İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Bende geçen karıştırırken gördüm Digiturkplayi :) Lig bitti seneye buradan devam ederiz artık :)

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Yedekledigim kısa msj ları nasıl görebilirim

mesutcinik

mesutcinik

Üye
wp8'de ekran görüntüsü nasıl alınıyor arkadaşlar ek uygulama mı kullanmamız gerekiyor?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
kilit tuşu + windows tuşu ile ekran görüntüsü alabilirsin

alo123

Üye
Arkadaşlar nokia müziği güncelle dedim sonrasında mix radio ,çevrimdışı listeler fln hepsi gitmiş sizdede durum böylemi?

Dtn

Üye
Lumia 920me dün ekran koruyucu taktırdım, birkaç yerde onuna ilgili sorunları olanları duymuştum, ondan mı bilmiyorum, bugün de telefonu yere düşürdüm ayakta konuşurken. Ekranı üstüne düştü, 2 saat falan sorun yoktu ama sonra ekran çalışmamaya başladı. Soft reset attım, düzelmedi, pin kodu giremediğim için telefon da kapalı kaldı. kamera tuşunu kullanarak foto çekebilityorum, ses tuşları da çalışıyor. Sorun nedir hard reset mi atmalıyım, hard resette neler silinir? Servislik mi yoksa :'(

remzi33

remzi33

Üye
Sorun yazılımsal değil muhtemelen. Ekran çalışmıyor yani yapacak tek bişey kalıyor maalesef servis

IVI-Elia

Üye
yalnız böyle ni düşüşte bozulması enteresan çünkü kırılmasına rağmen çalışan Bi ekran yani acaba ekran koruyucuyu çıkarıp denediniz mi?

- - - Eklendi - - -

yalnız böyle ni düşüşte bozulması enteresan çünkü kırılmasına rağmen çalışan Bi ekran yani acaba ekran koruyucuyu çıkarıp denediniz mi?

luckysleven

luckysleven

Üye
Arkadaslar bu marketteki kamera uygulamalari yada lens uygulamalari artik her neyse bunlar mevcut kamera performansini arttiriyormu yoksa sadece efekt eklemeyemi yariyor ? Birkac tanesini denedim de degisiklik varmi yokmu anlayamadim

ÖEY

ÖEY

Üye
Bana da kırmızı gözü gerçekten yok eden bir uygulama lazım arkadaşlar. Daha önce de sormuştum birisi bir uygulama söylemişti ama işe yaramamıştı. Kırmızı göz olayını tamamen yok eden bir uygulama var mı? Bilen söylerse sevinirim.

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Arkadaslar bu marketteki kamera uygulamalari yada lens uygulamalari artik her neyse bunlar mevcut kamera performansini arttiriyormu yoksa sadece efekt eklemeyemi yariyor ? Birkac tanesini denedim de degisiklik varmi yokmu anlayamadim

tam olarak performans artırımı denilemez ama mühiş efektler vermene yardımcı olur. tabi yerine göre de performans artırabilir...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Özgür kırmızı göz için,

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Evet, kırmızı gözü düzeltmek için iyi bir uygulama.

ÖEY

ÖEY

Üye
Sen cevap veremeden ben indirip denedim ama kırmızı gözü nasıl yok ettiğini bulamadım. Yani galeriden resim seçtim ve aşağıdaki menüden redeye seçeneğine bastım. Açılan ekranın altında bir tomar halka resmi var. Onlardan en büyüğüne basıp ekranda resmi büyüterek gözlerin olduğu yere dokundum birer kez ve okledim ama kırmızı gözler gitmedi aynen duruyor. Ben bir şeyi yanlış yaptım ama nedir o:D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Aslında doğru olanı yapmışsın ama niye gitmemiş anlamadım :hmmm bu uygulamayı uzunca bir zamandır kullanıyorum, hatta bir iki gün önce arkadaşın fotoğrafını düzenleyip face'e ekledim. :allalla:

ÖEY

ÖEY

Üye
Aslında doğru olanı yapmışsın ama niye gitmemiş anlamadım :hmmm bu uygulamayı uzunca bir zamandır kullanıyorum, hatta bir iki gün önce arkadaşın fotoğrafını düzenleyip face'e ekledim. :allalla:
Ben de niye olmadı of sinir oldum, şu kırmızı gözden kurtulamayacağım galiba neyse denemeye devam edeyim ben :D Sağ ol uygulama için:oke:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Rica ederim, umarım çözümü bulursun.

Takipçi Satın Al

Üst Alt