------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
Kies üzerinden güncelleme yapılabiliyor ama server çok yoğun telefon üzerinden henüz güncelleme yapılamıyor geldi gelicek ama :D

laz6116

laz6116

Üye
Gelen guncellemeyle değişiklik oldumu bare? Kontrol ettirdim simdi cihaziniz modifiye edilmistir diyor :))) rootlu, birde kernel degistirmistim. Guncellemeyi nasil yapa bilirim?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kies üzerinden güncelleme yapılabiliyor ama server çok yoğun telefon üzerinden henüz güncelleme yapılamıyor geldi gelicek ama :D

Daha olmaz henuz server'a yüklenirken gördüm bir kaç saat sonra anca :eller

ANIL

ANIL

Admin

Daha olmaz henuz server'a yüklenirken gördüm bir kaç saat sonra anca :eller

Kies üzerinden yükleyen var abi ama yavaş ilerliyormuş :D Kies'in bir farkı yok değil mi bi bakayım ben

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Kies üzerinden yükleyen var abi ama yavaş ilerliyormuş :D Kies'in bir farkı yok değil mi bi bakayım ben

Yok ben yuklemedim yoldayim aksama denerim.odin yada kies farketmez.

ANIL

ANIL

Admin
Evet cihazı bağladıktan sonra kies üzerinden güncelleme bildirimi geldi :eller: ama server yoğun olduğu için kopmalar olabilir biraz beklesek mi?

kenan.02

Üye
Benimki suan güncelleniyor. 17 : 19 dan itibaren indiriyor wifi üzerinden. Hala bitiremedi :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
370 mblik güncelleme geldi kurduk .
Ne değişiyor ben anlamadim arkadaşlar ...
Bilgisi olan ?

ANIL

ANIL

Admin
Telefon üzerinden mi yüklediniz?

kenan.02

Üye
Ekranın üst kısmı kararmis. Efekt uygulamislar sanki..

ANIL

ANIL

Admin
Evet durum çubuğu yarı saydam oluyor. Benim şuan %85 ikili dosyalar açılıyor yazıyor...

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bende pc başına geçince bakicam zatan sun an nepal surum var once trye doncem sonra yukleyecem:D

ANIL

ANIL

Admin
Bende Downloading.. Do not turn off target yazısı geldi ve bir süre sonra pcye bildirim geldi bilgisayar cep telefonu tanımıyor bataryayı çıkarın vs gibi adımlar geldi çıkardım taktım sorun yok. Daha sonra tekrar denerim.

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Bende boyle bir uyari verdi nedir acaba

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Ok tamam beklerim acaba dedim roootlamı alakalı "
:tşk:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ok tamam beklerim acaba dedim roootlamı alakalı "
:tşk:

Root kies üzerinden update yaptığında kalkar ek bilgi.zaten bu guncellemeyi yaptiktan sonra fabrika ayarlarina geri donup ayrica Wipe yapmaniz tavsiyemdir.

• Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK
ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Tavsiye icin saol abi tertemiz olsun telefon

• Beğen
Tepkiler: Nextman
ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
:):)