Touchwi3 Rom [dev Güncelleme ]~[radyo-s3 Hava Durumu Ve Dahasi] ~

Sponsorlu Bağlantılar

adarkayalikk

Üye
bendede bi aralar böyle bir sorun olmuştu önce eski kerneli yükledim sonra yenisini düzeldi ama sayfada eski kernel olmadığından cm9 rc 9yükle sonra wipe ları yap bunu yükle sorun düzelir ... :oke:

emre2083

Üye
kardeşim benim telefon wonder rootlu şuan normal bi şekile yüklesem olurmu?

Dogukan7434

Dogukan7434

Üye
teşekkür ler Ama linki ölü..

yağcı

Üye
Romu şuan yüklüyoruz fakat 7dk falan oldu samsung yazısı yanıp sönüyor daha açılışa geçmedi bu durum normalmidir?

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi

secan325

Üye
bu rom için başka kernel yükleyen arkadaşlar varmı. Şarj durumunu ve performansi en iyı seviyeye getirmek için extra neler yapılabilir. Herkes bi yorum katarsa iyi bi roma sahip oluruz. Şuan en iyi rom bu zannederim. Bir hata göremedim.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
bu rom için başka kernel yükleyen arkadaşlar varmı. Şarj durumunu ve performansi en iyı seviyeye getirmek için extra neler yapılabilir. Herkes bi yorum katarsa iyi bi roma sahip oluruz. Şuan en iyi rom bu zannederim. Bir hata göremedim.

Seender var onu kur . kernele ihtiyac yok zaten son çıkan kernel var içinde farkettiysen ram de yüksek .
titanium ile bi kaç şey var gereksiz veya kullanmadığın ne varsa kaldır bence sonra ayarları yap performansdan başka hiç bişeye gerek yok

secan325

Üye
Seederi yükledim tşk

haser4774

Üye
Cm9 ile bu rom un sarj durumlarini kiyaslarsaniz ne dersiniz arkadaslar kararsiz kaldim. Uzun bi sure bu romu kullandim imdi cm9 a gectim. Bu room un final versiyonunyuklemedim daha cm9 mu bu room mu

adarkayalikk

Üye
Cm9 ile bu rom un sarj durumlarini kiyaslarsaniz ne dersiniz arkadaslar kararsiz kaldim. Uzun bi sure bu romu kullandim imdi cm9 a gectim. Bu room un final versiyonunyuklemedim daha cm9 mu bu room mu

Kardes bu rom her turlu daha iyi hem gorsellik hem perfirmans hem de sarj suresi bu rom cm9 final in temizlenms ve duZenlenmis hali bence daha guzel ...

pinokyotr

pinokyotr

Üye
Şimdiye kadar kullandıklarımın en iyisi eline emeğine sağlık kardeşim

• Beğen
Tepkiler: Dejavuex

haser4774

Üye
Ling acilmiyor indiremedim

secan325

Üye
bişeyi merakettim orta tuşa bastığımızda kullandığımız son uygulamalar çıkıyor. Bunların tümünü aynı anda süpürmek ıçin olan işareti bulamadim. Varmı ics de bu özellik

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
bişeyi merakettim orta tuşa bastığımızda kullandığımız son uygulamalar çıkıyor. Bunların tümünü aynı anda süpürmek ıçin olan işareti bulamadim. Varmı ics de bu özellik

hayr öyle bişey yok

murat_3230

murat_3230

Üye
kardeşim eline sağlık rom hakkaten çok iyi ama bu romda telden görüntülü konuşma varmı ben bulmadım yardımcı olursan sevinirim....

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim eline sağlık rom hakkaten çok iyi ama bu romda telden görüntülü konuşma varmı ben bulmadım yardımcı olursan sevinirim....

hayır bu ve bunun gibi hiç bir romda görüntülü konuşma malesef yok.

murat_3230

murat_3230

Üye
kardeş bi de bu galiba orjinal 4 müdür playdan google chrome indirdim destekliyor..

murat_3230

murat_3230

Üye
peki orjinal android 4 güncellemesi gelirmi cyanogenmod olarak..

Üst Alt