralara gelince s3 ün kamerasını hiç beğenmiyorum yani övülecek bi kamerası yok. Kıyaslamalardan biliyoruz. O yüzden discoyla iyi kötü diye kıyaslama yapmam. Eminimki s3 o kamerasıyla üstünlük sağlayamaz.... Sonuçta telefon alacaksan sende karlı çıkmalısın. Bu yüzden disco diyorum. Ve sadece s3 karşıda değil yani one x gibi cigazlarda dahil. 600 TL lik dağ kadar donanım farkı yoksa , bu cihsz f/p kralıdır
Haklısın aralarında dağ gibi bir fark yok. Kamera konusunuda discovery elime ulaştığında ; s3 ile bir karşılaştırmasını yapacağım :oke: ama sana şu kadarını söyleyeyim , s3 e premium suit güncellemesi geldikten sonra kamera özellikleri baya bir gelişti. Örnek vermem gerekirse : önceleri akşamları flash lı cekim yaptığımda rezalet bir nois oranı vardı ; premium suit guncellemesinden sonra flashsız çekimlerde bile nois oranı cok düşük. Yani s3 ün kamera sı ilk başlarda gerçekten kötüydü ; ama su anda gayet yeterli. ..

Türe

Türe

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

İşlemci farkını internette ve ağır işlerde daha rahat görürüz ama disco. Da optimize bir sistem var doğrudur.

S3 ün kamerasına haksızlık ediyorsun. Gayet net ve güzel çekiyor. Örnek olarak bir resim atıcam buraya.

Türe

Türe

Üye

Buyrun kaliteyi görün.

Tereddütu olan varsa pc'ye indirip bakabilir ayrıntılı bilgilere.

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@
maskedboy

maskedboy

Üye
arkadaşlar doğru gm discovery ile çekilen fotoğrafları gördüm sırf ucuz diye fotoğraf ve ses kalitesini kötülüyorsunuz galaxy s3 ile hemen hemen aynı 2 side orta seviye kalitesi var bu arada ben video incelemelerine baktım gerçekten asphalt 7 ve real racing 3 oyunlarını kasıyordu ama sadece bu ikisini biraz kasıyor

partyhard

Üye
tövbe aspalth 7 rr3 nasıl kasar la o gpu da benimki onun eskisi fps kaybı bile yok

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Asphalt 7 kasmamasi lazim ama şöyle bir durum var.hadi.diyelim asphalt 7 very high kasti,sende high ayarda oyna be kardeşim:) sanki normalde 600tl`lik telefonla high ayarda asp7 oynayabilecektiniz:oke:

Kerim.

Kerim.

Üye
Asp 7 nin grafik ayari yoktu sanki

maskedboy

maskedboy

Üye
yani bilmiyorum arkadaşlar bir videoda bakmıştım most wanted kesintisiz oynatan telefon asphalt 7 ve real racing 3 oyununda biraz kasıyordu telefonun donanımı zaten çok iyi ama yazılımsal destek olursa telefon harika olur

• Beğen
Tepkiler: EmReRoĞlU

cliolar

Üye
Bugun bostanci telpa dan alicam ins. Gm diacovery.bende s3 kullaniyorum alinca guzel bi inceleme yapip goruslerimi bu konuda paylasirim.alicak arkadaslara guzel bi kiyaslama olur.

partyhard

Üye
çok şaşırdım yani o derece ileri bi gpu nun kasma ihtimali yok aspalth gibi bi oyunda. o gpu androidde daha önce kullanılmamışsa kasar driverları yoktur piyasada

maskedboy

maskedboy

Üye
Bugun bostanci telpa dan alicam ins. Gm diacovery.bende s3 kullaniyorum alinca guzel bi inceleme yapip goruslerimi bu konuda paylasirim.alicak arkadaslara guzel bi kiyaslama olur.
kardeş çok iyi valla ya ve birde asphalt 7 real racing 3 ile görüşlerini paylaşırsan çok iyi olur herkes gm discovery tartışıyor lütfen bize görüşlerini bildir:tşk:

HAM ZA

HAM ZA

Üye

kardeş gm discovery 4 çekirdekli değilmi? ben mi yanlis biliyorum?

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
kardeş gm discovery 4 çekirdekli değilmi? ben mi yanlis biliyorum?

Evet 4 cekirdekli :oke: benim orda bahsettigim gpu (powervr sgx 544) ; 4 çekirdekli Cortex A7 1.2 ghz 28 nanometre cpu bulunmakta discovery de. ..

HAM ZA

HAM ZA

Üye
Evet 4 cekirdekli :oke: benim orda bahsettigim gpu (powervr sgx 544) ; 4 çekirdekli Cortex A7 1.2 ghz 28 nanometre cpu bulunmakta discovery de. ..

alacaklara şimdiden hayırlı olsun 1-2 aya kadar bende alırım inşallah :)

Üst Alt