bu programlar ne işe yarar visual menu restore falan filan birde rom pact içindeki yamalar ne işe yarıyor acıklarsanız sevınırım
teoman bu sorunu nasıl çözebiliriz??
Ben bizzat rom patcheri kullandim sorun olmamasi lazim? rom patcheri kaldirip tekrar kullanmayi denedin mi?
teoman bu sorunu nasıl çözebiliriz??
uzun bi aradan sonra buradaymabi neler yaptn bi dğişiklik var mı symbian aleminde.yeni bi cfw yapacak mısın bide
![]()

abi evols sayfasında gördüm 26.06.2013 tarihiınde güncelleme geliyormuş nokia mı veriyor

maalesef kardeşim
rofs2 içinden rom patcher dosyalarini temizlemen lazim. Mesaja ekledigim cfw için rp+ dosyasi icindekileri masaustune cikart. Nokiacooker ile rofs2 yi ac ve masaustune cikardigin dosyalarin aynilarini rofs2 içinden tespit et ve sil. Sonra rofs2 yi bu sekilde kaydet ve flashla![]()
dediklerini harfiEn yaptim rompatcher cfwden kakti ancak tekrar kurdum ve gene ayni problem açilmiyomaalesef kardeşimdediklerini harfiEn yaptim rompatcher cfwden kakti ancak tekrar kurdum ve gene ayni problem açilmiyo
ustad teşekkürler
Ben bu problemi yasamadim. ENteresan. Kullanan baska arkadasimiz varsa onlarinda fikrini almak gerek.

Bİ TÜRLÜ BU CFW Yİ YÜKLÜYEMEDİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ?

Ben bu problemi yasamadim. ENteresan. Kullanan baska arkadasimiz varsa onlarinda fikrini almak gerek.
kardeşim cwfyi yukledkten snra hard ve soft atıp bide oyle dene

yanlış yere cevaplamışım
Tamam kardesim birde oyle denerim![]()

yanlış yere cevaplamışım![]()
Bu arada Hazan Edition icinde bulunan mif degistirme, cpu-gpu mod degistirme gibi ozelliklerin on tanimli paket sayisini 2'den 5 e cikardim. Aslinda 5 ile sinirladim. Ayrica font degistirmeyi de ekledim. Fakat daha test edemedim. Bakalim neler olacak 
yanlış yere cevaplamışım![]()

abi sen ciddi misin yeni bi tane daha cfw mi geliyoor
Canin sagolsun kardesimBu arada Hazan Edition icinde bulunan mif degistirme, cpu-gpu mod degistirme gibi ozelliklerin on tanimli paket sayisini 2'den 5 e cikardim. Aslinda 5 ile sinirladim. Ayrica font degistirmeyi de ekledim. Fakat daha test edemedim. Bakalim neler olacak
![]()
final sürüm mü
işte bu iyi haber gerçekten iyi haberabi sen ciddi misin yeni bi tane daha cfw mi geliyoorfinal sürüm mü
işte bu iyi haber gerçekten iyi haber