[jb][jzo54k] Cyanogenmod 10 Final Sürümü 23/10/2013 Galaxy Wonder

Sponsorlu Bağlantılar

oparlayan

oparlayan

Üye
Arkadaşlar bu konudaki 4.2 kamera bu romdaki kameradan daha iyi çalışıyor. Bu romdaki kamerada bazı sorunlar var ben 4.2 kamerayı yükledim hiç bir sorunla karşılaşmadım henüz.

ugurtayfur

ugurtayfur

Üye
konu takip edilmiyo, güncellenmiyo kapat bari

ugurtayfur

ugurtayfur

Üye
arkadaslar bilen varsa bi yardım etsin xda link çalışmıyor romu baska nerden indirebilirim.

Karamaske1905

Üye
Konu güncellense iyi olur.

fayn88

fayn88

Üye
Cm10 final cikti hadi hayirli olsun

ugurtayfur

ugurtayfur

Üye
şu konu güncellense anlıcazda. ne gibi değişiklikler var acaba finalde

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Vay be final sürümü ne çabuk çıktı gerçekten hiç düşünmezdim bu kadar kısa süreceğini deneyen arkadaşlar varsa bilgi verebilirmi pil durumu filan nasıl ?

ugurtayfur

ugurtayfur

Üye
Vay be final sürümü ne çabuk çıktı gerçekten hiç düşünmezdim bu kadar kısa süreceğini deneyen arkadaşlar varsa bilgi verebilirmi pil durumu filan nasıl ?

sadece adı final bence hiç bir değişiklik yok

• Beğen
Tepkiler: Dejavuex
oparlayan

oparlayan

Üye
Aynen dediğin gibi zaten beta dan sonra bıraktı cm10u arco.

Karamaske1905

Üye
Yükleyen varmı acaba?

ugurtayfur

ugurtayfur

Üye
şimdi cm9 cm10 final oldu büyük ihtimal cm 10.1 ede 2 gün içinde final gelecek şimdi bi beklenti de kalmadığına göre hangisinde kalmalıyız sizce

ilcarnefice

Üye
Doğulan hocam konuyu istersen güncelle bi hala beta 1 de kalmış
Birde final sürümünü denyen varmı nasıl olmuş?

wondermu

Üye
arkadaşlar size verdigim bu linkte
samsungun sadece 1 yildir güncelleme verdigini fark ettim yani anlayacaginiz bize 1 yil daha güncelleme vermek zorunda aslinda bir sekilde samsunga baski yapip ics yada jelly bean alabiliriz ama bunun için bütün forumlardaki wonder kullanicilarini galyana getirip samsungun müşteri temsilcisi vs bunun gibi yerlere sikayet etmemiz lazim

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar şimdi siz karar veremiyorsunuzdur cm9 mu cm10 mu cm10.1 mi diye size gönül rahatligiyla söyleyebilirimki hepsini baya bir denedim kurcaladim evirdim çevirdim en stabili en iş görürürü cm10 son sürüm iyi olmuş ama arconun birakmasi iyi olmadi arconun hatasi 1 rom üzerinden degilde 3 rom üzerinden gitmesiydi birine yogunlaşsaydi şimdiye dahada çok yol almıştı.. sahte final versiyonu degilde gerçek final versiyonunu görürdük

ilcarnefice

Üye
arkadaşlar size verdigim bu linkte
samsungun sadece 1 yildir güncelleme verdigini fark ettim yani anlayacaginiz bize 1 yil daha güncelleme vermek zorunda aslinda bir sekilde samsunga baski yapip ics yada jelly bean alabiliriz ama bunun için bütün forumlardaki wonder kullanicilarini galyana getirip samsungun müşteri temsilcisi vs bunun gibi yerlere sikayet etmemiz lazim

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar şimdi siz karar veremiyorsunuzdur cm9 mu cm10 mu cm10.1 mi diye size gönül rahatligiyla söyleyebilirimki hepsini baya bir denedim kurcaladim evirdim çevirdim en stabili en iş görürürü cm10 son sürüm iyi olmuş ama arconun birakmasi iyi olmadi arconun hatasi 1 rom üzerinden degilde 3 rom üzerinden gitmesiydi birine yogunlaşsaydi şimdiye dahada çok yol almıştı.. sahte final versiyonu degilde gerçek final versiyonunu görürdük

Hocam şimdi iyi hoş demişsin de benim çevremde çok fazla wonder kullanan var adamlar rom un daha ne olduğunu bilmiyor o dediğin bitaz zor olur

Eklediğine elirsek orda da haklısın arco biraz yanlış yaptı ama bana göre şu anda en iyisi cm10.1 in finali çıkana kadar cm9 final kullanmak çünkü cm9 cm10 a göre biraz daha gelişti
Umarım arco cm10.1 in finalini hemen değilde biraz daha geliştirdikten sonra verir..

Karamaske1905

Üye
Adı final arco yeni telefon alacağı için finaller geliyor ancak cm.10.1 mükemmel olcak gibime geliyor.

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Ya CM9 da çok çalıştı çok iyi sonuç verdi. Aynı şekilde cm10 kurdum hiçbir + göremedim pil sorunu halen var çabuk bitiyor.

ilcarnefice

Üye
Ya CM9 da çok çalıştı çok iyi sonuç verdi. Aynı şekilde cm10 kurdum hiçbir + göremedim pil sorunu halen var çabuk bitiyor.

Cm10 çok gelişmedi umarım cm 10.1 i de öyle bırakmaz..

-Emre

-Emre

Üye
Cm 10.1in daha gideri var arco biraksa bile geliştiren çok olur ;)

Üst Alt