Lumia 820 mi yoksa Galaxy Note2 mi alayım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alperen_923

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 820 mi yoksa Galaxy Note2 mi alayım?
akıllı telefon almak istiyorum. aklımda 2 seçenek var. Sizce lumia 820 mi almalıyım yoksa galaxy note 2 mi?

komando04

komando04

Üye
bence 925al

evarietyw

evarietyw

Üye
Windows istiyorsan lumia 820 mantıklı eğer android istiyorsan sony xperia z en mantıklısı bence :)

alperen_923

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler

kursat99

kursat99

Üye
Arkadaşım bence 11 Temmuz'u bekle. Nokia'nın o gün tanıttığı telefona bak. 925 ten iyiyse bekle onu al, 925 e boş yere para verme. Eğer kötüyse 925 al. Bütçem yetmez diyosan şu an en mantıklısı 820. Bide 1000 liradan aşağı buldun mu oh misss...:oke:

messevim

messevim

Üye
multimedia senin için önemliyse lumia al. yok çok uygulama istiyorum diyorsan note al

luckysleven

luckysleven

Üye
note2 yi sadece android telefon olarak değerlendirmek büyük hata olur. Note2 ile yapacaklarının neredeyse sınırı yok . Her türlü kullanıma açık bir cihaz . Note2 nin konsepti tamamen farklı .. 925 i falan bilmem de 820 ile uzaktan yakından alakası yok . Şöyle söyleyeyim bu herkesin hayran kaldığı s4 de note2 nin eline su dökemez .

Note2 yi taşıması zor onu da belirteyim .

Bu arada bunları note2 yi bir iki kere elime alarak ta söylemiyorum tecrübelerle sabittir.

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Note 2 ve lumia 820 ne şekil me fiyat nede başka bir şekilde birbirine uzaktan yakından benzemeyen iki cihaz. Bence sen kullanım amacını belirle ve ona göre cihaz ara.

• Beğen
Tepkiler: zaferozkan ve Esendağlı
ÖEY

ÖEY

Üye
Aciliyet ne durumda bu arada :D:D

MaxiHan

MaxiHan

Üye
920 al :)

saynesim

saynesim

Üye
Lumia al bence 41 mega piksel telefon geliyor

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Önceliklerinizi sıralarsanız daha iyi yardımcı olunabilir. Ancak!! Windows Phone seçiminin + ları olduğu gibi - leri de mevcut. Biz Windows Phone olarak yeniliklere gelişmelere Androidten daha açığız öyle olmak zorundayız. Şu anda tek eksik mağaza o da zamanla oturacaktır. Yazılımsal eksiklerde önümüzdeki dönemlerde kapanacağına göre WP en ideal seçim gibi. Ama ben oyun oynarım stabillik ve yenilik pek bana göre değil derseniz android seçebilirsiniz kanımca.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
note 2 çok saglam bir telefon deyil elinden düştümü bitti ama lumiada bu sorun daha az ayrıca note 2 ÇOK BÜYÜK taşımasi zor önermem ama çok oyun oynarım filan diyorsan note al ama çok internetteyim müzik çok dinlerim derse lumia başı çeker :D

NUD

NUD

Üye
note2 yi sadece android telefon olarak değerlendirmek büyük hata olur. Note2 ile yapacaklarının neredeyse sınırı yok . Her türlü kullanıma açık bir cihaz . Note2 nin konsepti tamamen farklı .. 925 i falan bilmem de 820 ile uzaktan yakından alakası yok . Şöyle söyleyeyim bu herkesin hayran kaldığı s4 de note2 nin eline su dökemez .

Note2 yi taşıması zor onu da belirteyim .

Bu arada bunları note2 yi bir iki kere elime alarak ta söylemiyorum tecrübelerle sabittir.

Çok iyi yazmışsın ama kronik kasma donma sorununu ne yapacaksın ou geçtim hemen hemen her Note 2 kaleminin oradan yavaş yavaş batarya sıcaklığından yanıyor kullananların beyaz note2 lerinin kalemini kaldır oradaki kararmaya bak arkadaşımda var ve bin pişman o 1300 TL ye N11 den almıştı

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Kullanmayacağın bir özelliği barındıran telefonu kesinlikle alma diğerini al derim. Çünkü bu telefonlarda kullanmayacağın özellik bile para ediyor.
Örneğin: Bir arkadaşım vakti saatinde bir sürü para verip kızıl ötesi barındıran bir telefon almıştı. Benim telefonum onun yarı fiyatına idi ve birebir aynı özelliklere sahipti. Tek farkı kızıl ötesi yoktu. :D Arkadaşa sormuştum ne işe yarıyor bu kızıl ötesi, iki misli fiyatı hakediyor mu? Demişti ki: Çok işe yarıyormuş olum. Doğal afetlerde kullanılabilirmiş... :kop:
Bunu hiç unutmam. Paranın boşa verilmemesi için kullanmayacağın özelliği barındıran telefonu alma diğerini seç derim.

enterneoll

enterneoll

Üye
note 2 ile 820 karşılaştırırsan her türlü note 2 daha önde ama her yönde

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Note 2 ve lumia 820 ne şekil me fiyat nede başka bir şekilde birbirine uzaktan yakından benzemeyen iki cihaz. Bence sen kullanım amacını belirle ve ona göre cihaz ara.
Aynen,önce senin cihazdan ne beklediğin önemli.kamera ve özellikle navigasyon senin için önemli ise lumia lar en iyisi.ama daha büyük bir ekran ve android bir cihaz istiyorsan note2 çok iyi bir seçim olabilir.

kursat99

kursat99

Üye
Ben Android alacak olsam biraz daha koyar HTC One alırdım. Abi o ne biçim Bi tasarım manyaklığıdır yaa <3 <3

MrExpert

MrExpert

Üye
Note 2 tabikide hiçbir yönden pişman etmez.

Kerim.

Kerim.

Üye
Note2ye hakaret etmissin.820 onun yanina bile yaklasamaz

- - - Eklendi - - -

Çok iyi yazmışsın ama kronik kasma donma sorununu ne yapacaksın ou geçtim hemen hemen her Note 2 kaleminin oradan yavaş yavaş batarya sıcaklığından yanıyor kullananların beyaz note2 lerinin kalemini kaldır oradaki kararmaya bak arkadaşımda var ve bin pişman o 1300 TL ye N11 den almıştı

Note2 kasiyor donuyormus:kop2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt