osmanmert99
Üye
Nokia Lumia 920 Almaya Karar Verdim..(?Bazı Soru İşaretleri Var?)
Arkadaşlar Merhaba;
Ben Nokia Lumia 920 almaya karar verdim ve bazı sorularım var cevaplarsanız inşallah bugün alacağım.
Sorular:
1)Bu telefonun internet performansı Türkiye'de nasıl?
2)Renk seçimini hangi renkten yana kullanmalıyım? Bazıları siyah dışındakilerde batarya sallanması var diyor.
3)Bu cihazın ilk partileri zararlıymış. Ben internetten alış-veriş yapan birisi olarak cihazın ilk parti olup olmadığını nasıl anlarım?
4)Bu alma diyenler niçin alma diyor?
5)Windows Phone 8 işletim sistemi nasıl?
6)Oyun performansı nasıl?
7)Sesin karşıya gitmemesi sorunu gerçekten var mı?
8)Ses kalitesi ve şarjı nasıl?
Kısaca beni bu cihaz hakkında detaylı bir şekilde bilgilendirir misiniz?
Teşekkürler, Nokia Lumia 920 alacak arkadaşlar içinde faydalı olacağını düşünüyorum.
Ben Nokia Lumia 920 almaya karar verdim ve bazı sorularım var cevaplarsanız inşallah bugün alacağım.
Sorular:
1)Bu telefonun internet performansı Türkiye'de nasıl?
2)Renk seçimini hangi renkten yana kullanmalıyım? Bazıları siyah dışındakilerde batarya sallanması var diyor.
3)Bu cihazın ilk partileri zararlıymış. Ben internetten alış-veriş yapan birisi olarak cihazın ilk parti olup olmadığını nasıl anlarım?
4)Bu alma diyenler niçin alma diyor?
5)Windows Phone 8 işletim sistemi nasıl?
6)Oyun performansı nasıl?
7)Sesin karşıya gitmemesi sorunu gerçekten var mı?
8)Ses kalitesi ve şarjı nasıl?
Kısaca beni bu cihaz hakkında detaylı bir şekilde bilgilendirir misiniz?
Teşekkürler, Nokia Lumia 920 alacak arkadaşlar içinde faydalı olacağını düşünüyorum.
Lumia almanı öneririm. Çok fazla oyun oynayacaksan şu an tercih etme wp ama yüklediğin oyun zaten 1 ay oynamadan siliyorsun genelde. Bana kalırsa hız görsellik güvenlik ve kolay ulaşım herşeyden önemli. Bu nedenle wp diyorum. İlla oyun dersen s4 al ama çabuk değer kaybediyor. Ama biraz daha beklersen iphone 5s oyunlar için birebir. Diğer tüm özelliklerde Wplu lumiaları tek geçerim tabi bu benim fikrimdir karar senin 

Yani işletim sistemi de önemlidir pcde neredeyse hepsi Windows olduğundan işlemci ınemli ancak burada böyle değil.Aynı işemcide OS X ve Windows perf. Farklı old. Gibi.