arkadaşlar lumia almak istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar lumia almak istiyorum
butcem 1200 kaç tuşu var aksesuar olarak neler veriyolar islemcisi nasıl hic hatası varmı klavyesi varmı ben tuş hic istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

anilakbay

Üye
Bütcen 1200 ise 50 tl daha ekleyerek üst seviye olan Lumia 820 alabilirsin. 1 Gb ram, 1.5 ghz işlemci, 8 mp carl zeiss lensli kamera, 8 gb dahili hafızası (arttırılabilir) gibi temel özellikleri var. Arka kapakları renkli değiştirilebiliyor. Kablosuz şarj özelliği var yalnız bu aparat ayrı satılıyor. Tuş olarak sadece 3 tane dokunmatik tuşları var. Sağ tarafında kilit tuşu var aynı zamanda telefonu açma ve kapatma görevi görüyor. bir de ses ve kamera tuşu bulunuyor. Hataya gelince Windows Phone 8 diğer bütün mobil işletim sistemlerine göre çok hızlı ve stabil çalışıyor. Kasma gibi sorunlar yaşamazsın. Ama hiç sorun çıkmaz diye de birşey yok. Sorunsuz telefon yoktur. Ufak tefek sorunlar çıkabilir.

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
ben turkcell aksesuar paketi veriyo diye duydum

nanotex

nanotex

Üye
Kaç tuşu var, klavyesi var mı. Hocam kim yaptı size bu muhabbeti?

• Beğen
Tepkiler: PureFood
Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
bende bilmiyorum soruyorum iste

nanotex

nanotex

Üye
Öyle birşey yok :D ha bi ara şarj paleti kampanyası filan vardı, monster kulaklık veriyolardı. Şimdi olsa duyardık.

braayn

braayn

Üye
aslında sağlam bir kulaklıkla verilse lumia serileri çok daha hoş olurdu ama nerdeeeeeeeeeee Turkiye burası oyle bir kampanya çıkarsalar kulaklığı ayrı telefonu ayrı satarlar..

NUD

NUD

Üye
içinden çıkan kulaklık 920 ve 820 nin mükemmel

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Bütcen 1200 ise 50 tl daha ekleyerek üst seviye olan Lumia 820 alabilirsin.
ya da benim gibi Gold'dan al, 200 lira cebinde kalsın :naughty: yalnız şu an 1100 olmuş, bu durumda 100 lira cebinde kalır :)

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
aldıgınıza pismanmısınız 820 var bende şuan deneme amaçlı eksikleri varmı tarayıcı mesela daha yeni oldugum icin eksikleri soylerseniz sevinirim

Lumia820

Lumia820

Üye
920 almıyorsan başka bir şey alma bu sene içinde. Çok zor oluyor bana gorilla olmadan, 8gb telefon hafızası hiç yetmiyor diğer hafızası öldürüyor

PureFood

PureFood

Üye
Cihazın bence tek sıkıntısı dahili hafıza. Onun dışında fıstık gibi telefon. Zaten burayı takip ediyorsan eksikleri bilirsin, ha yine de pişman olur muyum falan diyorsan uğraşma. İphone 4 al ya da S3 mini falan bak. Ha ama ben katlanıcam arkadaş eksiklikler önemli değil sabrederim beklerim diyorsan da hiç durma git al. Ya da az daha biriktir 920 al mis gibi 32 GB hafıza çok rahat ettirir.

serinaga

serinaga

Üye
Halen almadın mı bir LUMIA ???

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
profiline bakacak olursak L820'de karar kılmış anlaşılan :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt