Dota(1-2 farketmez :)) oynayanlar buraya

Sponsorlu Bağlantılar

ilcarnefice

Üye
Matematik

Invoke

Invoke

Üye
biliyorum :D

- - - Eklendi - - -

+regen
+hp
+mana
+++++ adamı kestikçe lvlı artıyor öldün mesela bloodstonenun lvlı düşüyor ama daha erken diriliyorsun, süren kısılıyor, bloodstonenuna bağlı, 1sn de hemen dirilede bilirsin D:

ilcarnefice

Üye
biliyorum :D

- - - Eklendi - - -

+regen
+hp
+mana
+++++ adamı kestikçe lvlı artıyor öldün mesela bloodstonenun lvlı düşüyor ama daha erken diriliyorsun, süren kısılıyor, bloodstonenuna bağlı, 1sn de hemen dirilede bilirsin D:

Eksik biliyosun bloodstone a basınca canın kaç olursa olsun intihar edersin ve bloodstone un dolum süresi 300 sn dir eğer bloodstone ile intihar edersen

Invoke

Invoke

Üye
Eksik biliyosun bloodstone a basınca canın kaç olursa olsun intihar edersin ve bloodstone un dolum süresi 300 sn dir eğer bloodstone ile intihar edersen

Yemin et.

- - - Eklendi - - -

Çok iyiymiş :D bu hep var mıydı.

- - - Eklendi - - -

Başka sen anlat, bir iki taktik :D

ilcarnefice

Üye
Invoke

Invoke

Üye
O.o ben yatıyorum usta iyi geceler.

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi

yeni gelen 6.78 haritasi ile gelen bir ozellik bloodstoneun suikast ozelligi :)

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Dota 2 ben de varım . Steamdan daha oynamadım botlara karşı heroları denedim :D Pek beceriksizim hero beğenemedim kendime, zeus güzel ama. Sulu bir şey beğendiydim oynayınca kötü geldi adını unuttum .

ilcarnefice

Üye
Dota 2 ben de varım . Steamdan daha oynamadım botlara karşı heroları denedim :D Pek beceriksizim hero beğenemedim kendime, zeus güzel ama. Sulu bir şey beğendiydim oynayınca kötü geldi adını unuttum .

Morphling i kastediyosun kontrol etmesi zordur onu sana tavsiyem yeniysen eşli bot maçı oyna sizin takımdakiler oyuncu karşıdakiler bot

Invoke

Invoke

Üye

Boşver, Ertuğrul, botları filan. Bölgeni seç avrupa doğu-batı. Gir oyna. Karşındakiler de çok pro. olmayacak zaten. Yenile yenile öğreneceksin. Morplhng den bahsediyorsun sanırım,ama zor herodur, ben beceremiyorum mesela :D
Sana başlıngıç heroları sayıyorum bak:
Axe
Night Stalker
Sniper
Bloodseeker
Barath
Ursa
başka aklıma gelmedi, basit herolarla biraz öğren oyunu, botlarla öğrenemezsin, gir oyna. En fazla küfrederler :D

Üst Alt