İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Benim şuanki telefonumda (L920) takılma yok. Ama bunun sebebi araştırılmalı bence. Çünkü benim eski N97 telefonumda da herşey ilk zamanlar güzelken sonraları video çekimlerimin bu şekilde izleme esnasında takılmalara yolaçtığını gördüm. Şaşırmıştım. Cidden arada sırada takılmaların sebebi ne olabilir? Arkaplanda çalışan uygulamaların tam o noktada telefonu yokluyor olması ihtimali???

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Mağaza tile'da youtube güncelleme bildirimi gösteren arkadaşlar şu linke tıklayabilirler mi?

• Beğen
Tepkiler: serinaga
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
aygıtınızda kullanılamıyor diyor:ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bir daha ki bildirim saatinde tekrar çıkıyor:kop:

serinaga

serinaga

Üye
Mağaza tile'da youtube güncelleme bildirimi gösteren arkadaşlar şu linke tıklayabilirler mi?

Gökçen linki tıklayınca, geçerli uygulama değil dedi ve mağaza tile'dan kayboldu :kop2:
Bakalım sabah 09:00 gibi geliyor bana güncellemeler, tekrardan gelecek mi :bilmm

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Gökçen linki tıklayınca, geçerli uygulama değil dedi ve mağaza tile'dan kayboldu :kop2:
Bakalım sabah 09:00 gibi geliyor bana güncellemeler, tekrardan gelecek mi :bilmm
Ben tekrardan geleceğini düşünmüyorum ama inşallah gelmez abi. geçmiş olsun. :oke:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Rica ederim abi, iyi oldu bu iş göz zevkimizi bozuyordu. :oley

luckysleven

luckysleven

Üye
Dostlar size bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim .

- Arka planı beyaz yapınca whatsapp da yazı yazdığımız satır beyaz olduğu için gözükmüyor. Bu herkes de böyle mi yoksa sorun bende mi ? Acaba dedim arka planı beyaz yapınca satır siyah olmalı da bende mi olmuyor ..

flutewoddy

flutewoddy

Üye

- Arka planı beyaz yapınca whatsapp da yazı yazdığımız satır beyaz olduğu için gözükmüyor. Bu herkes de böyle mi yoksa sorun bende mi ? Acaba dedim arka planı beyaz yapınca satır siyah olmalı da bende mi olmuyor ..

Şimdi denedim bende de öyle

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
luckysleven

luckysleven

Üye
Şimdi denedim bende de öyle

sanırım güncelleme ile düzeltirler bunu alıştık herşeyi güncellemeye bağlamaya : ) ama beyaz arka planla da yeşil kutuların uyumu ayrı bir güzelmiş : )

Lumiance

Lumiance

Üye

bende yazı yazarken metin kutusu beyaz yazı siyah, klavyeyi kapatınca metin kutusu gri yazı siyah oluyor.

metin kutusu: yazı yazdığımız yer :D

PureFood

PureFood

Üye
Anaaa harbiden fail olmuş :D

luckysleven

luckysleven

Üye
güncelleme ile düzelir mi ? : ) :kotu:

flutewoddy

flutewoddy

Üye
620mimde digitürk play uygulumasında tv izlerken yayın hep kesik kesik oluyor neden olabilir bu sizce?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bağlantı hızınla alakalıdır, ya da digiturk'ün serverları yoğun olduğundan upload hızı düşük kalmıştır :)

ademoz05

ademoz05

Üye

Üst Alt