Hala iphone 4 alinir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

qwerty41

qwerty41

Üye
    Konu Sahibi
Hala iphone 4 alinir mi?
Arkadaşlar merhaba bu konuyu daha önce açanda olmus gördüm ama ben yine fikir almak istiyorum . İos 7 güncellemeside geldi iphone 4 artık kasar mı yeni güncellemelerle daha önce hiç kullanmadım s3 kullandım çok kasıyor . Telefondan artık beklentilerim aslında çok degil öyle her oyunu açsada artık bize bi faydası yok çünkü zaten sarj zor dayanıyor bide ağır oyun oynarsak hiç dayanmaz , ufak tefek oyunlardada zaten sorun olmaz bunu tahmin edebiliyorum Temple Run vs..

2. El iphone 4s 16 gb mi dersiniz yoksa 0 iphone 4 8 gb ? Fiyatları aynı . Teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: Dede

Matthe

Matthe

Üye
2. el iPhone 4s temizse onu alın tabikide

qwerty41

qwerty41

Üye
    Konu Sahibi
Temiz mi derken sonuçta 2. el nasıl kullanıldıgını bilemeyiz 5 6 aylık telefon yani . Teşekkürler yorum için :) Kasada sorun yok gözükür ama makinanın cigerinde sorun vardır belki yani :)

Matthe

Matthe

Üye
Temiz mi derken sonuçta 2. el nasıl kullanıldıgını bilemeyiz 5 6 aylık telefon yani . Teşekkürler yorum için :) Kasada sorun yok gözükür ama makinanın cigerinde sorun vardır belki yani :)

Garantisi varsa donanımsal sorunları hallediyorlar diye biliyorum. Kasada problem olmasın yeter :ehe

qwerty41

qwerty41

Üye
    Konu Sahibi
Aman bana garanti demeyin lanet geldi o garantiden s3 aldım 15 gün sonra bozuldu ekranı pembe bi ekran görüntü geldi komple hemde durup dururken yani . Simdi parayı almaya ugrasıyorum bu ay sonu alırım büyük ihtimal o yüzden telefon bakıyorum iphone alıcam kesin :)

plajterligi

plajterligi

Üye
4 ile 4S arasında büyük farklar var. 3 le 3GS arasında görüldüğü gibi. Apple 4'ü de bırakabilir. O yüzden temiz 4S bul derim.

fk555897

fk555897

Üye
iOS 7 kullanımında aralarında fazla bir fark olmaz. Tabi ki iPhone 4S daha performanslı çalışır ama sadece işletim sistemi için 2. el almaya değer mi? Sanmıyorum!

rapman

rapman

Üye
Alacaksan da 600'den fazla verme.

frk uzn

frk uzn

Üye
Yukardaki arkadaşa katılıyorum bende ikinci el almaktansa sıfır al bende dün aldım media marktta 949 tl idi gittim kalmamış :)
turkcellden 999 a aldım 8gb suanda 6.1.3 yuklu kastıgını gormedım yani bende almadan once arastırdım 4s baktım ikinci el kimisi kaçak oluyodu kimisininde orta tuşu sorunlu tanıdıgın varsa 4s ikinci el al ama yoksa sakın bulaşma dolandırıcı çok..

Frksylyc

Üye
Alinir tabi arkadsim.gecen gun bir arkadas almis 999 tl ye.sarjinin 1 gun yetecegini bilsem hic dusunmeden alacagim ama ya yrtmezse diye korkudan alamiyorum.ben galaxy s kullaniyorum gunde 2 batarya bitiriyorum.cunku nedeyse butun gun internete giriyorum cepten mobil veri kullaniyorum ustelik.haliyle batarya dayanmiyor.gun icinde sarja takma imkanim da yok.o yuzden 2 batarya tasiyorum yanimda. :)

creeper

creeper

Üye
Kapasite açısından da fark var. Hadi 16 gb iPhone 4 ile 8 gb 4S (yok ama) karşılaştırması yapsan anlarım ama 16 gb 4S varken 8 gb 4 alınmaz. 2. El almanı öneririm. Pc'ye bağlar bi restore edersin oh mis gibi sıfır cihaz.

• Beğen
Tepkiler: plajterligi
MrExpert

MrExpert

Üye
Şöyle bir durum var iphone 4 sıfır 1000tl ipohone 4s sıfır 1700tl aradaki 700tllik farka değermi onu sormak lazım 4s in artıları gpu , cpu , kamera ve Ses kalitesi 2 eldede 4s 1200tl ortalama fiyatı ama madem 2.el alacaksın 1300tlye iphone 5 al. ama benim önerim 2.el iphone5 al 4,4s ekran yönünden seni tatmin etmeyebilir.

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Şöyle bir durum var iphone 4 sıfır 1000tl ipohone 4s sıfır 1700tl aradaki 700tllik farka değermi onu sormak lazım 4s in artıları gpu , cpu , kamera ve Ses kalitesi 2 eldede 4s 1200tl ortalama fiyatı ama madem 2.el alacaksın 1300tlye iphone 5 al. ama benim önerim 2.el iphone5 al 4,4s ekran yönünden seni tatmin etmeyebilir.

Doğru.
Bak acele etme.Neler düşüyor bir anda takipçi ol.Sağa sola haber sal telefon alacağım diye.herkesin bilgisi olsun.geçen gün arkadaşımın kız arkadaşı taahhut ile aldığı iphone5 i taksitleri ödeyemediği için peşin 1.000 liraya satmış.ben bile üzüldüm keşke haber verseydin bana diye arkadasa sitem ettim.bazen böyle düşeş telefonlar çıkar önüne.

• Beğen
Tepkiler: MrExpert
polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Ben htc evodan sonra ip4 aldım ve çok memnunum.ne alırsan al sıfır al.ikinci elide çok iyi tanıdıktan alacaksınız yoksa üzülürsünüz

Artles

Artles

Üye

Doğru.
Bak acele etme.Neler düşüyor bir anda takipçi ol.Sağa sola haber sal telefon alacağım diye.herkesin bilgisi olsun.geçen gün arkadaşımın kız arkadaşı taahhut ile aldığı iphone5 i taksitleri ödeyemediği için peşin 1.000 liraya satmış.ben bile üzüldüm keşke haber verseydin bana diye arkadasa sitem ettim.bazen böyle düşeş telefonlar çıkar önüne.

Kesinlikle. Ama bence sıfır iPhone 4 alma. 2.el temiz 4S veya 5'e yönel.

qwerty41

qwerty41

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar Bulabilirsem Temiz iphone 4s alıcam yoksa sıfır 4 alıcam . İphone 5 benim hoşuma gitmedi nedense çok hafif ve kolay çizilen bi telefon . 4/4s in daha dayanıklı oldugunu düşünüyorum.

Lenneth

Üye
iPhone 3gs bile halen alanları çok memnun ediyor ki retina ekran bile yok.

Bence iPhone 4 hala alınır.

• Beğen
Tepkiler: qwerty41
-Fight-

-Fight-

Üye
ben mart ayında isviçreden getirdim 4s 32 gb memnunum sevmiyorum bi türlü de sevemedim iphone 5 i

• Beğen
Tepkiler: qwerty41