------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Avastı marketten indirmiştim. Bide şimdi fabrika ayarlarına dönsem marketten parayla aldığım birkaç uygulama vardı onları tekrar almak için ücret öder miyim?
Ben yüklerken sorun olmamıştı hesabınıza süreli olanların kalan süresini kayıt ediyor tekrar indirebiliyorsunuz.Ben pek falza uygulama satın almam.Aldıklarımında maillerini silmem

ibrahim34.

Üye

Ben yüklerken sorun olmamıştı hesabınıza süreli olanların kalan süresini kayıt ediyor tekrar indirebiliyorsunuz.Ben pek falza uygulama satın almam.Aldıklarımında maillerini silmem
Çok Teşekkürler.. Bişy daha sorcaktm. Bu ekrana baktıkça normalde açık durması gerekli değil mi? Benmki belli bi süre sonra kapanıyor ekran..

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çok Teşekkürler.. Bişy daha sorcaktm. Bu ekrana baktıkça normalde açık durması gerekli değil mi? Benmki belli bi süre sonra kapanıyor ekran..

Akıllı ekran özelliği o acik tutarsaniz dediginiz gibi olur ve kisaca yukarida bildirimde bir goz işareti cikar ozaman aktif olur :oke:

hacker_236

Üye
alanlara hayırlı uğurlu olsun bende aldım bakalım sıkıntılarımı yazarım buraya ama umarım olmaz :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
ANIL

ANIL

Admin
[video=youtube;K4f9gQ7b6Gg]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=K4f9gQ7b6Gg#t=158s[/video]

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
[video=youtube;K4f9gQ7b6Gg]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=K4f9gQ7b6Gg#t=158s[/video]

Maaşallah ellerindekinden bize de verseler hiç birşey olmuyor telefona.
Ben bi Çin'e gidip dönecem. :heheh

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Arkadaşlar benim telefonun şarjı su gibi gidiyor. Rootlu. Root kaldirmaya karar verdim ama nasil yaparim bilmiyorum. Inanilmaz sarj yiyor. Sabah 6.30 da cektim simdi 7.27 % 76 sarj kalmis. Butun ozellikler kapali oyun moyun yok. Rootun orjinal haline nasil ceviririm bilmiyorum. I9505 modeli.. lutfen destek

S4 LTE'yi nereden aldın, I-9505 Türkiye'de satılıyor mu?

custave

custave

Üye
Samsung Galaxy S4 I9500 game oyunları dıyor
apk

- - - Eklendi - - -

Dawn of Vengeance
apk

yokmu deniyen neyin nesidir

xxxramsesxxx

Üye
arkadaşlar s4 ümü alalı bi hafta oldu. fakat obb klasörü içine hiçbi dosya atamaıyorum. oyunları android obb ye kopyalarken sonuna kadar geliyor sonunda hata veriyor. çözümü bilen var mı acaba.
bi de sd kart taktım. fakat kartın içine sadece LOST.dır diye bi klasör oluşuyor. android falan diye başka bi klasör oluşmuyor. normal midir acaba... cevaplar için şimdiden teşekkürler...

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar s4 ümü alalı bi hafta oldu. fakat obb klasörü içine hiçbi dosya atamaıyorum. oyunları android obb ye kopyalarken sonuna kadar geliyor sonunda hata veriyor. çözümü bilen var mı acaba.
bi de sd kart taktım. fakat kartın içine sadece LOST.dır diye bi klasör oluşuyor. android falan diye başka bi klasör oluşmuyor. normal midir acaba... cevaplar için şimdiden teşekkürler...

Güncelleme yakındır onu bekleyiniz.Ayrıca Hafıza kartında bişey oluşmaz normaldede siz kamera çekim yerini bellek kartı olarak değiştiriseniz orada resimlerin kayıt edildiğini görürsünüz.:oke:

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye

Güncelleme yakındır onu bekleyiniz.Ayrıca Hafıza kartında bişey oluşmaz normaldede siz kamera çekim yerini bellek kartı olarak değiştiriseniz orada resimlerin kayıt edildiğini görürsünüz.:oke:

Usta beklemekten sıkıldık artık, biran önce gelsede yüklesek şu güncellemeyi.

• Beğen
favarol

favarol

Üye
Arkadaşlar s4 tanıtım inda bir özellik ten bahsetmişler di; profil gibi bir şey ev de başka ofiste başka ayarlarla çalışıyor telefon diye bu konuyu yada bunun ayarlarını bilen var mi?

alperstain

Üye
arkadaşlar micro sim kart sıkıştı ve çııkmıyor telefonu acmak gerekirmi vidayla falan ?

alperstain

Üye

Açma garanti dışı kalabilir

açmam zatende cıkarması kolay bi işlemdir herhalde igne ucuyla falan cıkarılabilir ama kendimmi yapsam aldğm yere mi götürsem turkcell TİM den aldım orasıda sırf bunun icn garantiye göndermesin gayet güzel calısıo sim kart ama cıkarmak istesem cıkaramam :)

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar en son sürüm s4 yazılımı nedir telefonumun güncel olup olmadığını nasıl öğrenebilirim android de yeniyim kusura bakmayn

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
açmam zatende cıkarması kolay bi işlemdir herhalde igne ucuyla falan cıkarılabilir ama kendimmi yapsam aldğm yere mi götürsem turkcell TİM den aldım orasıda sırf bunun icn garantiye göndermesin gayet güzel calısıo sim kart ama cıkarmak istesem cıkaramam :)

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar en son sürüm s4 yazılımı nedir telefonumun güncel olup olmadığını nasıl öğrenebilirim android de yeniyim kusura bakmayn

Ayarlardan cihaz hakkındaya gir ve oradan güncellemeleri kontrol ede tıkla.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Son sürüm XXUAMDK :oke:

custave

custave

Üye
s4 sanki aceleyle cikartilmiş bir telefon ve aceleyle cikan guncellemele sorunlar ilk dagitilanlar ile daha sonra cikan cihazlar arasinda iyileşmeler olurmu

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kontrol edebilirsin

Takipçi Satın Al

Üst Alt