Nokia 603 FP2 HAZAN EDITION™ v4.3.1 [113.010.1506] GÜNCELLENDİ!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

vahdetkaraman

Üye
bu programlar ne işe yarar visual menu restore falan filan birde rom pact içindeki yamalar ne işe yarıyor acıklarsanız sevınırım

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bu programlar ne işe yarar visual menu restore falan filan birde rom pact içindeki yamalar ne işe yarıyor acıklarsanız sevınırım

Hazan Edition icindeki uygulamalarin ne ise yaradiklari konuda yaziyor(1. sayfa).

Yamalar icin faydalanabilirsin.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
teoman bu sorunu nasıl çözebiliriz??

Rofs2 içinden Rom Patcher dosyalarini temizlemen lazim. Mesaja ekledigim CFW için RP+ dosyasi icindekileri masaustune cikart. NokiaCooker ile Rofs2 yi ac ve masaustune cikardigin dosyalarin aynilarini Rofs2 içinden tespit et ve sil. Sonra Rofs2 yi bu sekilde kaydet ve flashla ;)

Ekli dosyalar

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
uzun bi aradan sonra buradaym :) abi neler yaptn bi dğişiklik var mı symbian aleminde.yeni bi cfw yapacak mısın bide :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
uzun bi aradan sonra buradaym :) abi neler yaptn bi dğişiklik var mı symbian aleminde.yeni bi cfw yapacak mısın bide :)

Hosgeldin kardesim,

Sanirim en onemli haber Nokia'nin 2016 sozunu tutmayacagini beyan etmesi.

CFW olayina gelince; en fazla son guncellemeler eklenebilir. Birde Hazan Edition'a ozel uygulamalari biraz daha zenginlestirebilirim(visualmatic, menumatic, vs.). Bilemiyorum, belki final yapacagim yada boyle birakacagim. Gorecegiz. :)

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
abi evols sayfasında gördüm 26.06.2013 tarihiınde güncelleme geliyormuş nokia mı veriyor

torQaresma

Üye

rofs2 içinden rom patcher dosyalarini temizlemen lazim. Mesaja ekledigim cfw için rp+ dosyasi icindekileri masaustune cikart. Nokiacooker ile rofs2 yi ac ve masaustune cikardigin dosyalarin aynilarini rofs2 içinden tespit et ve sil. Sonra rofs2 yi bu sekilde kaydet ve flashla ;)
maalesef kardeşim :( dediklerini harfiEn yaptim rompatcher cfwden kakti ancak tekrar kurdum ve gene ayni problem açilmiyo

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
maalesef kardeşim :( dediklerini harfiEn yaptim rompatcher cfwden kakti ancak tekrar kurdum ve gene ayni problem açilmiyo

Ben bu problemi yasamadim. ENteresan. Kullanan baska arkadasimiz varsa onlarinda fikrini almak gerek.

torQaresma

Üye

Ben bu problemi yasamadim. ENteresan. Kullanan baska arkadasimiz varsa onlarinda fikrini almak gerek.
ustad teşekkürler:)
arkadaşlar bu problemde bana yardımcı olabilecek başka üstadlarımız var mı acaba noss_bar Rambo_ft gibi değerli üstadlarımızda vardı acaba onlar ve daha nice arkadaşlkarımız üstadlarımız fikirlerinizi rica edebilir miyim tecrübelerinizden yararlanabilir miyim?? canım çok sıkılıyo bu probleme:(

f299

f299

Üye
TELEFONUM NOKİA 603 -
TELEFON AÇIKKEN NOKİA PC SUİTE MODUNDA BAĞLIYORUM
PHOENİX'İ AÇIP USB-RM779 U SEÇİYORUM / FİLE OPEN PRODUCT /RM-779 U SEÇİYORUM/FLASHİNG/ FİRMWARE UPDATE E TIKLIYORUM..
ORDA (...) Kİ KUTUCUĞA TIKLAYIP RUSİAN_TR_WHİTE' I SEÇİP /OPTİONS'A TIKLIYORUM..
AÇILAN PENCEREDEKİ KIRMIZI YAZILI OLANINI SİLİYORUM VE OKEYLEYİP Bİ ÖNCEKİ EKRANA DÖNÜYORUM ((059K2W4: russian_tr_white)) VE REFURBİSH'E BASIYORUM BU ARADA TELEFON TEST MODUNA GEÇİYOR.. ARDINDAN ALDIĞIM HATAYI ŞU ŞEKİLDE YAZIYIM..

Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Started product mode change
Product mode change complete
Flashing phone
Initializing
Verifying communication to device...
Scanning image files...
Loading secondary boot code: 15168 bytes
Secondary boot loaded
BB Asic Index is: 00
Asic ID is: 000000030000022600010007400C192103032108
EM Asic ID is: 00001040
EM Asic ID is: 00001060
Public ID is: 803E0000FFFB3C40A9169DBB496B9077021716A7
Asic Mode ID: 00
Hash: 3AB5DB70B45D23F1ADEEBB5734160706
ROM ID: 2CAC45E23BC33C8B
Device type is: 05
Device Index is: 00
Manufacturer code: 0000
Device ID: 0000
Extended device ID: 0000
Revision ID: 0000
Device type is: 04
Manufacturer code: FFFF
Device type is: 00
Device type is: 00
Device Index is: 01
Device ID: 0001
Device type is: 03
Manufacturer code: 00EC
Device ID: 0060
Revision ID: 0032
Loading update server code: 869856 bytes
Update server loaded
Erasing User Data Area...
FUR: ALGO reported error in Control Frame. Unable to continue.
ERROR: Programming error reported for asic CMT
-- Error Type 0x02
-- Error Specifier 0x12
-- Offending Addr 0xFFFFFFFF
-- Expected content 0x0000FFFF
-- Detected content 0xFFFFFFFF
User Data Area erasing failed
Unable to flash phone 0x8401F173
Starting to recover the phone
Recovering phone
Initializing
All operations completed
Product flashing aborted
VE TELEFON TEST MODUNDA KALIYOR YAPTIKLARIMI HARFİYEN YAZDIM Bİ TÜRLÜ BU CFW Yİ YÜKLÜYEMEDİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ???????

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bİ TÜRLÜ BU CFW Yİ YÜKLÜYEMEDİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ?

Kullandigin phoenix versiyonunu degistir. "Phoenix_Service_Software_2012.36.001.48629" surumunu dene. Ben bu surumu kullaniyorum. HIC BIR SEKILDE hata almadim su ana kadar. Ayrica forumumuzda Phoenix ile refurbish / dead flash anlatimlari mevcut, incele ve tekrar gozden gecir derim :oke:

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 14714
Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
yanlış yere cevaplamışım :)

Canin sagolsun kardesim :D Bu arada Hazan Edition icinde bulunan mif degistirme, cpu-gpu mod degistirme gibi ozelliklerin on tanimli paket sayisini 2'den 5 e cikardim. Aslinda 5 ile sinirladim. Ayrica font degistirmeyi de ekledim. Fakat daha test edemedim. Bakalim neler olacak :D

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye

Canin sagolsun kardesim :D Bu arada Hazan Edition icinde bulunan mif degistirme, cpu-gpu mod degistirme gibi ozelliklerin on tanimli paket sayisini 2'den 5 e cikardim. Aslinda 5 ile sinirladim. Ayrica font degistirmeyi de ekledim. Fakat daha test edemedim. Bakalim neler olacak :D
abi sen ciddi misin yeni bi tane daha cfw mi geliyoor :) final sürüm mü :) işte bu iyi haber gerçekten iyi haber

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
abi sen ciddi misin yeni bi tane daha cfw mi geliyoor :) final sürüm mü :) işte bu iyi haber gerçekten iyi haber

Evet Final olacak, eger bitirebilirsem 29'una kadar yayinlarim. 29'una yetismezse biraz zor cunku TR'ye yola cikacagim.

Üst Alt