kardeşim s3 sende kalsınBende s3 kullanicisiyim discovery alicam hediye olarak fakat istersem o cihazi kendime alip s3 u de verebilirim ama sole saglam bi s3 karsilastirmasi bulamadim.kamera ses ve bi kac konuda s3 daha ustun bi cihaz fakaat oyun performansi nasil s3 e karsi
napcan discovery'i
s3 kaliteli cihaz bir kere 
telefon Avi formatında video çekiyor![]()
sitesinde war ve şunlar: MP4,3GP,AVI,MP3,WAV,WMA,AMR,OGG
bunlar az geldiyse marketten indirirsin Mx Player yada Bs Player![]()
Çok film izleyen bir insanım. Açabildiği en yüksek çözünürlük ne kadar peki? Mesela hafıza kartına atıp 1080p HD film izleyebilir miyim 

AVI yeter zatenÇok film izleyen bir insanım. Açabildiği en yüksek çözünürlük ne kadar peki? Mesela hafıza kartına atıp 1080p HD film izleyebilir miyim
![]()
İzlersin.class kac?
3gp yuksek coznurlukli video max 240P var 3Gp. Nin. Sonrasi mp4 dur video kayitlarin , figerleri avi flv yan formatlar. 1080P HD nasil 3Gp oluyo ya guldurmeyin
- - - Eklendi - - -
izlersin tabi ki

aslında incelemelere bakarsanız kamera ve müzik konusunda kötü değil zaten cızırtıda yapmıyor galaxy s3 ile benzer şunuda söyleyeyim galaxy s3 ün kamera ve müzik deneyimi orta derece kesinlikle kötü değil ama orsa seviyenin biraz üstünde
bu arada ben incelemesini izledim hd videoları takılmadan çok rahat izletebiliyor