Lumia 820 mi yoksa Galaxy Note2 mi alayım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NUD

NUD

Üye
Note2ye hakaret etmissin.820 onun yanina bile yaklasamaz

- - - Eklendi - - -

Note2 kasiyor donuyormus:kop2:

http://www.maxicep.com/android-ciha...yardim-2-kere-format-yedi-tik-yok-753495.html

daha fazla bulayım mı ? hem androidli telefon kullananlar neden bu kadar kendilerini kandırmaya meyilli anlamış değilim önce bi lumia kullanın sonra değerlendirin

Kerim.

Kerim.

Üye

http://www.maxicep.com/android-ciha...yardim-2-kere-format-yedi-tik-yok-753495.html

daha fazla bulayım mı ? hem androidli telefon kullananlar neden bu kadar kendilerini kandırmaya meyilli anlamış değilim önce bi lumia kullanın sonra değerlendirin

Bak mesela orda subway surfers kasiyo demis.bu oyun bende bile yag gibi akiyor note2de kasiyorsa o cihazda sorun vardir.senin gosterdiklerin atiyorum 100tane kisi varsa 2-3tane istisna.note2yi ADAM GİBİ KULLANAN bir cok tanidigim var ve onlarda hicbir sorun yok.kullaniciya da bagli birsey bu veya dedigim gibi cihaz sorunlu.

- - - Eklendi - - -

Bu arada wp'de kullandim ve abartildigi kadar bir sistem degil kullanici cok fazla kisitlanmis.cihazlar hack'lenince is degisebilir ama hacksiz bir wp cihaz cok cok kisitli.

enterneoll

enterneoll

Üye
arkadaşlar itiraf ediyorum note 2 subway surfersda kasıyor hatta angry birds'de hatta telefona BİLDİRİMLER bile gelmiyor doğru düzgün ayrıca note 2'nin mağazasında oyun bile yok uygulama desen zaten biliyorsunuzki zaten androidde hiç uygulama yok varsada çöp ama 820 öylemi herşey 10 numara bir oyunlar var mağazada ;) umarım doğru anlatabilmişimdir

Kerim.

Kerim.

Üye
arkadaşlar itiraf ediyorum note 2 subway surfersda kasıyor hatta angry birds'de hatta telefona BİLDİRİMLER bile gelmiyor doğru düzgün ayrıca note 2'nin mağazasında oyun bile yok uygulama desen zaten biliyorsunuzki zaten androidde hiç uygulama yok varsada çöp ama 820 öylemi herşey 10 numara bir oyunlar var mağazada ;) umarım doğru anlatabilmişimdir

Dogru soyluyor:evet:

partyhard

Üye
nokianın telefonları güzel ama wp rezil ötesi bir sistem. note2 bilgisayar gibi bişey

blacktalon

blacktalon

Üye
Note 2 varken ne lumiasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt