antutuda her skorda s3 daha önde olmasına rağmen oyun performansında bir tık onde gibi general mobile.rr3 de çok akıcı ama sanki s3 e göre textture biraz daha düşük gibi geldi oyunda
600 t lik cihaz gibi durmuyo bukadar çok şey görünce dahasınıda istiyo insan.s4 de kullanılan grafik işlemcisinin tek çekirdeklisi var 4 çekirdekli mali 400 le çok rahat yarışıyor.28 nm işlemcisi çok az batarya kullanıyor.O kadarı da olsun artık fiyat 600 TL
büyük ihtimalle daha soluk olur çünkü ips ekran ips ekranlar genellikle daha doğru renler vermeye çalışır amoled ekranlar ise daha zevk verici kontrast ayarları yüksek renkler verir amoled ekranlar gerçek siyahı verir fakat beyazı veremez,ips ekranlar ise gerçek beyazı verir fakat hepsi gerçek siyahı veremez bu biraz değişken bir konurenk olarak s3e gore nasil?ayni gibi mi yoksa biraz daha mi soluk renkler?
![]()
Renkler daha dogru gozukuyor discovery de.ama bi rakdas exynos dan bahsetmis sole diyim bence islemci olarak s3 daha iyi ama gpu da nedense discovery daha iyi performans veriyo onu gectim sarj konusu iyi 28 nm ile uretildigi icin islemcisi 32 nm lik s3 dan cok daha az harciyo.

heryerde inceleneme gram yok diyorlar. Yanında çekilen videolarıds seyrettim bende kasılmays rastlamadım senin bu dediğin ilginç yazılım dedtegi bundan sonrs önemi yol stsbil çalışsın yeter. Son sürüm zaten kurulu geliyor
- - - Eklendi - - -
haklı olabilirsin ben hiç rastlsmadım çünlü.
- - - Eklendi - - -
s3 ve discovery gelirsek. Birbirini ezici çok büyük bi üstünlük yok. Arada 600 TL fiyatı katmadan söylersem gpu daha iyi işlemci de az da olsa biraz daha üstün. Kameralara gelince s3 ün kamerasını hiç beğenmiyorum yani övülecek bi kamerası yok. Kıyaslamalardan biliyoruz. O yüzden discoyla iyi kötü diye kıyaslama yapmam. Eminimki s3 o kamerasıyla üstünlük sağlayamaz.... Sonuçta telefon alacaksan sende karlı çıkmalısın. Bu yüzden disco diyorum. Ve sadece s3 karşıda değil yani one x gibi cigazlarda dahil. 600 TL lik dağ kadar donanım farkı yoksa , bu cihsz f/p kralıdır