------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Rootsuz benim telefon neyse artik :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rootsuz benim telefon neyse artik :D

Ya ben daha stock kullandığımdan hiç daha girişim yapmadım ancak ufak bir yoklamada yaptım bundan sonra farklı olcak yoksa S2 ve Note için sorun olmuyordu söylenen o bende sammobile yalancısıyım :)

jakabey

Üye
arkadaşlar ben nokia 701 kullanıcısıyım fakat bu telefon bana yetmiyor s4 almayı düşünüyorum birkaç yere sordum samsung bayisiydi hepside söyledikleri bazı şeyler aklımı karıştırdı. Bende kullanıcılara sormak istedim. Öncelikle s4 işlemci hızı ve model olarak türkiyeye sadece 8 çekirdekli ve işlemci hızı ilk 4 çekirdekte 1.2 ghz olan diğer 4 çekirdekte ise 1.6 ghz olan modelin olduğunu ve bununda hafıza kapasitesinin 16 gb olduğunu 32 gb olanın türkiyeye girmeyeceğini söyledi bu doğrumu 32 gb alan arkadaşlar varsa onlar bu cihazı nerden aldı ayrıca beni 32 gb konusunda uyardı ssmsung bayilerine sadece 16 gb geldi diye o satıyorsa el altından satar dedi bu doğru mu vereceğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim bu arada telefonla ilgili olumlu veya olumsuz fikriniz nedir almalımıyım yoksa iphone 5 yada htc mi almalıyım

Mem_et

Mem_et

Üye
Arkadaslar ben 5 gun oldu aldim daha telefonda hic birsey yok size zahmet bana ise yarar programlar ve oyunlari nasil yukleyecem yazarmisiniz?

ANIL

ANIL

Admin
arkadaşlar ben nokia 701 kullanıcısıyım fakat bu telefon bana yetmiyor s4 almayı düşünüyorum birkaç yere sordum samsung bayisiydi hepside söyledikleri bazı şeyler aklımı karıştırdı. Bende kullanıcılara sormak istedim. Öncelikle s4 işlemci hızı ve model olarak türkiyeye sadece 8 çekirdekli ve işlemci hızı ilk 4 çekirdekte 1.2 ghz olan diğer 4 çekirdekte ise 1.6 ghz olan modelin olduğunu ve bununda hafıza kapasitesinin 16 gb olduğunu 32 gb olanın türkiyeye girmeyeceğini söyledi bu doğrumu 32 gb alan arkadaşlar varsa onlar bu cihazı nerden aldı ayrıca beni 32 gb konusunda uyardı ssmsung bayilerine sadece 16 gb geldi diye o satıyorsa el altından satar dedi bu doğru mu vereceğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim bu arada telefonla ilgili olumlu veya olumsuz fikriniz nedir almalımıyım yoksa iphone 5 yada htc mi almalıyım

32 gb modeli Turkcell aracalığı ile satılıyor. 2 yıl GENPA garantili.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Arkadaşlar samsung galaxy s4 te mağaza sürümü 4.1.6 bu 4.1.10 güncellemesini alması gerekmiyormuydu? bana daha gelmedi bu güncelleme acaba telefonda mı sorun var.? Birde s4 e gelecek olan 340mb lık hafıza güncellemesi çıktı mı haberiniz varmı ?

axi58

axi58

Üye
Gelen mesajlarimin kopyasi mailime geliyo
nasil kapatabilirim

bide bu konuyu sabitleseniz artik:)

ANIL

ANIL

Admin
Arkadaşlar samsung galaxy s4 te mağaza sürümü 4.1.6 bu 4.1.10 güncellemesini alması gerekmiyormuydu? bana daha gelmedi bu güncelleme acaba telefonda mı sorun var.? Birde s4 e gelecek olan 340mb lık hafıza güncellemesi çıktı mı haberiniz varmı ?

Apk ile 4.1.10 sürümünü yükledim ben. Yeni güncelleme henüz gelmedi. Linkten takip edebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: ultraslan_66
laz6116

laz6116

Üye
laz6116

laz6116

Üye
Benim telefon rootlu. Bu bekledigimiz guncellemeyi kurabilmem icin root kaldirmam gerekiyor mu?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK ve laz6116
laz6116

laz6116

Üye
Telefonun kendi guncelleme kısmından guncelleyemiyormuyuz.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Telefonun kendi guncelleme kısmından guncelleyemiyormuyuz.

Stock olmadığından hangi bölgenin romuysa güncelleme geldiğinde yapabilirsiniz.Root ettikten sonra custom rom yüklerseniz güncelleme alamazsınız.Romu editleyen kişi bölge kodunu açık bırakırsa o bölgenin güncellemesini alırsınız.

• Beğen
Tepkiler: laz6116
laz6116

laz6116

Üye
Bilgi icin tesekkurler nextman.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Takipçi Satın Al