Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İşe yaramayabilir ancak maxi google rankta üstte olan bir site ve örneğin siemens uygulama yazın bakın ilk sırada ne var? Böyle böyle üye topluyor. forumlarda gereksiz bölüm diye birşey olduğuna katılmıyorum çünkü her türlü reklam yapar dikkat çeker dostlar
HakanSeven12
Üye
Konu Sahibi
Çokta aranan bişey zaten ben son 3 yıldır siemrns telefon görmedim
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
x-scarface
Üye
Sen neden bu kadar rahatsız oldun o bölümden ben orayı anlayamadım
Motorola bölümünden daha çok mesaj ve konu var bölümde o zaman motorola bölümü de kapatılsın
Ev eşyaları fabrikasından bile binlerce işçi çıkardı zamanında telefon olarak en üst cihazı symbian işletim sistemli sx1
Siemens cep telefonu işinde battı..
Ev eşyaları fabrikasından bile binlerce işçi çıkardı zamanında telefon olarak en üst cihazı symbian işletim sistemli sx1
Siemens cep telefonu işinde battı..
Aynen abi haklısın ne kadar kullanılmasa pazardan silinse de hit alıyor bölüm ne zaman baksam ziyaretçi var
HakanSeven12
Üye
Konu Sahibi
O ziyaretçi herzaman var hiç çıkmıyo mubarek uyumuyorda yahu motorolaya gelmişken motorolada telefon işini bıraksa üzerinden yıllar geçse motorolada kapatılsın derim kimse kullanmıyorsa niye boşuna forum sayfasını uzatsınki
HakanSeven12
Üye
Konu Sahibi
Siemens nokia ya satılmış yazıyordu portalda bölümün adı nokia olarak değiştirilirse hem arşiv korunur hemde güncel bir bölüm olur
Reşwan
Emekli Yönetici
Bölümle ilgili fikirlerinizi 'yapılacaklar listesine' alalım, ileride benzer aktif olmayan bölümleride değerlendirip gerekeni yaparız, kaldırılmaz ancak tek başlık altında bir araya toplana bilir.