Galaxsy s3 mü general mobile discovery mi _??

Sponsorlu Bağlantılar

cliolar

Üye
antutuda her skorda s3 daha önde olmasına rağmen oyun performansında bir tık onde gibi general mobile.rr3 de çok akıcı ama sanki s3 e göre textture biraz daha düşük gibi geldi oyunda

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
antutuda her skorda s3 daha önde olmasına rağmen oyun performansında bir tık onde gibi general mobile.rr3 de çok akıcı ama sanki s3 e göre textture biraz daha düşük gibi geldi oyunda

O kadarı da olsun artık fiyat 600 TL

cliolar

Üye
O kadarı da olsun artık fiyat 600 TL
600 t lik cihaz gibi durmuyo bukadar çok şey görünce dahasınıda istiyo insan.s4 de kullanılan grafik işlemcisinin tek çekirdeklisi var 4 çekirdekli mali 400 le çok rahat yarışıyor.28 nm işlemcisi çok az batarya kullanıyor.

maskedboy

maskedboy

Üye
kardel rr3 bunun gibi mi çünkü burda biraz kasıyor galaxy s3 de rr3 kasmıyor bir de bu video da most wanted kusursuz oynatıyor fakat asphalt 7 biraz kasıyor

Türe

Türe

Üye
1.30 dan izleyin.

Bu mudur Rr3'te kasmayan cihaz ? :hmmm

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@
Kerim.

Kerim.

Üye
Youyube gokhan kurt diye birinin incelemesi var.orda 10.dakikdan sonra izleyin hic kasmiyor(aynalar falan acik)

cliolar

Üye
inanıp inanmamak sizin bileceğiniz iş s3 den daha iyi performans veryo rr3 de

Kerim.

Kerim.

Üye
Aynalar acikken dimi?

cliolar

Üye
açık tabiki ekranın verdiği hissiyatda eski telefonum one x e çok yakın

Kerim.

Kerim.

Üye
Nasil yani

cliolar

Üye
panel kalitesi olarak
amoled den daha keskin

Kerim.

Kerim.

Üye
:aha: renk olarak s3e gore nasil?ayni gibi mi yoksa biraz daha mi soluk renkler?:)

baypinar35

Üye
abi şimdi kabul edelim iyi cihaz yapmış hatta baya iyi cihaz yapmış ama s3 ile kıyaslamak biraz mantık dışı bence s3 un bariz bircok özelliği üsütn tabi ekran bir kere s3 üstün birde 4.2 güncellemesi ile gelecek temessız kontrol ve bunun gibi özellikleri eklersek bin basar hem su var işlemci mimarisi de önemli biri exon biri a9 yani bunları kayde alalım tabiki para varsa s3 alınır ama butce dusuk ise general mobile alınca pişman etmicek bir cihaz yapmış

maskedboy

maskedboy

Üye
yalnız şunu söyleyeyim benim bildiğim temassız kontrol gibi yada havadaki sıcaklığı ölçme gibi sensörlere yani donanıma bağlı özellikler gelmeyecek çok az özellik gelecek sadece 4.2 olacak ve ve touchwizz nature ux 2.0 sürümünü kullanacak

- - - Eklendi - - -

:aha: renk olarak s3e gore nasil?ayni gibi mi yoksa biraz daha mi soluk renkler?:)
büyük ihtimalle daha soluk olur çünkü ips ekran ips ekranlar genellikle daha doğru renler vermeye çalışır amoled ekranlar ise daha zevk verici kontrast ayarları yüksek renkler verir amoled ekranlar gerçek siyahı verir fakat beyazı veremez,ips ekranlar ise gerçek beyazı verir fakat hepsi gerçek siyahı veremez bu biraz değişken bir konu

cliolar

Üye
Renkler daha dogru gozukuyor discovery de.ama bi rakdas exynos dan bahsetmis sole diyim bence islemci olarak s3 daha iyi ama gpu da nedense discovery daha iyi performans veriyo onu gectim sarj konusu iyi 28 nm ile uretildigi icin islemcisi 32 nm lik s3 dan cok daha az harciyo.

fk555897

fk555897

Üye
S3 alabilirsen al ama alamazsan Discovery'de daha iyi.

SheFy

SheFy

Üye
Renkler daha dogru gozukuyor discovery de.ama bi rakdas exynos dan bahsetmis sole diyim bence islemci olarak s3 daha iyi ama gpu da nedense discovery daha iyi performans veriyo onu gectim sarj konusu iyi 28 nm ile uretildigi icin islemcisi 32 nm lik s3 dan cok daha az harciyo.

ne annasının gözüymüş o telefon :D

Artles

Artles

Üye

heryerde inceleneme gram yok diyorlar. Yanında çekilen videolarıds seyrettim bende kasılmays rastlamadım senin bu dediğin ilginç yazılım dedtegi bundan sonrs önemi yol stsbil çalışsın yeter. Son sürüm zaten kurulu geliyor

- - - Eklendi - - -

haklı olabilirsin ben hiç rastlsmadım çünlü.

- - - Eklendi - - -

s3 ve discovery gelirsek. Birbirini ezici çok büyük bi üstünlük yok. Arada 600 TL fiyatı katmadan söylersem gpu daha iyi işlemci de az da olsa biraz daha üstün. Kameralara gelince s3 ün kamerasını hiç beğenmiyorum yani övülecek bi kamerası yok. Kıyaslamalardan biliyoruz. O yüzden discoyla iyi kötü diye kıyaslama yapmam. Eminimki s3 o kamerasıyla üstünlük sağlayamaz.... Sonuçta telefon alacaksan sende karlı çıkmalısın. Bu yüzden disco diyorum. Ve sadece s3 karşıda değil yani one x gibi cigazlarda dahil. 600 TL lik dağ kadar donanım farkı yoksa , bu cihsz f/p kralıdır

Hahahahahah sesli güldüm kamerası kötüymüş müş müş :aha: :d::ah

muhsinix

Üye
arkadaşlar ben 20 haziranda aldım disco yu ama video otofokusda hiç iyi değil. ben önceden vivaz kullanıyordum onun video çekimi çok iyiydi. discoveryle karşılaştırıyorum çok fark var. hemen netleşemiyor önce bulanık sonra düzeltiyor.izlerken gıcık oluyor. vivazda öyle bir şey olmuyor onda sürekli otofokus vardı. gerçekten de sony kamerada en güzeli.

mehmetg93

Üye
gm discovey köküne kıran girdi almak isteseniz nerde bulcanız zaten :D

Üst Alt