Galaxsy s3 mü general mobile discovery mi _??

Sponsorlu Bağlantılar

cliolar

Üye
ÜRünü elime alır almaz hemen konuya geldim:D genelde s3 ile kıyaslayarak örnek vericem ilk olarakda şunu sölim acaba kız arkadaşıma s3 verip bunumu alsam diye düşünüyorum.alır almaz ilk yaptığım s3 ün ultra ayarda kastığı dark avenger oyununu yüklemek oldu ve performans karşısında çok üzüldüm zira vermeye kıyamıyorum :D(çok akıcı oynatıyor)
ilk izlenimlerim kamera s3 e yakın ama s3 ünkü daha iyi.dış hoparlör olarak süper sesi var ayrıc cihazı alınca s3 üm kalın gözükdü gözüme :D.kulaklıkları görünüş olarak s3 kulaklığına fark atsada ses kalitesi olarak çok üstdüzey bişey sunmuyo ama piyasada 70 tl nin altına bu kulaklıkdan daha iyisini bulamazsınız.tasarımı süper ele tam oturuyo fakat o arkadaki general mobile yazısı inanılmaz adi duruyo.arka kapağı çok güven vermiyo çıkartıp takarken.performans konusund çok iyi kendine has özelleştirmeleri var çok detaylandıra bileceğiniz güş koruma gibi uyurken muziğim kendi kapansın gibi ayrıca dts sesi etkiliyo gerçekden.

- - - Eklendi - - -

yarın oyun performansı açısından s3 ile video çekmeyi düşünüyorum sormak istediğniz sorular varsa cevaplarım.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
alır almaz ilk yaptığım s3 ün ultra ayarda kastığı dark avenger oyununu yüklemek oldu ve performans karşısında çok üzüldüm zira vermeye kıyamıyorum :D(çok akıcı oynatıyor) sormak istediğniz sorular varsa cevaplarım.

Benim anlamadığım şey çok akıcı oynatıyorsa neden üzüldün :D Vermek istemediğin için mi?

Kerim.

Kerim.

Üye
ÜRünü elime alır almaz hemen konuya geldim:D genelde s3 ile kıyaslayarak örnek vericem ilk olarakda şunu sölim acaba kız arkadaşıma s3 verip bunumu alsam diye düşünüyorum.alır almaz ilk yaptığım s3 ün ultra ayarda kastığı dark avenger oyununu yüklemek oldu ve performans karşısında çok üzüldüm zira vermeye kıyamıyorum :D(çok akıcı oynatıyor)
ilk izlenimlerim kamera s3 e yakın ama s3 ünkü daha iyi.dış hoparlör olarak süper sesi var ayrıc cihazı alınca s3 üm kalın gözükdü gözüme :D.kulaklıkları görünüş olarak s3 kulaklığına fark atsada ses kalitesi olarak çok üstdüzey bişey sunmuyo ama piyasada 70 tl nin altına bu kulaklıkdan daha iyisini bulamazsınız.tasarımı süper ele tam oturuyo fakat o arkadaki general mobile yazısı inanılmaz adi duruyo.arka kapağı çok güven vermiyo çıkartıp takarken.performans konusund çok iyi kendine has özelleştirmeleri var çok detaylandıra bileceğiniz güş koruma gibi uyurken muziğim kendi kapansın gibi ayrıca dts sesi etkiliyo gerçekden.

- - - Eklendi - - -

yarın oyun performansı açısından s3 ile video çekmeyi düşünüyorum sormak istediğniz sorular varsa cevaplarım.

:aha: hangi renk cihaz?

cliolar

Üye
Cihaz mavi yqni 600 tl lik cihaz s3 mu gecince uzuldum :) hem mavi rengide tam kizlar icinmi yapmislar nedir erkege yakisicak gibi gelmedi bana

Kerim.

Kerim.

Üye
Cihazin fotografinida atarsiniz dimi?:)onu arkasi falan.birde s3le yanyana koyup fotogafini cekebilir misiniz?

Türe

Türe

Üye
Cihaz mavi yqni 600 tl lik cihaz s3 mu gecince uzuldum :) hem mavi rengide tam kizlar icinmi yapmislar nedir erkege yakisicak gibi gelmedi bana

S3 rr3 te kasmıyor hacı naptın da kastırmayı becerdin cihazı :ehe

cliolar

Üye
siyah kernel 1,9,1 kullanıyorum rom um sa turkbey rom.bunlar la birlikde kasıyor s3 ayrıca s3 de hiç antutu skorlarında hiç istikrar yakalayamadım.eminim bu .ihaza root çıksın ve overclock destekleyen kernel yüklensin s3 ü eze cpu olarak.çünkü bu halde 13000 küsür sıkor alıyor 1,21 mhz ile.s3 15000 alıyo 1.4 ile

cliolar

Üye
sadece cihazın reesmini çekerimde ikisini dışardan çekip inceleme yapabiliceğim bi cihazım yok ama arkadaşdan bulurum alıcak ama karar sız biri varsa.aldığım yer gene geleceğini söyledi.sipariş vermiş.gidip ordan ön sipariş yapabilirsiniz ben o şekilde aldım

- - - Eklendi - - -

şuan rr3 yüklüyorum bakalım neler olucak

Kerim.

Kerim.

Üye
Tamam oda olur kardes:)cihaz fotolarini bekliyorum:)

cliolar

Üye
şuan s3 içinde omega rom indiriyorum eğer bu romlada geçemezse bu discoveryi kırıcam bu cihazı:D yok şaka da s3 ü veririm y ozman valla sinirim bozuldu:D

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
şuan s3 içinde omega rom indiriyorum eğer bu romlada geçemezse bu discoveryi kırıcam bu cihazı:D yok şaka da s3 ü veririm y ozman valla sinirim bozuldu:D

Real Racing 3'ü telefona mı kuruyorsun yoksa hafıza kartına mı?

cliolar

Üye
bi yemek molası sonra resmleri atıcam sizin için :D merak ettiğiniz yerleri varsa özel belirtin elimden geleni yaparım isterseniz pc kamerasından s3 ve discovery çekebilirim fakat nekadar güzel olur bilemem

MrExpert

MrExpert

Üye
Paran Yetiyorsa Tabikide s3 :oke:

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Merakla bekliyoruz :D

maskedboy

maskedboy

Üye
kardeş istersen sen 1 gün boyunca enine boyuna incele en çok merak ettiğim rr3 ve asphalt 7 oyun performansı nasıl acaba ??
kardeş bu arada video çekecem demişsin eğer bu hafta içerisinde ayrıntılı şekilde video çekersen çok mutlu
oluruz kardeş şimdiden:tşk:

cliolar

Üye
buraya resimleri nasıl ekleye bilirim?

Kerim.

Kerim.

Üye
Buraya ekleme ayri konu acin bence:)

EmReRoĞlU

Üye
sadece cihazın reesmini çekerimde ikisini dışardan çekip inceleme yapabiliceğim bi cihazım yok ama arkadaşdan bulurum alıcak ama karar sız biri varsa.aldığım yer gene geleceğini söyledi.sipariş vermiş.gidip ordan ön sipariş yapabilirsiniz ben o şekilde aldım

- - - Eklendi - - -

şuan rr3 yüklüyorum bakalım neler olucak

Kardeş senin deneyimine göre gm dis mi daha güzel
He bir de sen para mı s*çıon :D
Resim yükle hacı

- - - Eklendi - - -

buraya resimleri nasıl ekleye bilirim?

Resmi pc'ye at sonra hizliresim.com a upload et sonra sana link verilecek onu buraya yapıştır resmi atmış olursun

Üst Alt