Sabredin derken 1 aydır kullandım dahada beklemelimiyim...
Hatta oyun bile yüklemedim ama gel görki kasılmalar gün geçtikçe arttı
Rehberde bile 10 sn ye bekliyordum
Cocore yi denemedim birde onu deneyim... sabah ilk işim o olacak :confused:
Hatta oyun bile yüklemedim ama gel görki kasılmalar gün geçtikçe arttı
Rehberde bile 10 sn ye bekliyordum
Cocore yi denemedim birde onu deneyim... sabah ilk işim o olacak :confused:
Arkadaşlar benim telefonum Galaxy s advancej I9070 jeely bean room yükledim, acaba burdaki programla root edebilirmiyim?
1 ay yeterli bir süre inanın ben bu jelly bean romu ilk yükleyenlerdenim bizde de bu tip sorunlar çıktı 10 gün sonra başka bir rom çıktı oda sorunlu idi artık bende 2.3.6 ya dönmek istemiştim ama dönüş yoktu çünkü kimse bilmiyordu nasıl dönüleceğini sonradan araştırmalar sonucu xda forumda buldum ama yüklemedim daha sonra 1 ay gibi olduktan sonra 3. bir rom daha çıktı Rusa ya ait o bile ufak tefek sorunlar çıkarttı ama en son bu Almanya romu yükleyince tüm sorunlar bitti ben şuan Almanya romundan ve cocore kernelinde çok çok memnunum sizde nasıl sorun ve problem çıkıyor anlamıyorum 1 ay yeterli bir süre
bilmiyorum hocam bu lafları çok duydum yok stabil filan dediler denemediğim sürüm kalmadı ama şuan fota dan gelmesini beklliyorum tahminimce fotadan gelirse belki hatasız gelebilir sonuçta resmi olarak geldiği için
en fazla 1 ay daha bekliycem gelmezse tekrar türkiye sürümünü atar bide cocre kernel kurarım 1 ay kullanırım belki bu araada aalmanya yazılımı daha mı iyi türkiyeye göre
İkisinin arasında fark yok.
Sizi anlamakta gerçekten zorlaniyorum
Videoda donuyor diyorsunuz 720p video aciyorun donma yok
Oyun diyorsunuz yemin ederim daha donarak oynadığım oyun yok. Hepsi sorunsuz . Ve kernelsiz kullaniyorum
Telefona yaptıklarımı söyleyeyim belki size yol gösterici olur
1 16gb class10 hafıza kartını dahili gibi gosterdim
2 StartupMenager ile başlangıçta ne varsa kaldırdım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
3 Titanium backup ile kullanmadıklarımi donduruyorum yahoo finans talback gibi
4Clean master ile haftasa bir kere temizliyorun (işim bitince tt ile donduruyorum)
Cocore 6.8 deki ilk izlenimim internetteki degisim oldu birde video larda henuz takilma yasamadin...
Evet kernelsiz kullaniyorum
evet aynen dostum ya bende en kral oyunları oynayıp bitiriyorum hiç sorun yok bunlar neyden bahsedir gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum görende duyanda çok sorunlu problemli cihaz diyecek sorun neyden kaynaklanıyor bilmiyorum benim cihaz yurtdışı acaba bundan dolayı mı?