[Somyac] WiFi Talkie v1.00(0) S^1/S^3 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[Somyac] WiFi Talkie v1.00(0) S^1/S^3 Unsigned Türkçe - MaxiPDA
[Somyac] WiFi Talkie v1.00(0) S60v5-S^3 Unsigned TR - MaxiPDA [noss_bar]

Wifi üzerinden Ev içinde en az 10 metre açık alanda maximum 100 metre telsiz görüşmesi yapabileceğiniz uygulamadır.
İki cihazda wifi özelliği olmalı ve iki cihazda da bu uygulama kurulu olmalıdır. Denedim 100 metre açık alanda kusursuz çalışıyor.

Türkçeleştirmesi tamamen bana aittir. (noss_bar)

Hata veya Eksik görürseniz pm atın...!

En yakın zamanda düzenleyip güncelleyebilirim.

Teşekkür için beğenmeniz yeter...​

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Elnur808, bulent81, yasin_41__ ve 13 diğerleri

Vefasız_Alem41

Vefasız_Alem41

Üye
Süpersin Hocam :)

'Sefer

'Sefer

Üye
levent döktürdün yine :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:D yok ya daha 30 35 uygulama var çevrilecek işte yavaş yavaş yapıyorum yok ki yardım eden bir vatandaş

• Beğen
Tepkiler: AtLaNtiSs.
'Sefer

'Sefer

Üye
:D yok ya daha 30 35 uygulama var çevrilecek işte yavaş yavaş yapıyorum yok ki yardım eden bir vatandaş

valla bende yapmak istiyorum ama çok karışık sırasıyla ne işlem yapmam gerek ayrıntılı söylersen yaparım :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
olur anlatırım yakında android e geçmeyi düşünüyorum sony xperia s niyetim var bakalım

muratgün

Üye
Teşekkürler

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

gurkanbaris

gurkanbaris

Üye
çok süper bir program teşekkürler...

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

ahmetyilmazas4

ahmetyilmazas4

Üye
Teşekkürler

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
bişeyi merak ediyorum..ama önce teşekkür ederim...bu uygulama yüklü olan iki tel de aynı işletimem mi sahip olmalı..mesela eşimde android bi tel var ben de symbian..hoş denedim ama ben mi yapamadım olmadı mı anlamadım..

01ilker

Üye
kardeş sertifika hatası veriyor bu

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bişeyi merak ediyorum..ama önce teşekkür ederim...bu uygulama yüklü olan iki tel de aynı işletimem mi sahip olmalı..mesela eşimde android bi tel var ben de symbian..hoş denedim ama ben mi yapamadım olmadı mı anlamadım..

sistem önemli değildir önemli olan iki telefonda aynı uygulama kurulu olması lazım ve wifi destekli tel olması lazım ee zaten bu zman da wifisiz akıllı telefon az gibi bu paylaştığım symbian sürümü eğer anroid sürümünüde bulup diğer tele yüklerseniz çalışır iki cihaz arası ev içinde 10 15 mt açık alanda maxi 100 mt çekim alanı. bana android sürümü var mı diye sorarsanız bilmiyorum ben istek üzerine çevirdim symbian için :)

---------- Eklendi @ 18:25:14 ---------- Yazıldı @ 18:23:55 ----------

kardeş sertifika hatası veriyor bu

kardeş unsigned yazıyor daha doğrusu maxiPDA da bütün uygulamalar unsignedtir bu uygulama içinde sertifka yok demektir kurman için telefonunu hackle demektir.

behzat

behzat

Üye
tesekürler elleriniz dert görmesin

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
güle güle kullan

semihtan

semihtan

Üye
eline sağlık güzel çeviri olmuş n8 cihaz var hele bakalım kabul edecek mi e7 ye :s

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim güle güle kullan dene bakalım

tahaucar1

Üye
teşekkürler :)

Üst Alt