Nextman
Emekli Yönetici
Root'a tabi olmuş artık şimdi bende senin için tekrar denedim
sonrasında
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uygulama ile yapılıyor
sonrasında
Rootsuz benim telefon neyse artik![]()

arkadaşlar ben nokia 701 kullanıcısıyım fakat bu telefon bana yetmiyor s4 almayı düşünüyorum birkaç yere sordum samsung bayisiydi hepside söyledikleri bazı şeyler aklımı karıştırdı. Bende kullanıcılara sormak istedim. Öncelikle s4 işlemci hızı ve model olarak türkiyeye sadece 8 çekirdekli ve işlemci hızı ilk 4 çekirdekte 1.2 ghz olan diğer 4 çekirdekte ise 1.6 ghz olan modelin olduğunu ve bununda hafıza kapasitesinin 16 gb olduğunu 32 gb olanın türkiyeye girmeyeceğini söyledi bu doğrumu 32 gb alan arkadaşlar varsa onlar bu cihazı nerden aldı ayrıca beni 32 gb konusunda uyardı ssmsung bayilerine sadece 16 gb geldi diye o satıyorsa el altından satar dedi bu doğru mu vereceğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim bu arada telefonla ilgili olumlu veya olumsuz fikriniz nedir almalımıyım yoksa iphone 5 yada htc mi almalıyım
Arkadaşlar samsung galaxy s4 te mağaza sürümü 4.1.6 bu 4.1.10 güncellemesini alması gerekmiyormuydu? bana daha gelmedi bu güncelleme acaba telefonda mı sorun var.? Birde s4 e gelecek olan 340mb lık hafıza güncellemesi çıktı mı haberiniz varmı ?
Gelen mesajlarimin kopyasi mailime geliyo
nasil kapatabilirim
bide bu konuyu sabitleseniz artik![]()
Benim telefon rootlu. Bu bekledigimiz guncellemeyi kurabilmem icin root kaldirmam gerekiyor mu?
Telefonun kendi guncelleme kısmından guncelleyemiyormuyuz.
Apk ile 4.1.10 sürümünü yükledim ben. Yeni güncelleme henüz gelmedi. Linkten takip edebilirsiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bilgi icin tesekkurler nextman.
Benim UBUAMDK
Benim s4,de i9505XXUAME2
Desk sms kullaniyorsun sanirim. Ayarlarindan iptal et gelmez bir daha