Invoke
Üye
Biraz sıkıntı ama benim bölümün iş imkanı da yokki çalış diyon da avcumu yalayacam![]()
ne okuyon ki sen
Biraz sıkıntı ama benim bölümün iş imkanı da yokki çalış diyon da avcumu yalayacam![]()
Matematik

Bulursun bir şekilde![]()
Yok bee formasyon bişey yok ülkemizde fen edebiyat fakültesi öğrencilerine iş yok
Hallolur usta, bir şekilde olmadı dersaneye girersin, aç kalmazsın.

Benim hedefim belli de sıfırdan başlamak biliyosun inş giderim gidersem çok iyi olur![]()

Hayırlısı olsun, diyim![]()

biliyorum
- - - Eklendi - - -
+regen
+hp
+mana
+++++ adamı kestikçe lvlı artıyor öldün mesela bloodstonenun lvlı düşüyor ama daha erken diriliyorsun, süren kısılıyor, bloodstonenuna bağlı, 1sn de hemen dirilede bilirsin D:
Eksik biliyosun bloodstone a basınca canın kaç olursa olsun intihar edersin ve bloodstone un dolum süresi 300 sn dir eğer bloodstone ile intihar edersen
bu hep var mıydı.
Yemin et.
- - - Eklendi - - -
Çok iyiymişbu hep var mıydı.
- - - Eklendi - - -
Başka sen anlat, bir iki taktik![]()

O.o ben yatıyorum usta iyi geceler.
Eksik biliyosun bloodstone a basınca canın kaç olursa olsun intihar edersin ve bloodstone un dolum süresi 300 sn dir eğer bloodstone ile intihar edersen

yeni gelen 6.78 haritasi ile gelen bir ozellik bloodstoneun suikast ozelligi![]()

yeni gelen 6.78 haritasi ile gelen bir ozellik bloodstoneun suikast ozelligi![]()

Dota 2 ben de varım . Steamdan daha oynamadım botlara karşı heroları denedimPek beceriksizim hero beğenemedim kendime, zeus güzel ama. Sulu bir şey beğendiydim oynayınca kötü geldi adını unuttum .
Dota 2 ben de varım . Steamdan daha oynamadım botlara karşı heroları denedimPek beceriksizim hero beğenemedim kendime, zeus güzel ama. Sulu bir şey beğendiydim oynayınca kötü geldi adını unuttum .