arda abi hoşgeldin mesajını bulamadım hoşbulduk kardeş nasılsın :)
__xXx__ Üye -Akıncı' Alıntı: arda abi hoşgeldin mesajını bulamadım Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk kardeş nasılsın
-Akıncı' Alıntı: arda abi hoşgeldin mesajını bulamadım Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk kardeş nasılsın
ismail Üye CABBAR' Alıntı: La Bunu nerden buldun Genişletmek için tıkla ... Abi kaydedimiş sayfamda duruyo
CABBAR Üye achambo' Alıntı: şuna bak ya 2 saattir internetteyim aralıksız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Iyi dayanmış haa - - - Eklendi - - - İsmail' Alıntı: Abi kaydedimiş sayfamda duruyo Genişletmek için tıkla ... belki 3 ay geçti onu diyeli
achambo' Alıntı: şuna bak ya 2 saattir internetteyim aralıksız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Iyi dayanmış haa - - - Eklendi - - - İsmail' Alıntı: Abi kaydedimiş sayfamda duruyo Genişletmek için tıkla ... belki 3 ay geçti onu diyeli
x-scarface Üye __xXx__' Alıntı: estağfurullah allah nazar değdirmesin inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin kardeşim sağolasın cümlemize.
__xXx__' Alıntı: estağfurullah allah nazar değdirmesin inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin kardeşim sağolasın cümlemize.
__xXx__ Üye İsmail' Alıntı: Çok şükür abi sen ? Genişletmek için tıkla ... iyiyim hamdolsun okul nasıl gidiyo sevgili meslektaşım
İsmail' Alıntı: Çok şükür abi sen ? Genişletmek için tıkla ... iyiyim hamdolsun okul nasıl gidiyo sevgili meslektaşım
OttomaN TigeR Üye -Akıncı' Alıntı: amin abim.seni özlemişim buralarda Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim bilmukabele
-Akıncı' Alıntı: amin abim.seni özlemişim buralarda Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim bilmukabele
Umur dağlar Üye BYFECI' Alıntı: işler gördüğün gibi Umur'um bugün fazla iş yok Genişletmek için tıkla ... iyi iyi dinleniyosun bugün bende dinleniyim azıcık
BYFECI' Alıntı: işler gördüğün gibi Umur'um bugün fazla iş yok Genişletmek için tıkla ... iyi iyi dinleniyosun bugün bende dinleniyim azıcık
__xXx__ Üye maşallah bu gece pek bi kalabalık gökçen abicim selamını gördüm nasıl gidiyo iyisin inşallah
achambo Üye CABBAR' Alıntı: Iyi dayanmış haa - - - Eklendi - - - belki 3 ay geçti onu diyeli Genişletmek için tıkla ... bitmiyo işte
CABBAR' Alıntı: Iyi dayanmış haa - - - Eklendi - - - belki 3 ay geçti onu diyeli Genişletmek için tıkla ... bitmiyo işte
CABBAR Üye __xXx__' Alıntı: iyiyim hamdolsun okul nasıl gidiyo sevgili meslektaşım Genişletmek için tıkla ... Meslektas
__xXx__' Alıntı: iyiyim hamdolsun okul nasıl gidiyo sevgili meslektaşım Genişletmek için tıkla ... Meslektas
Enes Üye CABBAR' Alıntı: Gittin mı hastaneye Genişletmek için tıkla ... gittim de umrumda değil hacııııı. içerim ben bu akşaaam (allah korusun yani sıkınıtıdan boş lakırtı yapıyorum)
CABBAR' Alıntı: Gittin mı hastaneye Genişletmek için tıkla ... gittim de umrumda değil hacııııı. içerim ben bu akşaaam (allah korusun yani sıkınıtıdan boş lakırtı yapıyorum)
__xXx__ Üye CABBAR' Alıntı: Arda Hoşgeldin. Dün xXx'i izleyecektim oyuna daldım unuttum Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk aykut izle taviseye ederim o dizinin serilerini
CABBAR' Alıntı: Arda Hoşgeldin. Dün xXx'i izleyecektim oyuna daldım unuttum Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk aykut izle taviseye ederim o dizinin serilerini
BYFECI Üye Umur dağlar' Alıntı: iyi iyi dinleniyosun bugün bende dinleniyim azıcık Genişletmek için tıkla ... Ama dünkü tadı yok buranın
Umur dağlar' Alıntı: iyi iyi dinleniyosun bugün bende dinleniyim azıcık Genişletmek için tıkla ... Ama dünkü tadı yok buranın
OttomaN TigeR Üye x-scarface' Alıntı: Abi eniştenin 820 sine çökmeyi düşünüyorum nasıl iyi mi sence o cihaz? Genişletmek için tıkla ... Hemmen çök kardeşim, bazı eksikleri var ama kesinlikle çökeye değer bir cihaz.
x-scarface' Alıntı: Abi eniştenin 820 sine çökmeyi düşünüyorum nasıl iyi mi sence o cihaz? Genişletmek için tıkla ... Hemmen çök kardeşim, bazı eksikleri var ama kesinlikle çökeye değer bir cihaz.