note2 yi sadece android telefon olarak değerlendirmek büyük hata olur. Note2 ile yapacaklarının neredeyse sınırı yok . Her türlü kullanıma açık bir cihaz . Note2 nin konsepti tamamen farklı .. 925 i falan bilmem de 820 ile uzaktan yakından alakası yok . Şöyle söyleyeyim bu herkesin hayran kaldığı s4 de note2 nin eline su dökemez .
Note2 yi taşıması zor onu da belirteyim .
Bu arada bunları note2 yi bir iki kere elime alarak ta söylemiyorum tecrübelerle sabittir.
Arkadaşa sormuştum ne işe yarıyor bu kızıl ötesi, iki misli fiyatı hakediyor mu? Demişti ki: Çok işe yarıyormuş olum. Doğal afetlerde kullanılabilirmiş... 
Aynen,önce senin cihazdan ne beklediğin önemli.kamera ve özellikle navigasyon senin için önemli ise lumia lar en iyisi.ama daha büyük bir ekran ve android bir cihaz istiyorsan note2 çok iyi bir seçim olabilir.Note 2 ve lumia 820 ne şekil me fiyat nede başka bir şekilde birbirine uzaktan yakından benzemeyen iki cihaz. Bence sen kullanım amacını belirle ve ona göre cihaz ara.
Çok iyi yazmışsın ama kronik kasma donma sorununu ne yapacaksın ou geçtim hemen hemen her Note 2 kaleminin oradan yavaş yavaş batarya sıcaklığından yanıyor kullananların beyaz note2 lerinin kalemini kaldır oradaki kararmaya bak arkadaşımda var ve bin pişman o 1300 TL ye N11 den almıştı