Güzel buluşma olmuş eyvallah![]()

bize de al göder iki tshirt
Ankara şimdi kavruluyordur.Iyyy fena 
bugün hiç esmediki yandım çıplak mı
Sen niye gelmedin
Sen çıplak gezAnkara şimdi kavruluyordur.Iyyy fena
![]()

Sen niye gelmedin![]()

Harbi Sensei yakıyo.Esmer esmer boy pos vücud 3gen![]()

şimdilik gelebilecekleri gözüme kestirdim buluşmaların yıldızı Sait abiyi de bekleriz. Diğer arkadaşlarda müsait olursa güzel olur bakalım 
Oooo...Allah muhabbetiniz artirsin. Vallahi cok sahane bir bulusma olmus.
![]()

Senseiyle buluşacam diyordun ahmet abi güzel buluşma olmuş bende aranızda olmak isterdim. Kayra her zamanki gibi çok şirin Maşallahı var. Neyse cuma günü hayırlısıyla İstanbuldayım yine bi cevahir yaparız bakarsınız. Ali abi de gelecek Adanadan ben artık 3 ay İstanbuldayım. Müsait bigünde ayarlarız Anıl kaçarın yok bu sefer okulu bahane edemezsinşimdilik gelebilecekleri gözüme kestirdim buluşmaların yıldızı Sait abiyi de bekleriz. Diğer arkadaşlarda müsait olursa güzel olur bakalım
![]()

hipotenüsü bel bölgesinde olan bi üçgen![]()

Ahmet abi sakallar niye böyle diye sorsam![]()

Galiba kesmediğim için![]()

Amin
Ayrıca bize yapacağın sürpriz içinde teşekkür ederim.Rezervler yerinde duruyor bilgin olsun
Bir dahaki sefere inşallah.
Erol dayısı
Halis ile olan buluşmada da resmim vardı tertip bu ilk değil
Sağolasın dostum.Sizlerle de inşallah.

Aynı şekilde sende benim listemdesin abiSağolasın Burak.Seni de sıraya koydum.Hepinizle buluşçam hepinizle![]()
inşallah en kısa zamanda bir buluşma ayarlarız 
Aslında bende gelebilirdimama sıkıcı biri olduğum için ses çıkarmadım neyse muhabbetiniz bol ola
![]()

Aslında bende gelebilirdimama sıkıcı biri olduğum için ses çıkarmadım neyse muhabbetiniz bol ola
![]()
Öğrenci adamdan para istenir miayıp ayıp genelde arkadaşlarla dışarı çıkınca ben pek konuşmam ilgi alanlarımız çok farklı oluyor
boşuna sıkmak istemedim

Öğrenci adamdan para istenir miayıp ayıp genelde arkadaşlarla dışarı çıkınca ben pek konuşmam ilgi alanlarımız çok farklı oluyor
boşuna sıkmak istemedim