bitmiyo işte:ehe Keşke benimki de bitmese :zzz:
Umur dağlar Üye BYFECI' Alıntı: Ama dünkü tadı yok buranın Genişletmek için tıkla ... Dün ne vardı uyuya kaldım ya pek hatırlamıyorum
BYFECI' Alıntı: Ama dünkü tadı yok buranın Genişletmek için tıkla ... Dün ne vardı uyuya kaldım ya pek hatırlamıyorum
OttomaN TigeR Üye __xXx__' Alıntı: iyiyim abicim sağol sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Bende iyiyim kardeşim çok şükür.
__xXx__' Alıntı: iyiyim abicim sağol sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Bende iyiyim kardeşim çok şükür.
CABBAR Üye TheFenomen' Alıntı: gittim de umrumda değil hacııııı. içerim ben bu akşaaam (allah korusun yani sıkınıtıdan boş lakırtı yapıyorum) Genişletmek için tıkla ... Ne söyledi ?
TheFenomen' Alıntı: gittim de umrumda değil hacııııı. içerim ben bu akşaaam (allah korusun yani sıkınıtıdan boş lakırtı yapıyorum) Genişletmek için tıkla ... Ne söyledi ?
Enes Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Hemmen çök kardeşim, bazı eksikleri var ama kesinlikle çökeye değer bir cihaz. Genişletmek için tıkla ... abi bu smileyi yapmadan gidersen sana darılırııım
OttomaN TigeR' Alıntı: Hemmen çök kardeşim, bazı eksikleri var ama kesinlikle çökeye değer bir cihaz. Genişletmek için tıkla ... abi bu smileyi yapmadan gidersen sana darılırııım
__xXx__ Üye CABBAR' Alıntı: Meslektas Genişletmek için tıkla ... ismail de endüstri müh. okuyoya ondan dedim - - - Eklendi - - - DiaBLoS' Alıntı: İyi geceler cümleten... Genişletmek için tıkla ... oooooo ali abim nasılsın iyisin inşallah
CABBAR' Alıntı: Meslektas Genişletmek için tıkla ... ismail de endüstri müh. okuyoya ondan dedim - - - Eklendi - - - DiaBLoS' Alıntı: İyi geceler cümleten... Genişletmek için tıkla ... oooooo ali abim nasılsın iyisin inşallah
CABBAR Üye __xXx__' Alıntı: hoşbulduk aykut izle taviseye ederim o dizinin serilerini Genişletmek için tıkla ... Dizi mi
__xXx__' Alıntı: hoşbulduk aykut izle taviseye ederim o dizinin serilerini Genişletmek için tıkla ... Dizi mi
Umur dağlar Üye DiaBLoS' Alıntı: İyi geceler cümleten... Genişletmek için tıkla ... İyi geceler hoşgeldin abi
Enes Üye CABBAR' Alıntı: Ne söyledi ? Genişletmek için tıkla ... migren ilerlemiş işte ilaç tedavisi olacak daaaa. derdim başka
CABBAR' Alıntı: Ne söyledi ? Genişletmek için tıkla ... migren ilerlemiş işte ilaç tedavisi olacak daaaa. derdim başka
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Bende iyiyim kardeşim çok şükür. Genişletmek için tıkla ... allah daha da iyi etsin abicim döndün sonunda buraya
OttomaN TigeR' Alıntı: Bende iyiyim kardeşim çok şükür. Genişletmek için tıkla ... allah daha da iyi etsin abicim döndün sonunda buraya
CABBAR Üye __xXx__' Alıntı: ismail de endüstri müh. okuyoya ondan dedim - - - Eklendi - - - oooooo ali abim nasılsın iyisin inşallah Genişletmek için tıkla ... Bende endüstri okuyorum sakaryada
__xXx__' Alıntı: ismail de endüstri müh. okuyoya ondan dedim - - - Eklendi - - - oooooo ali abim nasılsın iyisin inşallah Genişletmek için tıkla ... Bende endüstri okuyorum sakaryada
x-scarface Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Hemmen çök kardeşim, bazı eksikleri var ama kesinlikle çökeye değer bir cihaz. Genişletmek için tıkla ... Yapma yahu Abi dediğin gibi eksiği var market appstore gibi olamaz ama gelişiyor doğrumudur Peki abim ısınma durumu çok deniyor o nasıl?
OttomaN TigeR' Alıntı: Hemmen çök kardeşim, bazı eksikleri var ama kesinlikle çökeye değer bir cihaz. Genişletmek için tıkla ... Yapma yahu Abi dediğin gibi eksiği var market appstore gibi olamaz ama gelişiyor doğrumudur Peki abim ısınma durumu çok deniyor o nasıl?
__xXx__ Üye CABBAR' Alıntı: Dizi mi Genişletmek için tıkla ... yanlış yazmışım kusura bakma filmin olacaktı
BYFECI Üye Umur dağlar' Alıntı: Dün ne vardı uyuya kaldım ya pek hatırlamıyorum Genişletmek için tıkla ... Dün 4-5 kişi ile muhabbeti sürdürüyorduk..
Umur dağlar' Alıntı: Dün ne vardı uyuya kaldım ya pek hatırlamıyorum Genişletmek için tıkla ... Dün 4-5 kişi ile muhabbeti sürdürüyorduk..
CABBAR Üye TheFenomen' Alıntı: migren ilerlemiş işte ilaç tedavisi olacak daaaa. derdim başka Genişletmek için tıkla ... Anlat hele gurban
TheFenomen' Alıntı: migren ilerlemiş işte ilaç tedavisi olacak daaaa. derdim başka Genişletmek için tıkla ... Anlat hele gurban