cliolar
Üye
ÜRünü elime alır almaz hemen konuya geldim
genelde s3 ile kıyaslayarak örnek vericem ilk olarakda şunu sölim acaba kız arkadaşıma s3 verip bunumu alsam diye düşünüyorum.alır almaz ilk yaptığım s3 ün ultra ayarda kastığı dark avenger oyununu yüklemek oldu ve performans karşısında çok üzüldüm zira vermeye kıyamıyorum
(çok akıcı oynatıyor)
ilk izlenimlerim kamera s3 e yakın ama s3 ünkü daha iyi.dış hoparlör olarak süper sesi var ayrıc cihazı alınca s3 üm kalın gözükdü gözüme
.kulaklıkları görünüş olarak s3 kulaklığına fark atsada ses kalitesi olarak çok üstdüzey bişey sunmuyo ama piyasada 70 tl nin altına bu kulaklıkdan daha iyisini bulamazsınız.tasarımı süper ele tam oturuyo fakat o arkadaki general mobile yazısı inanılmaz adi duruyo.arka kapağı çok güven vermiyo çıkartıp takarken.performans konusund çok iyi kendine has özelleştirmeleri var çok detaylandıra bileceğiniz güş koruma gibi uyurken muziğim kendi kapansın gibi ayrıca dts sesi etkiliyo gerçekden.
- - - Eklendi - - -
yarın oyun performansı açısından s3 ile video çekmeyi düşünüyorum sormak istediğniz sorular varsa cevaplarım.
genelde s3 ile kıyaslayarak örnek vericem ilk olarakda şunu sölim acaba kız arkadaşıma s3 verip bunumu alsam diye düşünüyorum.alır almaz ilk yaptığım s3 ün ultra ayarda kastığı dark avenger oyununu yüklemek oldu ve performans karşısında çok üzüldüm zira vermeye kıyamıyorum
(çok akıcı oynatıyor)ilk izlenimlerim kamera s3 e yakın ama s3 ünkü daha iyi.dış hoparlör olarak süper sesi var ayrıc cihazı alınca s3 üm kalın gözükdü gözüme
.kulaklıkları görünüş olarak s3 kulaklığına fark atsada ses kalitesi olarak çok üstdüzey bişey sunmuyo ama piyasada 70 tl nin altına bu kulaklıkdan daha iyisini bulamazsınız.tasarımı süper ele tam oturuyo fakat o arkadaki general mobile yazısı inanılmaz adi duruyo.arka kapağı çok güven vermiyo çıkartıp takarken.performans konusund çok iyi kendine has özelleştirmeleri var çok detaylandıra bileceğiniz güş koruma gibi uyurken muziğim kendi kapansın gibi ayrıca dts sesi etkiliyo gerçekden.- - - Eklendi - - -
yarın oyun performansı açısından s3 ile video çekmeyi düşünüyorum sormak istediğniz sorular varsa cevaplarım.
hangi renk cihaz?
hem mavi rengide tam kizlar icinmi yapmislar nedir erkege yakisicak gibi gelmedi bana