Galaxsy s3 mü general mobile discovery mi _??

Sponsorlu Bağlantılar

srkyldz

Üye
    Konu Sahibi
Galaxsy s3 mü general mobile discovery mi _??
arkadaşlar telefon almayı dşünoyorum fakat galaxsy s3 pahalı bir cihaz . discovery 600 tl. ve galaxy ile aynı özellikler. sizce bu cihazı alsam memnun kalırmıyım

Kerim.

Kerim.

Üye
Alabiliyorsan tabiki s3 al ama gm discoveryde kesinlikle cok guzel bir cihaz

enterneoll

enterneoll

Üye
paran yetiyorsa s3 almalısın :oke:

cliolar

Üye
Bende s3 kullanicisiyim discovery alicam hediye olarak fakat istersem o cihazi kendime alip s3 u de verebilirim ama sole saglam bi s3 karsilastirmasi bulamadim.kamera ses ve bi kac konuda s3 daha ustun bi cihaz fakaat oyun performansi nasil s3 e karsi

HAM ZA

HAM ZA

Üye
Bende s3 kullanicisiyim discovery alicam hediye olarak fakat istersem o cihazi kendime alip s3 u de verebilirim ama sole saglam bi s3 karsilastirmasi bulamadim.kamera ses ve bi kac konuda s3 daha ustun bi cihaz fakaat oyun performansi nasil s3 e karsi
kardeşim s3 sende kalsın :D napcan discovery'i :) s3 kaliteli cihaz bir kere :)

maskedboy

maskedboy

Üye
paran yetiyorsa s3 almak mantıklı olabilir fakat çoğu özelliği veriyor zaten ses kamera ve oyun performansında çok fark yok gibi ve galaxy s3 4.2.2 ve 5.0 güncellemesi alacak discovery 4.2.1 olarak geliyor fakat 4.2.2 alacağı bile değil keşke güncelleme alacağı kesin olsa hemen alırım :D

SheFy

SheFy

Üye
Adamlar on numara telefon yapmis 600TL ye bence diger firmalar utansin. Ama millet yine isme gidecek.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
bence s3 almana gerek yok ; 600 tl verip alacağın genaral mobile Discovery ilede s3 ile yaptığın her türlü islemi yaparsın. sadece kamerası seni memnun etmez o kadar. araştırmalarıma göre ; discovery video kaydını 1080p de 3gp formatında yapıyormuş. tek eksiği cihazın bu ; bana göre. boşuna 600 tl fazla verip s3 almaya gerek yok ! ben s3 kullanıcısıyım ; hanımada bir tane s3 düşünüyordum , bu cihazı gördüm s3 almaktan vazgeçtim. siparisi verdim hepsiburada sitesinden temmuz 11-12 civarında gelir herhalde...

enterneoll

enterneoll

Üye
1080p 3g kayıt mı 3gp çok kötü bir görüntü sunar bence bir yanlışlık vardır orada

LimePie

LimePie

Üye
alacaksan s3 al boşver paran yetiyorsa s3 yetmiyorsa discovery tamam.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
valla cihaz elimde olmadığından dolayı ; bende tam bilmiyorum bu olayı ; ama 3gp formatında 1080p pekte kötü değil onu biliyorum. n8 in kendi içindeki orjinal videolar 720p ve 3gp formatındaydı , görüntü kaliteside fena değildi. benim hanıma yeter zaten :ehe

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
telefon Avi formatında video çekiyor:oke:

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
sitesinde war ve şunlar: MP4,3GP,AVI,MP3,WAV,WMA,AMR,OGG

bunlar az geldiyse marketten indirirsin Mx Player yada Bs Player:oke:

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
sitesinde war ve şunlar: MP4,3GP,AVI,MP3,WAV,WMA,AMR,OGG

bunlar az geldiyse marketten indirirsin Mx Player yada Bs Player:oke:

AVI yeter zaten :D Çok film izleyen bir insanım. Açabildiği en yüksek çözünürlük ne kadar peki? Mesela hafıza kartına atıp 1080p HD film izleyebilir miyim :D

Kerim.

Kerim.

Üye
İzlersin.class kac?

SheFy

SheFy

Üye
3gp yuksek coznurlukli video max 240P var 3Gp. Nin. Sonrasi mp4 dur video kayitlarin , figerleri avi flv yan formatlar. 1080P HD nasil 3Gp oluyo ya guldurmeyin :D

- - - Eklendi - - -

AVI yeter zaten :D Çok film izleyen bir insanım. Açabildiği en yüksek çözünürlük ne kadar peki? Mesela hafıza kartına atıp 1080p HD film izleyebilir miyim :D

izlersin tabi ki

maskedboy

maskedboy

Üye
aslında incelemelere bakarsanız kamera ve müzik konusunda kötü değil zaten cızırtıda yapmıyor galaxy s3 ile benzer şunuda söyleyeyim galaxy s3 ün kamera ve müzik deneyimi orta derece kesinlikle kötü değil ama orsa seviyenin biraz üstünde :yuru
bu arada ben incelemesini izledim hd videoları takılmadan çok rahat izletebiliyor

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
aslında incelemelere bakarsanız kamera ve müzik konusunda kötü değil zaten cızırtıda yapmıyor galaxy s3 ile benzer şunuda söyleyeyim galaxy s3 ün kamera ve müzik deneyimi orta derece kesinlikle kötü değil ama orsa seviyenin biraz üstünde :yuru
bu arada ben incelemesini izledim hd videoları takılmadan çok rahat izletebiliyor

Uygun fiyat koyup özelliklerden kısmamaları güzel.

Üst Alt