Gerçekleştirilen Buluşmalar Şehriyar-Tahir Buluşması - 18-06-2013

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akıncı

Akıncı

Üye
:op: bize de al göder iki tshirt

• Beğen
Tepkiler: Dede

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Oooo... :yavrum: Allah muhabbetiniz artirsin. Vallahi cok sahane bir bulusma olmus. :D

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Senseiyle buluşacam diyordun ahmet abi güzel buluşma olmuş bende aranızda olmak isterdim. Kayra her zamanki gibi çok şirin Maşallahı var. Neyse cuma günü hayırlısıyla İstanbuldayım yine bi cevahir yaparız bakarsınız. Ali abi de gelecek Adanadan ben artık 3 ay İstanbuldayım. Müsait bigünde ayarlarız Anıl kaçarın yok bu sefer okulu bahane edemezsin :D şimdilik gelebilecekleri gözüme kestirdim buluşmaların yıldızı Sait abiyi de bekleriz. Diğer arkadaşlarda müsait olursa güzel olur bakalım :)

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Oooo... :yavrum: Allah muhabbetiniz artirsin. Vallahi cok sahane bir bulusma olmus. :D

Ortak seninle de görüşeceğiz inşallah sabret :ehe

Senseiyle buluşacam diyordun ahmet abi güzel buluşma olmuş bende aranızda olmak isterdim. Kayra her zamanki gibi çok şirin Maşallahı var. Neyse cuma günü hayırlısıyla İstanbuldayım yine bi cevahir yaparız bakarsınız. Ali abi de gelecek Adanadan ben artık 3 ay İstanbuldayım. Müsait bigünde ayarlarız Anıl kaçarın yok bu sefer okulu bahane edemezsin :D şimdilik gelebilecekleri gözüme kestirdim buluşmaların yıldızı Sait abiyi de bekleriz. Diğer arkadaşlarda müsait olursa güzel olur bakalım :)

Bak bu harika olur.Seninle beraber Diablos'u rahatsız edelim müsait zamanda.Hemencik 1 minibüs hooop ordayız :d:

Türe

Türe

Üye
Ahmet abi sakallar niye böyle diye sorsam :)

• Beğen
MrTech

MrTech

Üye

Amin :tebessüm:
Ayrıca bize yapacağın sürpriz içinde teşekkür ederim.Rezervler yerinde duruyor bilgin olsun :)

Bir dahaki sefere inşallah.

Erol dayısı somuru:

Halis ile olan buluşmada da resmim vardı tertip bu ilk değil :)

Sağolasın dostum.Sizlerle de inşallah.

Aman abi bosver.
Onlar yansin n'olacak :)
Siz huzurlu olun gerisi yalan.. :)

• Beğen
Joker

Joker

Emekli Yönetici
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Aslında bende gelebilirdim :) ama sıkıcı biri olduğum için ses çıkarmadım neyse muhabbetiniz bol ola :D

• Beğen
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Öğrenci adamdan para istenir mi :D ayıp ayıp genelde arkadaşlarla dışarı çıkınca ben pek konuşmam ilgi alanlarımız çok farklı oluyor :) boşuna sıkmak istemedim

KayraBey

KayraBey

Üye
Aslında bende gelebilirdim :) ama sıkıcı biri olduğum için ses çıkarmadım neyse muhabbetiniz bol ola :D

Öğrenci adamdan para istenir mi :D ayıp ayıp genelde arkadaşlarla dışarı çıkınca ben pek konuşmam ilgi alanlarımız çok farklı oluyor :) boşuna sıkmak istemedim

Yahu sana da bir pizza söylerdik lafımı olur Hakan.Elbet bir ortak yan bulurduk.Olmadı ben hayat hikayemi anlatırdım yuvarlanıp giderdik :ehe
Zaten Kayra sağolsun bizi bayağı güldürdü :)

• Beğen
Tepkiler: Joker
Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi

Tamam iste biz konusurduk sen de hesaplari oderdin:)
Gelseydin ya memleket meselesi konusmayacaktik ya, alt tarafi normal sohbet ettik sıkılacak ne var..
Hem Kayra varken insanin cani sıkılır mi hic :)

• Beğen
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
O zaman bidahaki buluşmaya boş olursam sizinle gelirim :)

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...