Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
512 mb telefonlar için temple run ve diğer kısıtlı uygulamalar için hack
Sponsorlu Bağlantılar
erknlmn
Üye
teşekkürler bende de sıkıntısız çalıştı
IVI-Elia
Üye
edit:HTC telefonlara Nokia uyg. da yüklenebiliyormuş sanırsam.Konu sahibi arkadaşa yeniden ancak bu açığı Bi şekilde kapatırlar bence Nokia'nın hiç işine gitmez
Dexter Morgan
Üye
başka hangi oyunlar çalışıyor
kursat99
Üye
Temple Run ı indirdim. 10 dk. oynadım. Aşırı fazla ısınma olmadı. Şarj %35 ten %31 e düştü. Güzel yani.
seyitsoyler11
Üye
arkadaşlar konu için tşk fakat dediklerinizi yapıyorum markete girdiğimde görmüyor temple runı , pcden sd karta attım kullanılamaz diyor telefon : HTC 8s
seyitsoyler11
Üye
Arkadaşlar dediğinizin aynısını yapıyorum markete girip tarattığımda temple run ı bulmuyor başka oyunlar çıkıyor , pcden sd karta attım kullanılamaz diyor
Dexter Morgan
Üye
temple run 620de sorunsuz çalışıyor başka hangi oyunlar çalışıyor
OozyStaw
Üye
temple run zaten 512 ram e uyarlandı markette 512 ram için var yani bu arada tavsiye etmem adamlar 1GB sınırı keyfiyen koymuyor Bi bildikleri vardır
JosephLion
Üye
Hayırlı olsun arkadaşlar ben android kullanıcısıyım ama yine de sevindim
seyitsoyler11
Üye
Arkadaşlar dediğiniz herşeyi harfiyyen yaptım fakat markette temple runı taratıyorum çıkmıyor. bide pcden sd karta atıp deneyim dedim kullanılamaz dedi
kardeşim benim markette temple run u bulamıyor nette aratıp yapıyorum sma indir linki bile çıkmıyor nasıl yapacam TLF um l620 acil destek bana mail olarak gnder adresim [email protected]
kurbanm acil cvp ver
papakudioflu
Emekli Yönetici
arkadaşlar proxy ayarlarını yaptıktan sonra alttaki tamam tuşundan kaydedip çıkmanız gerekiyor. Yoksa mağazada oyunu bulamazsınız.
edit:HTC telefonlara Nokia uyg. da yüklenebiliyormuş sanırsam.Konu sahibi arkadaşa yeniden ancak bu açığı Bi şekilde kapatırlar bence Nokia'nın hiç işine gitmez
ağa sunucu\URL yazıyı oraya adresi giriyorum alta da bağlantı noktası yazıyı oraya da 8888 i giriyorum kaydediyorum sonra markete girip arattırıyorum yine de bulmuyo
Nedenini tam olarak bilemiyorum, Ama daha önce HTC8S kullanıcılarından Cem arkadaşımız Nokia here drive uygulamasını yüklemişti fakat lisans hatası sebebiyle uygulamayı kullanamamıştı, son durumu ne olmuştu hiç bilmiyorum. Belki diğer marka wp8 cihazlara tam olarak entegre edemediler ve o yüzden mağazada bulamıyor olabilirler.
Dexter Morgan
Üye
diğer oyunlar için deniyorum olmuyor mesela zombi hq de işe yaramıyor l620 kullanıyorum