selamün aleyküm :tebessüm: Aleykum selam :)
__xXx__ Üye CABBAR' Alıntı: Bende endüstri okuyorum sakaryada Genişletmek için tıkla ... oooo o zaman seninle de meslektaşız
CABBAR' Alıntı: Bende endüstri okuyorum sakaryada Genişletmek için tıkla ... oooo o zaman seninle de meslektaşız
Akıncı Üye __xXx__' Alıntı: hoşbulduk kardeş nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim ani çok şükür
ismail Üye __xXx__' Alıntı: iyiyim hamdolsun okul nasıl gidiyo sevgili meslektaşım Genişletmek için tıkla ... Çok şükür abi bigün devamsızlık yapmayıp bitirmeye çalışcam şu lanet hazırlığı CABBAR' Alıntı: Iyi dayanmış haa - - - Eklendi - - - belki 3 ay geçti onu diyeli Genişletmek için tıkla ... Biliyorum abi birden aklıma geldi yazayım dedim
__xXx__' Alıntı: iyiyim hamdolsun okul nasıl gidiyo sevgili meslektaşım Genişletmek için tıkla ... Çok şükür abi bigün devamsızlık yapmayıp bitirmeye çalışcam şu lanet hazırlığı CABBAR' Alıntı: Iyi dayanmış haa - - - Eklendi - - - belki 3 ay geçti onu diyeli Genişletmek için tıkla ... Biliyorum abi birden aklıma geldi yazayım dedim
CABBAR Üye codblackops2' Alıntı: artık kimse beni takmıyor Genişletmek için tıkla ... Kodbilekopsiki Hoşgeldin
Umur dağlar Üye BYFECI' Alıntı: Dün 4-5 kişi ile muhabbeti sürdürüyorduk.. Genişletmek için tıkla ... He evet bugu kalabalık
BYFECI' Alıntı: Dün 4-5 kişi ile muhabbeti sürdürüyorduk.. Genişletmek için tıkla ... He evet bugu kalabalık
codblackops2 Üye CABBAR' Alıntı: Kodbilekopsiki Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk nasılsın cabbar amca
Akıncı Üye DiaBLoS' Alıntı: Hosbulduk kardeslerim . iyi diyelim iyi olsun . Sizler nasilsiniz ? Genişletmek için tıkla ... bizde iyiyiz çok şükür beşiktaş ve fenerin olayına sinirlendim
DiaBLoS' Alıntı: Hosbulduk kardeslerim . iyi diyelim iyi olsun . Sizler nasilsiniz ? Genişletmek için tıkla ... bizde iyiyiz çok şükür beşiktaş ve fenerin olayına sinirlendim
CABBAR Üye __xXx__' Alıntı: oooo o zaman seninle de meslektaşız Genişletmek için tıkla ... 3.Sınıf bitti Sen Ne yaptın iş daş
__xXx__' Alıntı: oooo o zaman seninle de meslektaşız Genişletmek için tıkla ... 3.Sınıf bitti Sen Ne yaptın iş daş
x-scarface Üye codblackops2' Alıntı: artık kimse beni takmıyor Genişletmek için tıkla ... tinasoft' Alıntı: selamün aleyküm Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldiniz kardeşler.
codblackops2' Alıntı: artık kimse beni takmıyor Genişletmek için tıkla ... tinasoft' Alıntı: selamün aleyküm Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldiniz kardeşler.
achambo Üye Umur dağlar' Alıntı: 991 :d Genişletmek için tıkla ... az kalmış ha gayret unutturma perşembe senin mesajları beğenicem
Umur dağlar' Alıntı: 991 :d Genişletmek için tıkla ... az kalmış ha gayret unutturma perşembe senin mesajları beğenicem
CABBAR Üye codblackops2' Alıntı: Hoşbulduk nasılsın cabbar amca Genişletmek için tıkla ... Iyiyim Kodbilekopsiki hacı Sen nasılsın bakalım
codblackops2' Alıntı: Hoşbulduk nasılsın cabbar amca Genişletmek için tıkla ... Iyiyim Kodbilekopsiki hacı Sen nasılsın bakalım