KernelTeam
Üye
evet olur
hocam konu dağıldı hani konuyu düzenliycektiniz benim jelly biraz tutukluk yapıyodu napmalıyım ?
evet olur
Evet arkadaşlar maalesef üzülerek söylüyorum 2.3.6 dan direk 4.0 ı es geçerek 4.1.2 ye geçmek çok sorun ve problem yaşayarak olmaktadır, bunun çözüm yolu tecrübelerimiz sonucu biz bu şekilde aştık sizinde maalesef bu yolu takip ederek çözmeniz gerekmektedirhocam konu dağıldı hani konuyu düzenliycektiniz benim jelly biraz tutukluk yapıyodu napmalıyım ?
tamam hocam ozaman ben türkiyeyi kullanmaya devam mı edeyim sabrederim ben sorun olmaz çünkü en az 15 defa rom değiştirdim şimdi ben türkiye yazılımda kalayım mı yoksa tekrardan rusyadan almanyaya sonra da türkiyeye mi geleyim yoksa tr romunda bi 2 ay kalayım mı ?
ben gingerbreade döndüm
dön gb ye dön jb çok kasıyor
ben memnununm gb den
öbür tarafdan da samsungun facebook sayfasında güncellemenin yayınlandığı söyleniyor ama bende sadece kiesde gözüküyo arkadaşlar aramızdan güncellemeyi fota üzerinden yükleyebilen varmı ?Beyler bi mesaj filan atin ya konu aşağilara düşmesin s advancenin sahipsiz olmadiğini görsün millet :d
- - - Eklendi - - -
bu arada az önce samsung müşteri hizmetlerini aradım güncelleme gelince biz size fota üzerinden göndereceğiz dediler benim de içimden '' Hadi ya biz bilmiyoduk çok teşekkürler sağolun bizi aydınlattığınız için size minettarım'' diyesim geldiöbür tarafdan da samsungun facebook sayfasında güncellemenin yayınlandığı söyleniyor ama bende sadece kiesde gözüküyo arkadaşlar aramızdan güncellemeyi fota üzerinden yükleyebilen varmı ?

arkadaşlar merhaba. anneme Galaxy S Advance aldık. bugün gelecek. tabi annem çok anlamaz ilk ayarlarını kurulumları vs ben yapıcam öyle vericem anneme. benim ilk sorum şu olacak. muhtemelen eski android sürümüyle gelecektir. bildiğim kadarıyla da 4.1 güncellemesi varmış. güncellememi muhakkak önereceksinizdir lakin 768mb ram 4.1 ile sıkıntı yaşatır mı? zaten annem face ve skype dışında öyle çok bi "akıllı" özelliklerini kullanmayacaktır. tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim![]()