Modern Combat 5 ilk tanıtım videosu paylaşıldı !

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Modern Combat 5 ilk tanıtım videosu paylaşıldı !
[video=youtube;zjz614QVyfQ]http://www.youtube.com/watch?v=zjz614QVyfQ&feature=youtu.be[/video]

Gameloft 6 Haziran tarihinde MC5'in ilk videosunu paylaştı, ilk olarak oyun Gameloft'un yazdığına göre iphone,android ve ipad'e gelecek.

NOT: Oyunlarla ilgili bir bölüm olmadığı için en genel olarak buraya açtım. Kusurumuz olduysa affola.

PriZm

PriZm

Üye
Grafikler PC grafik kalitesini yakalamış.Konsollardan çok daha ötede

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
bu oyunu samsung galaxy s2 çalıştırırmı ?

Kerim.

Kerim.

Üye
:oha:

Türe

Türe

Üye
:good:

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Yav oynanış çok zor insan sinir oluyor :D

MaxipmaN

Üye
biz javasını oynarız :ehe

fingerback5

fingerback5

Üye
Kasacak biliyorum.Yanlız cep telefonlarının geldiği noktayı gözler önüne seriyor bu oyunlar.Ortam da bana MW3'ü anımsattı.Aslında konsol grafikleri Most wantedda RR3de felan da var fakat yeterli performans yok.S4'ü felan 720 p ekranla çıkarsalar yağ gibi akacak hepsi.Ama nerdee birileri gözünü ekrana dayadığı sürece hayal bunlar.

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
s2 de hafif kasmalar belki olur allaha şükür benim telfonda yağ gibi akacak bu arada haber için teşekkürler :D

pRime.

pRime.

Üye
Grafikler PC grafik kalitesini yakalamış.Konsollardan çok daha ötede

Hayır, graflk motoru sana öyleymiş gibi hissettiriyor. öyle bir şey su anki teknolojiyle imkansız. ancak hakkını vermek lazım grafikler iyi.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
foreverthe

foreverthe

Üye
Yalnızlıktan şarjım bitmiyordu. Bu oyun çıksada bunu oynarken şarjımı bitirsem bare :ağlarım:

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
bu oyun var ya oyun ya adama android telefon aldıttırır yada donanım yetersizliğinden telefonu değiştittirir:)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Pc oyunu gibi görünüyor ama oyun içi gerçek videoyu da görmek lazım tabi. Bu tanıtım için yapılmış bir video sonuçta.

fk555897

fk555897

Üye
Oyun çok güzel olmuş. Birde telefona mouse takabilsek mükemmel olacaktı.

Invoke

Invoke

Üye
bu oyunu samsung galaxy s2 çalıştırırmı ?

Hafif kasabilir ama çalıştırır diye düşünüyorum.

- - - Eklendi - - -

Modern Combat 4ü düşürnürsek 5de ondan güzel olacağına göre bence süper olacak :D

Üst Alt