[Somyac] WiFi Talkie v1.20 S^1 S^3 Anna Belle Signed tam sürüm (telsiz programı)

Sponsorlu Bağlantılar

kralberk13

kralberk13

Üye
herkez ne işe yaradıgını bilir fakat inede açıklama aşagıda yeni versiyon

WiFi Talkie uygulama simüle tüm ayrıntıları Walkie-Talkie cihazı ile. WiFi Talkie WLAN bağlantısı ve Walkie-Talkie taklit VoIP teknikleri kullanır bas-konuş bağlantısı. Hayır ödemeli GSM, WLAN yönlendiriciler ve erişim noktaları, hiçbir sunucu - bedava WLAN noktasına işaret bağlantısı! ! Sadece iki yakışıklı aralığında olan ve her iki cihazda WiFi Talkie başlatacak ... İşte bu kadar emin Tüm ihtiyacınız olan : WLAN desteği ile iki Nokia cihazları, WiFi Talkie uygulama her iki cihazda yüklü ve ... hepsi bu!
erol arkadaşım somyac wifi taalkie yi pc ne indirceksin sonra ara kabloyla telefonuna atıp kurcaksın hepsi bu

- - - Eklendi - - -

1 sayfaya dön orda somyac wifi taalkie indir ara kabloyla telefonuna atıp kur

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi

erol arkadaşım somyac wifi taalkie yi pc ne indirceksin sonra ara kabloyla telefonuna atıp kurcaksın hepsi bu

- - - Eklendi - - -

1 sayfaya dön orda somyac wifi taalkie indir ara kabloyla telefonuna atıp kur

anlamadım şimdi ne demek istedin :hmmm

kralberk13

kralberk13

Üye
erol arkadaşımız indirememişte yardım etmeye çalıştım nekadar anlata bildim bilmiyorum :hmmm

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
erol arkadaşımız indirememişte yardım etmeye çalıştım nekadar anlata bildim bilmiyorum :hmmm

benim mesajı alıntı yapınca
acaba bana birşey mi demek istiyor sandım :ehe

programı telefon üzerinden indirebilirsiniz kurabilirsiniz programın kurulumundan sonra wifi bağlantısını açmamız gerekir.
Programı kullanabilmek için 2 telefonda da yüklü olmalı ve program aynı anda açılıp eşleşme yapılmalıdır:)

kralberk13

kralberk13

Üye
yok olurmu öyle şey özür dilerim :)

velvelebitlisli

Üye
teşekkürler

toprak00

toprak00

Üye
ellerine sağlık :)

muzo52