Nokia c6-01 bütün simgeler kayboldu

Sponsorlu Bağlantılar

kLaks

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c6-01 bütün simgeler kayboldu
İlk önce pil göstergesinin rengini değiştirecektim yanlışlıkla .mif dosyalarının bazılarını yanlışlıkla e dizinine attım sonra bir kapat aç yaptım ondan sonra telefonumdaki simgrlergitii wifi , pil , menü simgesi falan gitti .

CABBAR

CABBAR

Üye
Sanırım onları tek tek bulup c ana dizine atman gerek. Bunu yapana kadar yeniden yazılım yükle hem sistemi yenilemiş olursun hem de basitçe çözülmüş olur

kLaks

Üye
    Konu Sahibi
yazılım yükle ? Nasıl yapılır

CABBAR

CABBAR

Üye
Format atacaksın ama acele etme Bahadır abi, isa abi konuya bakar birazdan belki başka çözümleri vardır. Eğer yoksa nasıl format atılacağını anlatırım

kLaks

Üye
    Konu Sahibi
hard formatmı ?

CABBAR

CABBAR

Üye
yaren_dede

yaren_dede

Üye
format atmana gerek yok, önce bir sakin ol ve yazdıklarımi uygula;

TAVSİYE: Modu e için uygulayın arkadaşlar... neden: herhangi bir sorunla karşılaşırsanız hafıza kartını çıkarıpXPLORE İLE C-SYS-BİN KLASÖRÜNE GİRİP "Aknlcon.dll" İSİMLİ DOSYANIN İSMİNİ DEĞİŞTİRİN MESELA SONUNA 1 EKLEYİN VE RESTART YAPIN TELEFONUNUZ ESKİ HALİNE DÖNECEKTİR (Aknlcon.dll1 ) sonra hafıza kartınızı takıp kullanabilirsiniz... modu c ye uygularsanız herhangi bir sorun oluşursa format atmanız gerekebilir.

- - - Eklendi - - -

Bu işlemi yapıp resource apps içine mif dosyalarını at ve .dll dosyasına tekrar orjinal ismini ver restart yap, cihaz modlanmiş olacak

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

kLaks

Üye
    Konu Sahibi
klavyemde gitti yazi.yazamiyorum vuda operanin klavyesi off bittim ben web acilmiyo mesaj yazilmiyo hard format bile atamadim.lanet olsun ya aglicam.yemin ederim:'(

asigsasi

asigsasi

Üye
yaren_dede nin dediğini yaptın mı

kLaks

Üye
    Konu Sahibi
klacye yok acilmiyo yook

asigsasi

asigsasi

Üye
şimdi c sys bin içine gir AknIcon.dll dosyasının sonuna 1 koy kaydet restart yap

kLaks

Üye
    Konu Sahibi
hallettim saolun

yaren_dede

yaren_dede

Üye
klavye çıkmıyorsa sanal klavye kullanırsın yani çözümu zaten yazdım öyle yapmadıysada hard atmıştır :)

MaxipmaN

Üye
halledince neden yazmazlarki millet kendine yonlu

asigsasi

asigsasi

Üye
ne yaptığı belirsiz telefonu kırıp sorunu kökten çözmesin:ehe

kLaks

Üye
    Konu Sahibi
ben renkli pil göstergesi için mif dosyalarını yanlışlıkla e anadizinine atmıştım hepsini xplore ile toplayıp e:/source/apps 'ın içine attım sonra bir reset attım her şey geri geldi .

asigsasi

asigsasi

Üye
ben renkli pil göstergesi için mif dosyalarını yanlışlıkla e anadizinine atmıştım hepsini xplore ile toplayıp e:/source/apps 'ın içine attım sonra bir reset attım her şey geri geldi .

ha söyle ya bundan sonra ne yaparsan yap konuyu dikkatli oku :)

kLaks

Üye
    Konu Sahibi
okumadan olmazmış anladım :D

Anil-D

Anil-D

Üye
hartla duzeliyo

- - - Eklendi - - -

hartla duzeliyo

- - - Eklendi - - -

hartla duzeliyo